Kameraman na svatbě, co od něho poté dostanu na DVD?

Profilova fotka
Ahoj, mám asi blbý dotaz, ale jak to je se svatebním videem? Plno Vás sem píše že za video dala x tisíc korun ... Proto se chci zeptat příkl. objednám si kameramana na celý den za x tisíc. Natočí a zpracuje video. Co od něho poté dostanu na DVD ? Jen takový ten klip jak jich jsou mraky na youtube, takový ten 5 min?? Nebo jsou ty DVD 2 ? Kde na jednou jsou utržky celeho dne a na druhém ten videoklip s hudbou? Děkuji za vysvětlení :)
Odpovědět
Profilova fotka
@yworynka Zdravím Vás. Toto je velice rozdílné u každého tvůrce. Pokud budu mluvit za sebe, výsledkem je u nás jak videoklip, tak dokument, případně životní video. Ve výsledku všechny tyto jednotlivé díla jsou součástí jednoho DVD nebo Blu-ray disku. Takto díla předáváme pro přehrávače. Pro PC platformu díla umisťujeme na DVD či Flash disk. Závěrem předáváme veškeré natočené materiály ve svatební den, které se použili či nikoli do výsledných děl. Na DVD nebo při poskytnutí vlastního disku, nahráváme tyto materiály na něj. ;-)
Odpovědět
@yworynka Ahoj, my máme kameramana, který nám dá 2 DVD s celodenním sestřihem svatby (cca 1,5 hodinové DVD) a 1 DVD klip (cca 5 minut). :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@yworynka Pokud si mohu ještě dovolit doplnit. V dnešní době na stopáži videa, tedy lidově řečeno délce v minutách nezáleží. Podstatou videa by měla být ucelená vzpomíka na svatební den, prostředí, dobu ve které se svatba udála. A to formou dokumentární či tvůrčí. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@yworynka Vše záleží na dohodě mezi Vámi a kameramanem. Každý pracuje trochu jinak a má i jinou nabídku. U nás je to například tak, že u celodenního balíčku natáčíme od ranních příprav až do pozdní noci a jako výsledný produkt dostanete: - 3x DVD - 2x Blu-Ray disk se záznamem ve vysokém Full HD rozlišení (doporučuji, protože kvalita oproti DVD je neporovnatelná) - 1x USB Flash disk se záznamem ve vysokém Full HD rozlišení (flashku využijete zejména pokud nemáte Blu-ray přehrávač. Záznam z flashky přehraje každá moderní TV s USB vstupem bez nutnosti vlastnit přehrávač a také každý počítač) Na všech médiích (DVD, Blu-ray i USB Flash) najdete delší video z celé svatby o délce cca 20- 60 minut (délka je dle programu svatby a vzájemné dohody) a pak krátký cca 5 minutový klip. Ten Vám na přání můžeme nahrát i na internet. Odkaz pak můžete rozeslat přátelům, sdílet třeba na svém Facebooku, nebo si ho jednoduše stáhnout do mobilu nebo tabletu. Všechna média která od nás dostanete jsou v exklusivních krabičkách s barevnými obaly a potisky. Pokud Vám uvedené množství médií nestačí, lze doobjednat další kopie, a nebo si je můžete jednoduše udělat i sami. Nepoužíváme žádné ochrany proti kopírování. Co se týče zpracování videa, tak je spousta možností a záleží jen na tom co se Vám líbí. Vždy je dobrá pokud možno osobní schůzka s kameramanem. Ukáže Vám jaké jsou možnosti a zároveň si s ním můžete popovídat o Vašich představách. Každá svatba je jiná a i každá nevěsta má jiné požadavky. Proto se nebráníme také Vašim vlastních nápadům, natáčení různých předsvatebních videí, velmi často děláme i interview s Vámi a svatebními hosty. Je to zajímnavé zpestření svatebního videa užijeme si při tom i spoustu legrace. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@lola88 @video_majek @yourlifevideo Moc Vám děkuji za vysvětlení :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?