Kameraman 11.8.2018 Vysočina (NMnM) nevíte o někom?

Profilova fotka
Ahojky, sháním někoho kdo nám natočí svatbu 11.8.2018 v okolí Nového Města na Moravě. Za přijatelnou cenu (max. 8000,-) :-) Děkuju
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj @kooli píšu SZ. Zkusíme něco vymyslet. S pozdravem, Martin Brus
Odpovědět
kooli, 8000 za video je hrozně málo. Možná se Ti ozve nějaký amatér, ale na to už tady hodně holek doplatilo. :-| My měli kameramana za 13 tis celý den a bylo to nádherné. Používal víc kamer naráz. Můžu Ti poslat náš klip. To byla ještě pro nás tak nějak rozumná cena. Většina nabídek byla 15-20 tis, ale to tak prostě je.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, @Kooli Rádi pro Vás zařídíme vše okolo: - FOTOGRAFIÍ - zdarma fotoobraz! - VIDEA - styl Cinema, 4K rozlišení! Poslední ukázka: https://www.youtube.com/watch?v=eNbfY... - FOTOKOUTKU - s okamžitým tiskem fotografií na místě svatby včetně plátna, světel, obrazovky a rekvizit (skvělá zábava pro svatebčany). - v letošním roce profesionální FOTOKOUTEK ZDARMA při objednání fotografa i kameramana na celý den! Na naší práci a reference se můžete podívat na našem facebooku, webových stránkách a Youtube kanálu: www.youtube.com/channel/UC38S_SVP0wRK... Odkazy a více o nás najdete také zde na Beremese v našem profilu. S přáním krásné svatby, Váš tým ZachyťTo.cz - Foto a Video :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?