Kameraman Milan Škoda, agentura Kvítek. Máte zkušenost?

Profilova fotka
Máte někdo zkušenost s tímto kameramanem? Už nevím, kde jsem na něj získala kontakt a jeví se mi zatím jako velký profesionál (poslal dost podrobné rady a tipy) a taky cena neni mimo. Akorát jsem jeho práci neviděla - mám pocit, že ho někdo chválil, ale nevím kdo. :-N Díky :-)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
Tak jsem mu psala a mám mu prý poslat adresu, že mi pošle balík s DVD nějaké svatby - abych si udělala obrázek. Zase velmi profi obsáhlou odpověď mi napsal :-) Tak to skouknu a dám vědět, jestli to někoho bude zajímat x-)
Odpovědět
Profilova fotka
Video nebylo špatný, viděla jsem horší ale i lepší. Myslím, že kdo si ho vybere, nemusí mít strach. Naštěstí pro nás, už máme zajištěného dokonalého profíka z rodného města, který je prověřený léty :-)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Ahoj, koukám, že před 2 měsíci admini smazali příspěvek, protože "forum neslouží ke stížnostem". Přemýšlím, jestli neměl někdo podobnou zkušenost.. narazila jsem na jeho letáček na matrice a ozvala se mu. Poslal přesně podrobný instruukce, vypadalo to, že to bude ochotný a fajn člověk. Ovšem pak na normální dotaz zareagoval neuvěřitelně agresivně a sprostě, takže zřejmě nemá všech 5 pohormadě :-( Ale jsem ráda, že se projevil včas, nechci na své svatbě lidi a už vůbec ne "rádoby profíky", kteří se neumějí chovat. .
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?