Kameraman na svatbu ?

Profilova fotka
ANO nebo NE ?
Odpovědět
Profilova fotka
To asi záleží hlavně na vlastních preferencích, ale osobně jsem nezažila, že by někdo po svatbě peněz za video litoval. Pokud si videem nejste jistá, možná by vám vyhovoval třeba jen kratší klip oproti hodinovému dokumentu. :-) Pokud se pro kameramana rozhodnete, můžete mrknout třeba i na naši tvorbu, ale samozřejmě je mi jasné, že je tady na Beremese opravdu z čeho vybírat. :-)
Odpovědět
Za mě rozhodně ano :) Rozhodli jsme se na poslední chvíli a beru to jako jednu z nejlepších investic na svatbě. Ale dle mého to chce profesionály. Je podstatný rozdíl mezi práci někoho, kdo má správnou techniku a zkušenosti, s videem, které ti natočí strýček :)
Odpovědět
Za mě určitě ano, je to krásná památka nejen pro vás, ale taky pro děti a vnoučata. ;-) Viděla jsem video ze svého dětství a bylo to moc pěkné. Pokud má ale někdo těsný rozpočet, tak právě kameramana lidi zvažují, že neobjednají. Nebo je možné požádat někoho z kamarádů, aby část natočili. My tak kamarádům točili a bylo to taky fajn a sranda. :-)
Odpovědět
Zalezi na tom, jestli ho chcete, jestli mate videa radi a radi se na ne divate. My na to nejsme, video jsme nemeli a nelitujeme. Dohodli jsme se, ze radeji budeme mit kvalitni fotografie, ktere oba milujeme. Pokud se pro video rozhodnete, tak urcite nesetrete, neni nic horsiho nez nekvalitni video od radobykameramana.
Odpovědět
Profilova fotka
Jak uz jsem zde jednou k otazce jedne mile nevesty psala, ja jsem take vsemi deseti PRO, protoze cely den opravdu velmi rychle utece a to, co Vam nakonec mimo vzpominky zustane, je prave hezky obrazek a video. To nase uz jsem videla asi tisickrat, ale vzdy me pohladi na dusi a vzdycky! vzdycky! vzdycky! v nem najdu jeste neco noveho... nejake gesto, usmev, emoci, milou chvilku, ktera okolo nas v te spleti okamziku a zazitku realne probehla tak rychle, ze jsme si ji nestacili povsimnout. Je to vsak predevsim o Vasich prioritach. Ja osobne se ovsem take priklanim k nazoru, ze kdyz uz, tak to chce nekoho, kdo chyta okamziky opravdu s laskou, spontanne a nenucene, presne v tu pravou chvili :-)
Odpovědět
rozhodne ano.My jsme na svatbe kameramana nemeli a je mi to porad moc lito.Ten den utece velice rychle a uz se nikdy nezopakuje.
Odpovědět
Profilova fotka
Rozhodně ANO!!!! :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Stejnou otázku jsme doma probírali téměř celé přípravy. Já sem video chtěla, muž nechtěl utrácet. Nakonec jsme se 14 dní před svatbou rozhodli, že ano a video mít budeme a moc se na něj těšíme, oba. I když si člověk celý den užívá a vychutnává, tak ten den uteče ani neví jak a video to pak všechno připomene. Fotky jsou super, ale video je prostě něco úplně jiného. A sem pro domluvit si profesionála a nekupovat nic polovičního. Šťastnou ruku při výběru :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Podívejte se na mé videoklipy třeba se Vám budou líbit.
Odpovědět
Profilova fotka
Ano! Je to vzpomínka na celý život :-) Podívejte se na mé stránky a já Vám ráda udělám nabídku.
Odpovědět
Profilova fotka
Krásný den, určitě ano. Rádi Vás uvítáme i na našich web stránkách. Přejeme krásný zbytek dne Irena a Zdeněk Brelovi
Odpovědět
My kameramana neměli (jen obřad jsme měli natočený amatérsky na foťák, protože šlo o velmi netradiční obřad, který jsme prostě museli mít zvěčněný) a nelitujeme. Vsadili jsme na skvělého fotografa (Michala Krusberského), který nám udělal nádherné fotky a to nám stačí ;) Během plánování svatby (zvlášť, když máte omezený rozpočet) si prostě musíte ujasnit priority.. Někdo radši než za kameramana zaplatí 15.000,- za půjčení šatů (nechápu!), pro někoho jiného je zas důležitý fotokoutek a jiné (dle mého názoru) zbytečnosti, jiní se chtějí brát na zámku, i když na úřadě by to bylo zadarmo... proti gustu... :-D
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Určitě ano, ale jen pokud si můžete dovolit kvalitního... V opačném případě bych raději kameru oželela nebo sehnala nějakého nadšeného kameramana - amatéra, který Vám ho udělá za flašku a pro radost ;)
Odpovědět
Segra měla kameramana a určitě doporučuju. Já bych na to video mohla koukat pořád :-) já určitě kameramana chci, ale jsem znechucena cenou. Jako někteří to opravdu přehání.... takže, jak píše dmiska - nejlepší je sehnat kameramana amatéra, který umí a nevezme si X tisíc. Bohužel žádného takového neznám, takže se hledám, spíše se ptám známých a kamarádů.... :-)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Kámoška mi ukázala video ze své svatby - nádhera! Natáčel jim to někdo z olomoucké Internet poradny. Už se nemusím rozmýšlet, jestli kameru ano nebo ne, jednoznačně ano! A beru ty Olomoučáky, měli to skvělé. ;-) :-)
Odpovědět
Ahoj,doporučují Petra Marhoula,je skvělý.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?