Kameraman jižní cechy 18.07.2015

Dobrý den, Hledáme kameramana na svatbu v Jiznich Čechách 18.07.2015, obřad bude na zámku Kratochvíle hostina bude v Písku. Chceme mít krátký profesionalní HD 2-3 minutový film ( nejlepší momenty svatby) a taky obyčejný video záznam z svatby. Děkuji za nabídky.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, natáčíme profesionální technikou ve Full HD kvalitě 16:9, jezdíme po celé ČR a Slovensku. Video ze svatby může začínat vývojem ženicha a nevěsty ve formě fotek, každé naše videa mají i romantické klipy, nebo sestřih z celého dne. Také Vám můžeme udělat i Vámi zpívané hudební svatební klipy ve kterých si zahrají a zazpívají novomanželé, včetně svatebních hostů. Vše je na domluvě. Celý takto upravený záznam Vám předáme v originálním svatebním obale. DVD má i menu kapitoly. Dále nabízíme letecké záběry z RC dronu. Mohu zajistit profesionálního fotografa z našich webových stránek, můžeme přijet jedním autem. Ceny máme přijatelné pro každého. Prosím koukněte na náš web, kde najdete i ukázky svateb. V případě zájmu se prosím ozvěte.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den! Rádi Vám nabídneme naše služby. Termín máme zatím volný. Sídlíme v Praze a máme mnohaleté zkušenosti s poskytováním svatebních videí i fotek. Obyčejně ze svateb zhotovujeme dvě videa - delší zhruba 40-50 min a kratší 2-4min. Vždy záleží na čase, který s námi budete chtít strávit a jak se domluvíme. Na naší webové prezentaci naleznete reference, ceník, fotky i videa, která prezentují naši práci. Pokud Vás naše práce osloví, budeme rádi, když se nám ozvete. S přáním hezkého dne, Zdeněk Krejcar AP fotostudio.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, doporučuji pana Bajera z videotvorba.kvalitne.cz ostřílený mazák a hlavně šikovný kameraman, je pro mě rados s ním spolupracovat.
Odpovědět
http://www.videobastar.cz/
Odpovědět
Profilova fotka
@ustyugova Dobrý večer. Termín Vaší svatby mám zatím volný. Koukněte prosím zde na můj profil nebo na mé webové stránky, kde najdete spoustu ukázek a referencí. V případě dalších dotazů se ozvěte. ;-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?