Kameraman 15.8.2015, okr.Pelhřimov, doporučíte?

Profilova fotka
Zdravím :) donedávna jsme byli se snoubencem rozhodnutí, že video ani vůbec nechceme, ale teď nás to ,,nahlodalo", tak jsme začali shánět, myslím, že by nám to nakonec bylo líto, kdybychom ho neměli. Doporučíte někoho šikovného za rozumnou cenu? Díky moc všem :)
Odpovědět
Profilova fotka
Krásný den, velice rádi Vás uvítáme na našich web stránkách kde se dozvíte více podrobností. Jako novinku na r.2015 zařazujeme natáčení dronem ( kvadrokoptéra). Vzniknou nevšední záběry Vaší svatby. Pokud budete mít jakýkoliv dotaz velice rádi Vám odpovíme. Irena a Zdeněk Brelovi
Odpovědět
Profilova fotka
Krásný den! Termín máme volný a rádi Vám tak nabídneme kameramanské služby společnosti Kachna Production. :-) Natáčíme vždy minimálně ve dvou, vždy formálně oblečení a vždy s úsměvem na tváři. Tvoříme svatební video i dvouminutový klip, umíme zajistit letecké záběry a ceny máme, myslím, rozumné. :-) Do interní zprávy si dovoluji zaslat konkrétní nabídku a v každém případě přeji příjemné vybírání kameramana. Rozhodně jste neudělali s rozhodnutím chybu, svatební video je super vzpomínka!
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Profilova fotka
Dobrý den, natáčíme profesionální technikou ve Full HD kvalitě 16:9, jezdíme po celé ČR, také mohu zajistit profesionálního fotografa, můžeme přijet jedním autem, vše v přijatelných cenách. Prosím koukněte na náš web, kde najdete i ukázky svateb. V případě zájmu se prosím ozvěte.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?