Je tu ještě někdo, kdo nebude mít kameramana na svatbě?

A nebo jsme jediní??????
Odpovědět
Profilova fotka
my taky ne:) stačí fotky a dalších 10 tisíc se mi za video dát nechtělo:( a navíc, já se před kamerou neumím chovat, stydím se.. tak proč si přidělávat stresy:)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, my budeme mít taky jen fotogafku, ale myslím, že někteří příbuzní budou chtít alespoň amatérsky něco zaznamenat, to nechám už na nich :-)
Odpovědět
my také ne, ale myslím, že nějakou kameru bude mít někdo z rodiny, ale nic s nimi nedohaduji, když si jí budou chtít vzít, tak si jí vezmou, když ne tak ne :-) pro mě jsou důležité fotky
Odpovědět
Prave ze ty prachy me za to mrzi dat :-)
Odpovědět
my taky ne, přijde mi to jako úplná zbytečnost :-D
Odpovědět
my taky nebudeme mít vyloženě profi kameramana, ale doma máme kameru, tak zaúkoluju nějakého amatéra z rodiny, mám záslusk na bratrance :-D Sice to nebude jak od profíka, ale myslím, že pro naše soukromé účely (tedy pro mě a manžela) to bude bohatě stačit na oživení vzpomínek :-)
Odpovědět
Moc vam holky dekuju....jste me uklidnily,ze nejsme jedini :-)
Odpovědět
Taky nebudeme mít. Na videa nejsem já ani přítel. Radši mám super fotografa.
Odpovědět
Profilova fotka
my
Odpovědět
já jsem chtěla hlavně kvůli obřadu, ale jsou to peníze navíc které nemáme :-( doufám,že brácha bude chtít natočit svoji dcerku jako družičku,tak že to sfoukne společně s celým obřadem :-)
Odpovědět
taktéž né, koupili jsme si kameru na Vánoce, tak se jí snad někdo ujme a "ušetřené" koruny uvalíme jinde :D
Odpovědět
Taky nemáme profíka. ALe kamarád říkal, že jeden čas dost tak pro sebe točil, tak to dostal za úkol. Prostě nechceme dávat dalších 10tis. navíc. I když uznávám, že některá svatební videa jsou pak krásná a dojemná. Ale i tak, je to prostě dost
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
já kameramana vůbec nechci, myslím, že mi bohatě postačí fotky a vzpomínky:-)
Odpovědět
Nám stačil kameraman amatér.Na oživení vzpomínek pro nás to stačí.Mě se totiž většina profesionálních videí stejně nelíbí.Jsou nevím jak to popsat,ale přikrášují,nejsou jakoby reálná. Ale tak mi dnes připadá i většina profi fotek.O tom jaká svatba opravdu byla většinou poznám paradoxně spíš z amaterských fot...Nicméně,na fotkách mi to ,že je to víc pohádkové jak skutečnost až tak neva
Odpovědět
Profilova fotka
my jsme kameramana neměli, prostě nám to přišlo jako zbytečnost, a ne proto, že bychom chtěli ušetřit, prostě jsme neviděli důvod toho, ho mít. A vůbec nic nám nechybí...Radši vytáhnu album s fotkama, než abych koukala na video...Naštěstí ani jednou nenastala situace, kdy bych zalitovala, že jsme ho neměli. Ale jsou holky, které by zase to video nemohly nemít. Prostě záleží na každém, těžko se dá takhle poradit, každý má jiné priority...
Odpovědět
Na kameramana jsem ani nepomyslela. Chci krásné fotky. Na videu vím, že mám hrozný hlas a nechtěla bych se na něj asi dívat. Přijde mi to takové trapné... nevím. Možná špatná vzpomínka z dětství, kdy mě naši pořád natáčeli ]-(
Odpovědět
Profilova fotka
Neměli jsme a nelituju:)
Odpovědět
Já si radši prohlídnu fotky než si pouštět záznam, takže taky kameru nemáme. Dali jsme zas víc peněz za dobrého fotografa. Jinak to budeme mít jak píšou holky výše - když si někdo kameru vezme a bude točit, je to jeho věc, po nikom to nechci ani v rodině :) .
Odpovědět
Profilova fotka
nejste, my taky nemáme. Radši si prohlížím fotky, než video, moc na to nejsu a ani by mě nebavilo si to prohlížet. a pokud někdo něco natočí, proč ne.
Odpovědět
My kameramana taky nechceme. Vidím v tom samá plus - ušetříme, nebude se tam "motat" někdo další, nebudeme pak muset koukat na supervtipný vzkazy svatebčanů a maminky nebudou návštěvy svých známých trápit videem, ale v klidu si nad kafem prolistují fotky 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
Nemeli jsme (zenich nechtel) a ja i ted skoro po roce lituji vzdy, kdyz vidim nejake svatebni video :-( fotky mame a myslim ze velmi povedene, ale proste to neni ono, jako kdybych se videla prichazet nebo bychom meli natoceny nas prvni tanec..
Odpovědět
Profilova fotka
@simona007 My ho taky mít nebudeme... bohužel ti co se mi líbíli jsou plní a nebo moc drazí... takže než nekvalitního za pár šupů, radši žádnýho... už jsem se s tím smířila..
