Kameraman na říjen 2022

11. dub 202250

Dobrý den, poptávame na svatbu, která bude 1.10. nebo 8.10. kameramana. Svatba bude v Novém Městě nad Metují nebo v Opočně.
Předem moc děkuji za nabídky. 🙂

• Hezký den Markét 😊

dovolím si Vás pozvat na své web stránky.

Nabízím přirozenou vzpomínku s kvalitním obrazem a s mým nenápadným slušným přístupem .

Pokud Vás má tvorba oslovila, písněte mi přes formulář na webovkách, rád se Vám budu věnovat - ihned Vám zašlu bližší informace + ceník.

S pozdravem René 😉

• Ahoj,

Mrkni na moji práci tady na profil nebo na stránkách

Tomáš

• Krásný den, slečno Duchatschová,

U nás v Czech Social Production už jsme svateb zažili nespočet svateb a bylo by nám ctí, kdybychom mohli být součástí i té Vaší. Natáčíme, fotíme a dokážeme Vám pomoci i se zařízením DJ nebo květinové výzdoby. 🙂

Ve zprávách ode mě kdyžtak máte více informací, rádi Vám pomůžeme se sestavením toho nejvhodnějšího balíčku na míru právě pro Vás.

S pozdravem,
    Tomáš Turek Czech Social Production s.r.o.

• Sponzor fóra
  • Příspěvek byl smazán adminem, neboť nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.

• Hezký den,

moc rád Vám svatbu natočím, mrkněte ke mě na stránky, když se videa budou líbit, přijedu!

Mějte se moc hezky, Ondra

• Dobrý den.
    Rád vám váš Svatební den natočím, mám ještě volný termín. Více informací na mém profilu. Stále velice příznivé ceny pro tento rok (kompletní ceník mám na svém webu).
    S přáním hezkého dne Roman Bláha

• Příspěvek byl smazán adminem, neboť nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.

Přidej příspěvek

Nenašli jste co jste hledali?

Hledat pouze v názvech témat
    Doporučení dodavatelé
    Kameraman
    Celá ČR
    Dobrý den, jsem kameraman pro speciální události. Nejvíce ale natáčím svatby a svatební videa. Rád se zaměřuji na detail a přirozenost.
    Kdekoliv po ČR. Video jako krátký klip + delší dokument. Natáčení dronem. Zachycení atmosféry bez přehnané stylizace. Dokumentární focení...
    Fotografie | Video
    i z ptačí perspektivy
    Články od našich partnerů
    Snazší plánování svatby s WeMarry.io
    Pro pěknou svatbu nemusíte vyhrát v loterii. 6 tipů, jak
    Kolik stojí svatba? Tipy jak snížit náklady za svatbu na minimum
    Archiv článků od partnerů