Kameraman na svatbu v PLZNI

Profilova fotka
Dobrý den,můžete mi prosím dohodit nějaké tipy na kameramana,co by natočil svatební kliP v Plzni a za rozumnou cenu? Děkuji předem za tip :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@wachy007 jednoznačně Janička ze Zvěčněte se :-) můžu doporučit všema deseti!
Odpovědět
Profilova fotka
@bondyzab moc děkuji,už jsem jim psala,klipy jsou fakt boží,moc bych je chtěla,ale cena je dost vysoká ;-( ;-( ;-(
Odpovědět
Profilova fotka
Hezký den. :-) Bydlíme kousek od Berouna, Plzeň tak také máme kousek a cestovné do ní neúčtujeme. Posílám tedy konkrétní nabídku interní zprávou, a pokud by Vás zaujala, kdykoli se ozvěte. V každém případě přeji přímo pohádkovou svatbu. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@wachy007 Janička je umělec a každou korunku si zaslouží, poměr cena výkon je naprosto luxusní a cena za ten kratší balíček 8 hodin není hrozná. Zkuste to ještě zvážit, my jsme se rozhodli ani ne 14 dní před svatbou a jsem za to moc ráda. Držím palce, ať vše klapne :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@wachy007 Např. 8 hodinové natáčení v Plzni, kde výsledek bude klip na DVD a USB + všechny natočené záběry na USB. 9800,- Kč. Ceny jasné a pro všechny stejné. Klip je vždy střižen na Vámi dodanou hudbu, což jsou i všechny ukázky na mém webu. Natáčím bez zasahování do děje jednou profesionální kamerou se kterou jsem včas na správném místě. Jedině tak lze 100% zachytit jedinečnost okamžiku, žádné hrané i když krásné scény, které se Vám před svatbou mohou líbit v jiných videích toto nikdy nenahradí.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, svatební klipy se zabýváme většinu času na svatbě, krom věcí, co ke svatbě patří. Klip máme dělán netradičně, podívejte se sami. Do zpráv zasílám ukázky a hlavní informace. Hezký den. Ing.Michal Karabec
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
Profilova fotka
Dobrý den, nabízíme Vám naše služby s 20ti letou zkušeností. Naši práci si můžete prohlédnout na facebooku nebo na našich webových stránkách. Nabízíme profesionalitu, zodpovědný přístup, spolehlivost a maximální nasazení. Specializujeme se na svatební videa již 20 let a jsme připraveni zodpovědět jakékoliv Vaše dotazy :-). Nezapomeňte, že fotografie a video je to jediné co Vám může připomenout Váš krásný den, tak přejeme šťastnou ruku při výběru toho správného profesionála. Věříme, že se rozhodnete správně. Vladimír Dvořák – Dvořák VIDEO.
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
Dekuji,uz mame zarizeno
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 letech
@wachy007 Zdravím, mohu se zeptat, kdo vám video nakonec dělal a za jakou cenu? :) Děkuji, hezký den, Andrea
Odpovědět
ahoj, koukni na youtube na Radek Rousek... brzy tam bude mit video z dalsi svatby... je sikovny a levny ;)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 5 měsících
Profilova fotka
@andrea_susterova Dobrý den Jana Bušková
Odpovědět
Článek se načítá
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?