Kamera na 4.10.2014

Dobrý den, sháníme kameramana nebo kameramanku na termín 4.10.2014 za přijatelnou cenu. Chtěla bych video již od ranních příprav až po večerní zábavu. Místo konání svatby - Svatý Mikuláš (okres Kutná Hora).
Odpovědět
Zkuste HD studio z Hradce Králové
Odpovědět
Děkuji :-)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
Dobrý den, rádi se o Vás postaráme a Vaši svatbu natočíme. Podívejte se prosím na náš web, jsem si jist že Vás zaujmeme. Stačí zavolat a o vše ostatní se již postaráme. Podle vašeho požadavku - natáčení celý den u našeho balíčku PLATINUM NEúčtujeme dopravu. Budu se těšit na spolupráci. Za AP Fotostudio Jakub Jeník - kameraman
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, kameraman pan Brož z Pardubic, cena 5 000 Kč za celodenní svatbu, doprava zdarma. Od příprav nevěsty(kadeřnice, líčení apod.) po večerní zábavu. Poté PC úprava(střih videa, podbarvení hudbou, efekty, romantický klip sólo). Je možné se s ním domluvit i na nafocení svatby :-) Termín 4.10.2014 má volný a můžete se k němu přijet i předem podívat na svatby, které má již hotové a domluvit se s ním nebo mu zavolat. Číslo Vám pošlu do IP. Hezké svatební přípravy přeje Ilona.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, nabízím atraktivní svatební videa za příznivé ceny. Tento termín mám volný. V případě zájmu mě neváhejte kontaktovat. Ukázky v kartě.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?