Odpovědět
Profilova fotka
Přidávám se, taky ho mít nebudeme a líto to nám to není :-)
Odpovědět
Holky nechci se nikoho dotknout, každého věc a chápu, že každý nemá peněz na rozhazování a svatba jako taková je pěkný balík peněz. Také jsme uvažovali, zda dát tolik peněz za kameramana, ale když se dívám na video, které máme, je to mnohem lepší než fotky. Takže myslím, že za zvážení to stojí :) Nevím, jestli můj příspěvek nesmažou, když sem dám odkaz. http://www.youtube.com/watch?v=MQZ0UG...
Odpovědět
Profilova fotka
@simona007 @olsett @mirus13 @renca_1 @nickisek @xvitko13 @kacenkakaca @tessie187 @dudid @lencibar @peitra01 @timonek @ilonkaseda @im4fun @lucie1984 @apacheee @dannu @azrrael @martaveg @v_anilka @lenule13 @mawenzi @lenule13 Dobrý den, jen na úvod, nevěsta sice nejsem, ale možná by Vás mohl zajímat názor člověka, který se ve světě videa i svatebního pohybuje. Za nic nebojuji, dovolím si jen vložit svůj názor. Je mi dvacet tři let a mám také před svatbou. Všechny Vaše příspěvky jsou zajímavé a to se mi na světě strašně líbí, že každý má svůj pohled na věc. Chce ten svůj názor nějakým způsobem prezentovat. Já zastávám myšlenku, že svatební den by měl být dnem dvou lidí, kteří by měli si tu chvíli zcela užít. Mnohdy je jen jednou v životě a vzpomínky jsou takovým základem. Jak plyne čas vzpomínky blednou a nastává otázka. Co nám po svatbě zůstane? Ano, již zmíněné vzpomínky, prstýnky, fotografie a případně diskutované video. Mezi videem a fotografií je zásadní rozdíl. Fotografie dokáže zachytit určitý okamžik, ale video okamžik plynoucí v čase. Obojí můžeme nazvat investicí do budoucna. Já nejsem zastáncem tzv. přikrášlování, mám rád realitu a dokument. Když se vrátím nazpátek k videu, dokáže dokonale přenést emoce, zachytit atmosféru a pokud se bavíme o videu z pohledu dokumentárního, je toto zajímavá možnost, jak si svatební den připomenout z jiného úhlu. Jaký byl ve skutečnosti. Myslím si, že jsem realista. Trošku snílek. Prosím berte to s nadhledem, být to na mě, tak si radši připlatím za fotografa případně video a hosté mají polévku ze sáčku od Vitany. :-D Tím jsem chtěl jen naznačit, že svatební den není levnou záležitostí. :-( Všem, kteří se k takovému kroku chystají, bych rád popřál krásnou svatbu, nenechte si ji ničím a nikým vymluvit, užíjte si ji a všechno nejlepší přeji nejen v osobním životě! .-) Martin Lysek
Odpovědět
Profilova fotka
@yourlifevideo No tak to pekne dekuji, tohle jste mel napsat pred moji svatbou, abych to dala precist manzelovi nez jsem souhlasila, ze video nebude :-( ale vazne, moc hezky jste to napsal :-)
Odpovědět
@redfield2 Ne, že by to video nebylo pěkné, ale já po ničem takovém opravdu netoužím. Znám se, co máme videa z různých akcí, tak jsem je viděla maximálně jednou a víc netoužím. Je to každého věc, ale nějak to nepotřebuju ke štěstí. @yourlifevideo chápu, že s tou polévkou je to nadsázka, ale jsem zastáncem toho, že je důležitější si to prožít a užít v tu chvíli, aby vůbec bylo na co vzpomínat. Takže si myslím, že by ten rozpočet měl být vyrovnaný, aby zbylo jak na ten den, tak na vzpomínky. Jak říkám, pro mě video nemá větší hodnotu, ale chápu, že pro někoho je to jedna z nejdůležitějších věcí okolo svatby. Jinak já budu hlavně ráda, když mi po svatbě "zbude" manžel, nejlépe do konce života :)
Odpovědět
@yourlifevideo To je sice hezké, ale nejsem hloupá, abych si takový den nepamatovala celý život. Video se někam založí a stejně se na něj nebudem dívat. Takže pro mě to zůstává zbytečností i po vašem příspěvku :-)
Odpovědět
Ja taky nebudu mit kameramana ani profesionalniho fotografa. Řekli jsme jednomu kamarádovi který rád fotí a ten udělá pár fotek. Nechceme se hodiny fotit.
Odpovědět
Myslím si, že stačí mít profi fotky a nebo jen profi video. Mít oboje mi přijde už jako zbytečný výdaj. Zbytek se stejně doplní amatérskými fotkami nebo videem. Je úsměvné , jak tady obhajují nutnost profíci. Bodejť ne, vždyť je to jejich chleba. Taky si myslím , že už dávno stratili nadhled , jak to je nebo není důležité a to platí i pro profíky v ostatních svatebních oborech.
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?