Jak se pohybují ceny za natočení svatby? Zlínsko

Dobrý den,chtěla bych se zeptat jaká cena se pohybuje za natáčení svatby,celý den+sestřih v okolí zlínska?kolik vás to stálo??? mám nabídku za 5000 tis. Moc bych video chtěla,jen už se tak tak vlezeme do rozpočtu a to je spíš moje přání se kterým jsme původně nepočítali...takže peníze navíc...tak jestli si to mám uhájit nebo máte třeba kontakt i na levnějšího....děkuji moc
Odpovědět
Profilova fotka
Za celý den? To mi přijde jako hodně dobrá cena, to určitě berte, pokud znáte kvalitu práce. My máme video jen z obřadu - sestřih cca 5 minut, dělal nám ho kamarád, takže zdarma, ale jinak si účtuje cca 2 tisíce.
Odpovědět
Já si taky myslim, že to je dobrá cena, protože co sem se tak koukala, tak celodenní natáčení se pohybovalo cca kolem 9- 10 000 Kč
Odpovědět
Bála bych se kvality, tak pozor na to, abyste nevyhodili 5 tis za amatérské video, lteré by bylo k ničemu. Pokud jsi už jejich práci viděla a líbí se ti, tak proč ne. My třeba video nechceme, máme raději fotografie.
Odpovědět
Profilova fotka
@zlaticko22 my meli kameramana za 5000Kc na 4 hodiny (obrad + klip), takze tohle mi prijde hodne levne. Jestli se ti jeho prace libi, nevahala bych. Jinak kameraman byl taky muj vymysl, partner ho nechtel, pry je to zbytecne. A jak se po svatbe rad chlubi nasim svatebnim videoklipem... :-D
Odpovědět
kvalitu právě neznám,byl mi doporučen známou,že hodně kameruje a dělá videa..tak uvidím no..já bych ho ráda,tak snad dokážu přesvědčit partnera :)
Odpovědět
Profilova fotka
@zlaticko22 kdyz to budes brat tak, ze by aspon byl zaznam od kameramana a budes pocitat s tim, ze to treba nemusi byt uplne idealni, tak zkus partnera presvedcit. Nakonec treba budete jeste prijemne prekvapeni ;-)
Odpovědět
@zlaticko22 bez toho, abych videla kvalitu jeho prace bych do toho nesla. Nejde se řídit ani doporučením, protože co mně kolikrát někdo doporučil byla nakonec podle mého názoru katastrofa. pokud ti jde o pouhý záznam bez jakékoli invence, je podle mě 5 tis moc.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?