Kameraman na svatbu za 19.300,-Kč, je to moc?

Profilova fotka
Myslíte, že je to moc za kameramana na celý svatební den? do oběda budou dva. Je tedy fakt, že 4900Kč je doprava, pojede k nám dvakrát z Moravy. Budu mít představovací cca 5 klip(naše zájmy a život před svatbou), svatební 20 minutový klip, 3minutový hudební klip, který jsem si vymyslela + veškeré záznamy, nějaké to dvd... Takže cena bez dopravy je 14400Kč.Fotografa mám zvlášť.
Odpovědět
1
2
:-o V životě bych za to takový peníze nedala.
Odpovědět
vzhledem k tomu, jak se pohybují ceny, tak je to ještě dobrá cena, obzvlášť pokud budou chvilku i dva
Odpovědět
ty kráááááso!!! tak tolik bych nedala, ani kdybych tolik měla :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Myslím, že za ty služby, které Vám nabízí je to adekvátní cena za profesionálního kameramana. Obzvlášť pokud budou dva. Navíc je to za celej den, takže jo, proč ne... Nechápu zděšení holek tady, vždyť i kdejakej obyčejnej chlápek s kamerou si za natǎčeni pouze obřadu řekne 3-4 tis.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, cena je poměrně dost vysoká. Kameraman na celý den stojí do 12.000,- i s cestovným
Odpovědět
Profilova fotka
@leontynka1 no to ano, ale budou dva? a udělají mě všechny tyto služby které jsem vypsala za těch 12tisíc?
Odpovědět
Profilova fotka
@leontynka1 a budu komplet celé video rozdělené do sekcí, což jsem tam nepsala+ veškeré záznamy z celého dne'? Všude kde jsem se ptala mě klidně dají veškeré záznamy, ale chtějí za každou hodinu 400 Kč, takže mě to vyjde ještě dráž...
Odpovědět
Profilova fotka
jezis tolik zbytečně vyhozených penez nedala byhc to ani náhodou to mi prijde premrstena cena
Odpovědět
@veva79 Osobne mne to prijde hodne, ale na druhou stranu pokud se ti jejich prace libi a oba s partnerem video opravdu chcete, tak proc ne. Ono je zbytecne se tu ptat jestli je to hodne nebo ne...nekdo by nedal ani 5 tis., nekdo ma kameru za 40 tis., takze opravdu spise zalezi na vas, vasem rozpoctu. U nas pritel ani kameru nechce, ja naopak ano. Takze jsem byla rada, ze jsem si prosadila kameru za cca 10 tis. 8-) Taky budou dva, jejich tvorba se mi libi, takze jsem spokojena. Na druhou stranu ten nas klip bude kratsi a nemame zadny predsvatebni klip - pritel hlavne nechce mluvit do kamery:)
Odpovědět
@veva79 Mě to nepřijde až tak hrozné (i když já budu mít 2 kameramany na celý den levněji). Proč si nevezmeš někoho od Prahy? Ať nevyhazuješ za dopravu? Mám tým z Prahy, takže doprava zdarma ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
cena je adekvátní, ještě záleží na kvalitě práce a výsledném produktu ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já bych v životě tolik peněz za to nedala... podle mě jsou to vyhozený koruny...
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Ta cena za dopravu celkovou částku dost navyšuje, jinak je ta cena "normální" :-) Pak záleží o koho se jedná, jestli se dá předpokládat, že výsledek bude stát za to ;-) pokud se Vám jejich práce líbí, proč ne :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@veva79 Každý si svoji práci cení jinak, proto je nejlepší porovnat více nabídek. Vždy záleží na zkušenostech, technice, nápadu. Pokud jste od nich viděla alespoň jedno celé video a nejen klip a jste si jistá že je to to pravé co hledáte, tak do toho jděte. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@veva79 Zalezi na tom, jak dobrou praci delaji...vim o cenach i kolem 30.000...ale to jsou uz bozske klipy. Je to dost,ale zalezi na vasem rozpoctu :)
Odpovědět
Profilova fotka
@veva79 Máte-li někoho z opravdu zkušených profesionálů, kteří naštěstí na českém trhu jsou, je to cena adekvátní, možná i nižší, než by se dalo předpokládat (podle toho, co jste vyjmenovala). Leč služby kameramanů se vskutku velmi liší - stačí porovnat par videí a je hned patrný ohromný rozdíl mezi brilantní prací s nápadem a skvostným střihem a obyčejným sestříhaným točením z ruky s přepálenými šaty a bez jakékoli invence (tam bych zařadil většinu kameramanů, prezentujících se zde na beremku). Takže rada je snadná - jste li nadšena z toho, co jste od daných kameramanů viděla, pak je cena dobrá. Máte-li pochyby, projel bych více nabídek a porovnal více cen za danou práci.
