Kameraman a fotograf na svatbu, Opava a okolí

Kameraman a fotograf v jednom z okolí Opavy? Zatím jsem našla jsem doporučení na acevideo.cz Máte s ním někdo zkušenosti? Popřípadě se podělte o další návrhy. Děkuji.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den. Pokud hledáte fotografa a kameramana v jedné osobě, pak to určitě není dobré řešení. Já osobně si nedovedu představit jak někdo natáčí a zároveň fotí třeba příchod nevěsty k oltáři, nasazení prstýnků a nebo polibek. A takových důležitých momentů je mnohem více kdy se kameraman i fotograf musí maximálně soustředit na svoji práci. Tudy cesta nevede a možná i proto nejsou na Vámi zmíněném webu žádné videoukázky. Věřím, že se nakonec po zvážení všech okolností rozhodnete správně. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, naprosto souhlasím s kolegou. Tyhle dvě profese nejdou sloučit dohromady, pokud má být odvedená kvalitní práce.Důvody napsal kolega výše. Prostě kameraman i fotograf má jen jedny ruce a nejde dělat oboje najednou. Hezký den
Odpovědět
to se nedá oboje stíhat...je to stejný, jako když budeš chtít číšníka a kuchaře v jednom.....
Odpovědět
Děkuji za Vaše příspěvky, chci se zeptat a dobrého kameramana a fotografa z okolí Opavy za přijatelnou cenu mi mužete dooručit?
Odpovědět
Profilova fotka
Dobry den, muzete se podivat i na nase stranky. Kazdopadne souhlasim s kolegy, ze fotograf a kameraman v jednom urcite neni dobre reseni .... Nabizime foto i video :)
Odpovědět
Profilova fotka
@jarai za sebe doporučuji k focení Jana Vlčka, mrkni na naše svatební album :)
Odpovědět
Profilova fotka
@jarai Sice nejsme z Opavy, ale jezdíme všude,kde nás zákazníci chtějí. Rádi Vám natočíme Váš velký den za rozumnou cenu.
Odpovědět
Profilova fotka
Mrkni na muj fotoblog - pokud se ti fotky libi, tak Ales Ruzicka. Video umi zajistit taky. Je z OV.
Odpovědět
Profilova fotka
Máme různé balíčky např.Fotograf a Kameraman myslím si že za dobrou cenu 12.000,-Kč ukázky naleznete zde nebo na naších stránkách
Odpovědět
Jako kameramana můžu doporučit Zdeňka Bártu, je z Čavisova. :) Je to moc šikovný mladý kluk. :) Je velice ochotný, milý a svou práci umí. Video je citlivě sestříhané, žádné trhy...no moc hezké za dobrou cenu. Jako bonus dělá z celého videa cca 10minutový medailonek - zkrácený sestřih celého dne a navíc dělá rozhovory s přáteli a rodinou nevěsty a ženicha, a to jsou někdy perly, co dokáží lidi do mikrofonu vytvořit. :) My jsme byli spokojení nad míru. :)
Odpovědět
Profilova fotka
Krásný den, velice rádi Vám natočíme a nafotíme Váš Svatební den.I já se musím přiklonit ke kolegům nafotit a natočit svatbu v jedné osobě není cesta dobrým směrem. Rádi Vás uvítáme i na našich web stránkách. Přejeme krásný den Irena a Zdeněk Brel
Odpovědět
Profilova fotka
@jarai Dobrý den, natáčíme profesionální technikou ve Full HD kvalitě 16:9, jezdíme po celé ČR, také mohu zajistit profesionálního fotografa, můžeme přijet jedním autem, vše v přijatelných cenách. Prosím koukněte na náš web, kde najdete i ukázky svateb. ps: do Opavy jezdíme také !
Odpovědět
Článek se načítá
@curdibilka mas prosim na nej kontakt?? Diky
Odpovědět
@mishalenkaa Pošlu do IP. :)
Odpovědět
Profilova fotka
@jarai Dobrý den, jsme kousek od Opavy, pokud by se Vám líbila naše tvorba, těšíme se na setkání s Vámi. Více informací naleznete na našich webových stránkách.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, rádi nabídneme naše služby děláme dohromady jak foto tak video a v případě objednání obojího nabízíme 15% slevu, podívejte se jak točíme a pokud budete mít zájem, kontaktujte nás. Hezký večer Jakub Jeník a Zdeněk Krejcar
Odpovědět
@barccca můžu se zeptat kolik si pan Vlček vzal za focení od rána až do večerních hodin? JInak chválím fotky, jsou opravdu krásné a nápadité :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@jarai diky:-) platili jsme 7000 od obradu, za celodenni by to bylo tusim o tisic vice, to jsou ale lonske ceny, tak nevim, jestli uz neni cenik treba trosku jiny, ale urcite mu napiste,budete spokojeni:-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?