Kameraman na svatbu v Mladé Boleslavi, víte o někom?

Ahoj hledám na naší svatbu cenově přijatelného kameramana z Mladé Boleslavi. Nevíte o někom? děkuji
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý večer, Rád Vám nabídnu naše služby. Vše je ale otázkou termínu, zda máme ještě volno. V dnešní době většina kameramanů i fotografů cestuje po celé republice, takže si stačí jen vybrat. Vůbec se nezaměřujte jen na své okolí. My např. teď často jezdíme točit různé akce a přes sezonu i svatby na Slovensko. Navštivte prosím můj profil, nebo náš nový web, kde naleznete veškeré informace, nebo také reference našich zákazníků. Jestli se Vám naše práce bude líbit, tak stačí se ozvat. Petr Měrka
Odpovědět
Profilova fotka
@orsaken Dobrý den, dovolím si nabídnout i naše služby, nejsme z okolí Mladé Boleslavi, ale působíme po celé ČR, pokud by se Vám líbila naše tvorba, těšíme se na případné setkání. Bližší informace naleznete na našich webových stránkách. jakékoli dotazy rád zodpovím. Přeji krásnou svatbu! Martin Lysek :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@orsaken Dobrý den, natáčíme profesionální technikou ve Full HD kvalitě 16:9, jezdíme po celé ČR. Video ze svatby může začínat vývojem ženicha a nevěsty ve formě fotek, každé naše videa mají i romantické klipy, nebo sestřih z celého dne, také mohu zajistit profesionálního fotografa z našich webových stránek, můžeme přijet jedním autem a vše v přijatelných cenách. Prosím koukněte na náš web, kde najdete i ukázky svateb. V případě zájmu se prosím ozvěte.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, chcete-li originální a jedinečné svatební video, budu rád, když mě budete kontaktovat emailem nebo telefonicky. Pro rok 2014 jsem připravil nějaké novinky za příznivé ceny. Jsem z Valašského Meziříčí, ale natáčím po celé ČR i SR. Kontakty a ukázky najdete na mých www stránkách (na "beremku" jsem se ještě nezabydlel ;-) )
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, rádi nabídneme naše služby, podívejte se na náš profil zde nebo na naše webové stránky a v případě zájmu nás kontaktujte. Samozřejmě předáme reference abyste mohla kontaktovat nevěsty a zeptat se na nás přímo. Děkuji Zdeněk Krejcar za AP FOTOSTUDIO
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
Profilova fotka
Dobrý den. Nabízím natáčení svateb ve Full HD, nebo DVD za výhodnou cenu.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj. Můžu doporučit kameramana ne přímo z Boleslavi, ale z Liberce... Martin Čepela. Nám udělal neskutečné video, klidně mrkni ke mě do alba. A mimo toho, že je strašně šikovnej, je to i hrozně pohodovej mladej "týpek" ;-) a spolupráce s ním je na jedničku! Ani jsme kolikrát nevěděli, že je kolem nás a točí, vše bylo hrozně přirozené!
Odpovědět
Profilova fotka
Dobry den, pokud stale hledate, rad Vam nabidnu moje sluzby. Jsme z Liberce a tvorime moderni dynamicka videa ve full HD za dobre ceny. Nasi praci najdete u me na profilu. Dekuji.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
Dobrý den. Tento termín mám zatím volný. Natáčím ve Full HD, nebo DVD za akční cenu. Morávek video.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Profilova fotka
@incognitka přemýšleli jsme taky nad panem Cepelou,ale nevím za jaké peníze to dělá...můžeš mi prosím do zprávy poslat na kolik to přišlo Vás. Děkuji ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@orsaken Dobrý večer, jsme z Litoměřic a děláme fotografie i video. Rádi dojedeme. Zkuste si prohlédnout naši práci na webu nebo FB profilu. V případě jakýchkoli dotazů se neváhejte ptát. Nabízíme samozřejmě smlouvu, předsvatební schůzku (i s focením) a třeba i fotokoutek s okamžitým tiskem fotografií na Vaší oslavě. Vše je na domluvě. Za tým Zachyť To.cz - Foto & Video Radek
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Dobrý den, z Prahy to k Vám nemám daleko. Podívejte se na můj web a třeba Vás má práce zaujme :-) Miroslava
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
Dobrý den, mnoho ukázek naší trochu netradiční práce a základní informace jsme Vám zaslali do interní zprávy. Hezký den. Tým TV OK PLUS
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?