Kameraman 5.5.2018 Sternberk

Profilova fotka
Dobrý den prosím o nabídku svatebních videi do soukromé zprávy. Prosím o cenovou nabidku od obradu po první tanec. Děkuji moc. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Zdravím, nabízím balíčky. Můžete si vybrat na webu. Pokud byste chtěli ale něco speciálního, stačí se domluvit. 5.5.2018 mám zatím volné, ale kdykoli se to může změnit. Každou chvíli se někdo ozve. Do konce roku mám už většinou termíny pryč.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, do soukromé zprávy jsem vám zaslal svoji nabídku. Pokud se vám zalíbí můj pohled na svatební film, ozvěte se a domluvíme se. Pěkný den, Miroslav Prousek - Studio Navara
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, do soukromé zprávy Vám zasílám více informací :) S pozdravem Matějka, Art Weddings
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, @wewi87 Ceník posílám v soukromé zprávě. Rádi pro Vás zařídíme vše okolo: - FOTOGRAFIÍ - zdarma fotoobraz! - VIDEA - styl Cinema Wedding, 4K rozlišení! - FOTOKOUTKU - s okamžitým tiskem fotografií na místě svatby včetně plátna, světel, obrazovky a rekvizit (skvělá zábava pro svatebčany). Na naší práci a reference se můžete podívat na našem facebooku, webových stránkách a Youtube kanálu: www.youtube.com/channel/UC38S_SVP0wRK... Odkazy a více o nás najdete také zde na Beremese v našem profilu. S přáním krásné svatby, Váš tým ZachyťTo.cz - Foto a Video :)
Odpovědět
Profilova fotka
Hezký den, rád Vaší svatbu natočím. Více informací, kontakt i náhled mé práce naleznete na mém profilu :-). Jan Syrový
Odpovědět
Dobrý den, jsme mladá začínající firma zabývající se videoprodukcí. V rámci budování našeho portfolia bychom rádi natočili svatební video zdarma. Ukázky našich videí: https://vimeo.com/user11976151 Na všechny Vaše dotazy se těšíme a rádi odpovíme. Adam a Lucie
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, pokud ještě nemáte kameru na svatbu posílám rychle cenovou nabídku :) zdraví Bajer video
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?