Kameraman na 18.6.2016 Tábor

Dobrý den, sháním kameramana, který by nám natočil svatební video 18.6.2016 v Táboře. Budu ráda za jakýkoli kontakt, kameramani o kterých jsem věděla už mají termín obsazený. Děkuji.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý večer, jsme z Litoměřic a děláme fotografie i video. Rádi dojedeme. Zkuste si prohlédnout naši práci na webu nebo FB profilu. V případě jakýchkoli dotazů se neváhejte ptát. Nabízíme samozřejmě smlouvu, předsvatební schůzku (i s focením) a třeba i fotokoutek s okamžitým tiskem fotografií na Vaší oslavě. Vše je na domluvě. Za tým Zachyť To.cz - Foto & Video Radek
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, informace včetně ukázek jsme zaslali na váš profil. Hezký den. TV OK PLUS
Odpovědět
Profilova fotka
@lenze Přejeme krásný večer! :-) Termín 18. června 2016 máme v současnou chvilku ještě volný a rádi Vám tak pro tento den nabídneme kameramanské služby. Jsme profesionálním týmem mladých lidí se vzděláním v oblasti audiovizuální tvorby. Naším hlavním kameramanem a střihačem je Marek Vohryzka, který vystudoval Filmovou akademii v Písku a má za sebou nemálo zkušeností v oblasti krátkometrážního filmu i firemního promo videa. Natáčíme vždy ve dvou lidech, od ranních příprav až po závěrečnou afterparty. Celkově od nás zákazníci získávají tři produkty: a) svatební video v délce zhruba 25 minut (dynamický sestřih celého dne) b) kompletní sestřižený obřad c) dvouminutový svatební klip Kompletní nabídku včetně ceny zasílám do interní zprávy a přeji klidné a pohodové přípravy svatby! :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, rádi nabídneme naše služby, pokud máte zájem, kontaktujte nás prosím. Děkujeme AP FOTOSTUDIO
Odpovědět
Profilova fotka
@renardproduction Mohla bych také poprosit vaši nabídku IP? Děkuji
Odpovědět
Profilova fotka
@pichop Hezký večer, během dneška ji zašlu do zprávy. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Mrkněte na mě
Odpovědět
Profilova fotka
@lenze Dobrý večer, do Tábora jezdíme docela často, poslal jsem Vám info do Vaší pošty ohledně natáčení. Koukněte a v případě zájmu se mi ozvěte. Zdraví Bajer video Pce
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
Dobrý večer, jsme firma z Benešova a termín máme ještě volný. Na našich stránkách najdete ukázky svatebních videí včetně cen :) Přes Tábor jezdím poměrně často, tak není problém si případně domluvit na nezávaznou schůzku, kde bychom vám zodpověděl vaše otázky 8-)
Odpovědět
Děkuji všem za nabídky, ale poptávka už není aktuální. Video jsme už máme zamluvené.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?