Odpovědět
Profilova fotka
Zalezi opravdu jakou praci odvedou, ale my budeme mit kameramanku za velmi podobne penize a rozhodne mi to jako vyhazovani penez neprijde. Jeji prace se nam libi, referenci ma dostatek a o jeji kvalite nepochybujeme. Pokud se ti jejich prace libi a nemate nizky rozpocet, nenech se odradit vysokou cenou, ta kvalita je vetsinou tomu primo umerna.;)
Odpovědět
ja budu davat za video 2x tolik :( platim profesionaly no, takze se to odrazi na cene ale aspon mam zaruku, ze mam to nejlepsi na trhu... je to pro me zachyceni vzpominek, lidi, kteri tady mozna zanedlouho nebudou... ale jeste jedna vec-dobre video a krasne zabery nedela kameraman jako takovy, ale sami svatebcane. Tak uvidime, co z toho nakonec vyleze :)
Odpovědět
Nevím, jak budou konečné výstupy vypadat, ale cena mi za to, co vám nabízí, přijde odpovídající. Ze svatby vám zbudou jen prsteny, foto, video a vzpomínky, které se časem ztenčí.A díky videu a fotografiím, na které se budete rádi koukat se vám to vše obnoví. Jo jasně, taky můžete mít video od strejce že třetího kolena, který si v létě koupil kameru, a který vám to natočí klidně i zadarmo. Ale asi to nebude něco, nad čím se budete s láskou rozplývat. Jestli je pro vás video důležité a jste si jisti, že práce těch, které jste si vybrali, vás přesvědčila, nemá cenu to dál rozebírat:)
Odpovědět
Záleží, o koho jde. Já sama o video zájem nemám, nejspíš bych si to nikdy nepustila, navíc kvalita nebývá moc dobrá. Takže já bych do kameramana neinvestovala. Když by na to přišlo, tak si myslím, že mnou požadovaná kvalita by byla nad moje možnosti.
Odpovědět
Profilova fotka
@veva79 Myslím, že to je dost, já jsem chtěla taky profi a sehnala jsem to za poloviční cenu...
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Sice máme svatbu na Slovensku, kde jsou všechny služby podstatně dražší než tady, v přepočtu na české koruny platíme ale dohromady za 2 lidi, fotografa + kameramana (+ předsvatební, posvatební točení), cca 17.000,- Kč. Pouze za kameramana zaplatit takovou částku, je to opravdu dost.
Odpovědět
Profilova fotka
@honzajezdik_photography Není nad to když někdo dokáže ocenit Vaše snažení. ;-)
Odpovědět
@dashii Koho ste si prosim na Slovensku zohnali? My stale hladame. Dakujem.
Odpovědět
Profilova fotka
@profimovie Vaše věta může mít více výkladů, tak si nejsem zcela jist, zda si nabíháte na vidle, či nikoli. :) Pokud jste kameraman, kterého si nevěsta vybrala, tak gratuluji. Pokud se ironicky řadíte do skupiny kameramanů z beremka, které jsem zmínil ve svém příspěvku, je to Vaše volba. :) Neřekl jsem, že jsou všichni špatní (jen většina :) ). Pouze říkám, že jsou vidět propastné rozdíly a od toho se logicky odvíjí i cena.
Odpovědět
Profilova fotka
@134 Dobrý den, Rád bych Vám nabídl naše služby. Na Slovensku také působíme, protože to není zase tak daleko.Jsme ze Zlínska.Navštivte prosím můj profil, nebo náš nový web, kde naleznete veškeré informace, nebo také třeba reference našich zákazníků. Hezký den Petr Měrka
Odpovědět
Profilova fotka
@honzajezdik_photography Kolega Marek z @profimovie to nejspíš myslel tak, že Vám nedělá problém naštvat většinu kameramanů co se tu prezentují ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@video_majek Je na každém, do které skupiny se zařadí. Nikoho jsem nejmenoval. :) A jinak ano, problém mi to vážně nedělá.
Odpovědět
Profilova fotka
Je to hezké co všechno pro Vás udělají a že to bude vzpomínka na celý život, ale taky se mi to zdá moc předražené... |-|
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?