Kameraman na svatbu z PeLi video. Máte zkušenost?

Profilova fotka
Ahoj holky, máte nějaký dobrý kontakt na nějakého kameramana? Byl mi doporučen pan Májek, ale ten má obsazeno :-( Tak jsem hledala na netu a našla jsem PELI video...pán je ochotný a má čas...tak bych potřebovala zjistit, zda máte nějaké zkušenosti s touhle firmou.....nebo nějaké dobré s jinou, kterou byste mi doporučily :-D děkuji :-)
Odpovědět
Profilova fotka
a odkud jsi?
Odpovědět
Profilova fotka
Z Brna :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Hmm. To je škoda, že má Májek plno. My máme svatbu v pátek, tak to měl volno a hned jsme se domluvili. Na PELI video jsme také narazili, ale k těm jsme ani nejeli. Mají na webu ukázky, ale je to dost amatérské. Teda v porovnání s tím Májkem a asi i s ostatními u kterých jsme byli. Hodně se to třepe a kameraman si tam klidně povídá i s hostama. V jiné jeho ukázce zase u obřadu mluvila nevěsta a otevírala pusu úplně jinak než co říkala. Až to v tom obrazu dopověděla, tak ve zvuku pořád mluvila. Nebylo to zesynchrnizované. Přítel říkal, že by to takhle zvládnul taky a já mu i věřila. Tohle zato nestojí a radši bych se podívala po někom jiném.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
Ahoj, modena2: u jakých firem jste ještě byli, můžeš někoho doporučit, u koho se ti líbily jejich ukázky? katerinapohlova: děkuji moc za kontakt, určitě pána zkusím. Viděla jsi od něho nějakou práci?
Odpovědět
Profilova fotka
katerinapohlova: teď jsem si všimla, že máš svatbu ve stejný den jako já, takže to už předpokládám máš pana Dvořáčka zamluveného,že? ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Holky, ještě mám dotázek ;-) Kolik stojí celodenní natáčení u p. Májka? Já jen pro porovnání s případnou jinou firmou...ať jsem v obraze :-D
Odpovědět
Profilova fotka
browneye, my jsme loni u pana Májka platili 6500 kč. To záleží jak se s ním domluvíte, na kolik natáčí kamer a jak dlouho s vámi je. Ale je to teda bomba v porovnáním s tím co jsme viděli od toho pana Dvořáčka a ještě jsme byli u někoho v Lysicích. Tomu zase nebylo rozumět v obřadu ani slovo. Májek má výhodu v tom, že točí i pro TV a s tou samou technikou točí i svatby. To se ostatním pak špatně konkuruje. Navíc je moc šikovnej a umí. Kamarádka od nás si kvůli němu dokonce posunula termín svatby o týden později. Oni ještě neměli nic zařízené, tak jim to nevadilo. Jestli budeš hledat v Brně, tak se připrav na ceny od 10 tis nahoru. Oni se s tím ale moc nepářou. Svatby pro ně asi nejsou tak zajímavé.
Odpovědět
Profilova fotka
My platili trošku víc jak trixi (z hlavy to teď nevím), ale naskákalo nám to cestovným, protože jsme jezdili dost sem a tam. :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Cestovné jsem do toho nepočítala. Už taky nevím kolik to bylo, ale ta částka byla v pohodě ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
trixi, jasně...taky jsme platili 6500 + 500 cestovné + 200 nesestříhaný materiál na několika DVD. Takže 7200 Kč. Myslím, že líp se za tu cenu nedá pořídit...spíš za dráž a mnohem hůř. :-S
Odpovědět
Profilova fotka
My nesestříhaný záznam ani nechtěli. Nikdo by na to stejně nekoukal. S těma cenama máš pravdu. Divím se že si za to nebere víc když je o něho takový zájem. Asi mu to stačí když dělá ještě pro tu telku.
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
trixi, zase si cením, že se z toho nesnaží "vyrýžovat", co se dá narozdíl od jiných. Nesestříhaný záznam jsem chtěla kvůli pár fotkám, co mi chybí - záznam mám však doma už 2 měsíce a ještě jsem se k tomu nedostala. :-|
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?