Kameraman jihomoravsky kraj svatba 11.7.2015

Profilova fotka
Svatba se celá bude konat v Drahoníně v Šafrankovým Mlýně...rádi bychom video bez pláče a trapasu :-D ...jen radostné okamžiky 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
@londy Dobrý den, Poslal jsem více informací do zpráv. Petr Měrka
Odpovědět
Profilova fotka
@londy Dobrý den, Váš termín máme zatím volný, jsme z Moravy, snažíme se zachytit skutečné okamžiky svatebního dne, tedy takový jaký opravdu byl, třeba by Vás naše práce mohla zaujmout. Více informací naleznete v odkaze pod tímto textem. Rád zodpovím jakékoliv případné dotazy. S pozdravem Martin Lysek :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, rádi Vám Váš významný den v životě natočíme a sestříháme tak, abyste se i po letech rádi na něj podívali. Více info v interní poště. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den! Rádi Vám nabídneme naše služby. Termín máme zatím volný. Máme mnohaleté zkušenosti s poskytováním svatebního fota i videa. Na naší webové prezentaci naleznete reference, ceník, fotky i videa, která prezentují naši práci. Pokud Vás naše práce osloví, budeme rádi, když se nám ozvete. S přáním hezkého dne, Zdeněk Krejcar AP fotostudio
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den. Termín máme volný. Kdyby byl zájem, shlédněte náš web, kde máme ukázku jak fotografií, tak i videotvorby. Pište nebo volejte, ať máte vzpomínky.. Pohodový den přeje team prostudio2
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?