Je tu nějaký kameraman 2 v 1? Kteří natáčí i fotí ? Okr.Břeclav

Dobrý den, je tu prosím nějaký kameraman který natáčí i fotí?? Na obřad, rodinné focení a naše focení by jsme měli jen fotografku, ale potom by jsme chtěli i fotky z večera a nechceme pak platit i fotografku a kameramana..Je tu někdo 2 v 1 ?? :-D Děkuji :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@anet00 Dobrý den, napsal jsem soukromou zprávu 🙂. Přeji hezký den, Jan Fiala
Odpovědět
Profilova fotka
kdo šetří má za tři :) a to se vyplatí :) :) znám Supermana ten to jistě dokáže
Odpovědět
Profilova fotka
První jsem myslel, že je to psáno ironicky :D. Ne, tohle bych opravdu nedoporučoval. Snad ani od Supermana.
Odpovědět
Já natáčím i fotím, ale pokaždé jen jedno z toho. Abych zvládl oboje, musel bych být drak křížený s chobotnicí (2hlavy a aspoň 4 chapadla). I když večer, když už na tom tolik nezáleží by to možná šlo, ale i tak, pokud někoho najdete, tak se z toho zblázní.
Odpovědět
Profilova fotka
a pokud se z toho ten kameramanofotograf zblázní, zavoláme mu doktora Chocholouška :) i když bych chtěl vidět toho draka křížený s chobotnicí jak natáčí a fotí :)
Odpovědět
Profilova fotka
Vážení pánové profíci, nemyslím, že je potřeba slečnu-nevěstu zesměšňovat jen proto, že se na něco v dobré víře zeptala. Lidé mimo obor si těžko dokáží představit, že je náročné, až téměř neproveditelné zároveň fotit i natáčet. Bylo by hezké, kdybyste své zkušenosti a názory dokázali laikům spíš vysvětlit, než abyste se tu předháněli v připitomělých vtipech (jo, vaše fórky mi přijdou hloupější než úvodní dotaz). 8-(
Odpovědět
zoe_se_vdava: Děkuji za zastání :-) A ano, už jsme sehnali našeho Supermana, který to dělá. :-) A měl poslední volný termín, tak jsme rádi.Asi je o něho velký zájem.Asi se nepotřebuje nabízet a shánět kšeft přes net :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@anet00 mohla byste nám na toho schopného pána který udělá krásné fotky a zároveň kvalitní video z obřadu dát kontakt? Rád bych viděl jeho tvorbum děkuji :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Pánové, ale vždyť na tohle není potřeba superman, slečna píše že na obřad fotografku má a od tohoto člověka foto/video hledá video na celý den a pár fotek z večera... tak to aspoň chápu já a přijde mi to zvládnutelný (ne že bych to já nebo kolega dělal, ale prostě představit si to v pohodě umím).
Odpovědět
No já se před pár lety na tohle nechal ukecat (ne svatba, ale oslava 70 let) a i když jsem jim vysvětloval, že v jednu chvíli můžu točit a pak zas fotit a oni mi to odsouhlasili, pak bylo zle, že gratulace měli nafocené a ne natočené atd., takže za mě - už nikdy. Při domluvě jim to nevadilo, při předání to byl strašný problém. Přitom ve chvíli, kdy jsem netočil jsem fotil a obráceně, pořád v zápřahu a nakonec to bylo špatně. Něco jiného je domluva před a pak odevzdání výsledku (možná ne u Všech, ale já se takhle spálil a už to neudělám). Podle mě, když chtějí ušetřit, tak mají zaplatit fotografku do večera a video můžou točit hosté třeba na mobil, nebo zaplatit kameramana a hosté můžou fotit. Nicméně slečna někoho našla a tak nám to už může být jedno.
Odpovědět
Profilova fotka
Ono se vždycky někdo najde, ale jestli se zaručí alespoň za to jedno, je otázka 8-) jinak přesně souhlasím s @videoafoto, nejde se soustředit ani na jedno, pak něco chybí, představa je jiná než výsledek... ;-(
Odpovědět
@malinaphoto Ano, přesně takhle jsem to myslela.Pochopil jste to správně.Nevím jestli jsem to teda jenom blbě napsala, ale bylo to myšleno přesně takhle :-) Ale ostatní lidé musí hned útočit.Ukázali se v tom pravém světle..Tak jsem ráda že aspon někdo to pochopil, tak jak jsem to myslela :-)
Odpovědět
Článek se načítá
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?