Kameraman 18.8.2018, Praha

Dobrý den, máte prosím doporučení na svatebního kameramana na svatbu v Praze 18.8.2018? :) Případné doporučení a nabídky, prosím, včetně ceny za 10 hod natáčení, krátký klip + delší video a popř. dopravu. Děkuji moc :)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den @katiet , do soukromé zprávy jsem vám zaslal svoji nabídku. Pokud se Vám můj pohled na svatební film zalíbí, napište. Přeji pěkný prodloužený víkend, Miroslav Prousek - Studio Navara
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, @katiet Rádi pro Vás zařídíme vše okolo: - FOTOGRAFIÍ - zdarma fotoobraz! - VIDEA - styl Cinema Wedding, 4K rozlišení! - FOTOKOUTKU - s okamžitým tiskem fotografií na místě svatby včetně plátna, světel, obrazovky a rekvizit (skvělá zábava pro svatebčany). Na naší práci a reference se můžete podívat na našem facebooku, webových stránkách a Youtube kanálu: www.youtube.com/channel/UC38S_SVP0wRK... Odkazy a více o nás najdete také zde na Beremese v našem profilu. S přáním krásné svatby, Váš tým ZachyťTo.cz - foto a video :)
Odpovědět
@radek_zachytto_cz Děkuji za zkopírování univerzální nabídky, nicméně jsem prosila i o kalkulaci na mé relativně konkrétní požadavky :-) Děkuji, K.
Odpovědět
Profilova fotka
@katiet Dobrý večer, do soukromé zprávy jsem Vám poslala nabídku. Rádi Vám svatbu natočíme. Mějte se, Romi
Odpovědět
Profilova fotka
Napište @petrnoxnovak , pokud se vám líbí něco akčnějšího a údernějšího než "romantické" dlouhé záběry na střevíčky a nanášení řasenky :-) .
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, do soukromé zprávy Vám zasílám více informací :) S pozdravem Matějka, Art Weddings
Odpovědět
Profilova fotka
Hezký den, rád Vaší svatbu natočím. Více informací, kontakt i náhled mé práce naleznete na mém profilu. :) Jan Syrový
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, posílám Vám nabídku :-)
Odpovědět
Profilova fotka
DObrý den, také si dovolím nabídnout naše služby :) Info a balíčky na našem webu :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?