Kameraman co jen natočí, ale zbytek si udělám sama

Ahoj holky, neznáte v okolí Olomouce nějakého šikovného kameramana, který je ochoten mi svatbu natočit a potom jen předat materiály, abych si video mohla sestříhat sama? Občas , když vidím, co za ty prachy dělají za videa, raději si to udělám sama a líp, ale potřebuju jen hezký záběry od někoho, kdo má cit a oko:)Díky moc za informace
Odpovědět
Profilova fotka
Takovou poptávku jsem nečekal , co vše dnes lidé vymyslí. Udělám si to sama ale potřebuji hezký záběry . Jojjjičko to bude naštvaných kameramanů tady
Odpovědět
Profilova fotka
Možná bych do toho šel. Jsem ze Šternberka. Otazka je termin. Klidne mrknete na muj web a napiste
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, mohl bych se vás @mishagatta jen tak ze zájmu zeptat v jakém programu videa barvíte případně jaké LUT používáte? Děkuju za odpověď, M. P.
Odpovědět
chápu, že se to asi některých dotkne, ale když slyším nevěsty, které dávají za natočení 10 tis a za střih dalších 15tis a video nejde ani do hudby, ani není ničím podbarvené(popř přidané efekty) a o přidané hodnotě ani nemluvím- ano raději si ho udělám sama. Videa dělám cca10 let,baví mě to, bohužel v můj svatební den se nebudu moct točit sama(což asi chápete) a kamarád co normálně točí je partnerův svědek, takže chci aby měl jinou roli. Hledám někoho, kdo to nebude brát jako urážku profese....normálního kluka, kterého baví točení, má pro to cit, přivydělá si za půl dne točení a dál s videem nemusí mít práci.
Odpovědět
Profilova fotka
@miroslav_prousek Vybornej strihac zadny LUT nepotrebuje klasickej grading si udela i bez nej nebo si udela vlastni.
Odpovědět
Profilova fotka
Taky jsem si svatební video stříhala sama - kamarád natočil (měli jsme 3 kamery naráz, takže o různé zajímavé úhly bylo postaráno) a já si teď můžu dle chuti střihat, jak je mi libo. Video střihám už nějakých 15 let, víceméně od doby, kdy vznikly Digital8 a digitální kazety (teď už mám samozřejmě na karty), takže člověk nějakou tu praxi má. Udělám tři třeba 3 hudební videa, pak dlouhý sestřih, krátký sestřih... Hlavní věci mám ještě ve 4K. Za kameramana jsme zaprvé nechtěli dávat další peníze (i když jsou samozřejmě zruční a umělecky založení, to neberu, sama vím, kolik to dá práci udělat to opravdu pořádně a vymyslet to), za druhé jsem nechtěla jen "tak tady máte 45 minut a víc vám ničeho nedáme, střih je podle mého uměleckého oka a vy s tím nic nenaděláte". Takže za mě dobrý nápad, pokud se někdo najde.
Odpovědět
Profilova fotka
@tellos děkuji za odpověď. Máte pěkná videa. Hezký večer přeju, M. P.
Odpovědět
Hele du do toho jo. Už jsem točil pivo i kofolu. A voči mám obje. Takže když mě dáte kameru do ruky, tak to taky dám ne. Za pár litrů a ještě aby mě tam někdo vzal od Prostějova jo!
Odpovědět
Profilova fotka
@mishagatta 1) mladý kluk co si přivydělá pár šupů za půl dne točením asi úplně oko mít nebude. Respektive nebude dobrej. Ten kdo je dobrej se umí náležitě ocenit. 2) Věta..."udělám si to sama a líp" mě fakt dostala. Rád bych pak to lépe sestříhané video viděl :) Můžu pak poprosit o zaslání?
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?