Jak probíha video

Profilova fotka
Zdravím, vy co plánujete video ci uz mate, jak to probíha? Nechavate vse na kameramanovi, řeknete si přesně co chcete aby ve videu bylo, je nejaký scénář...dekuji moc
Odpovědět
Profilova fotka
@veraa111 Dobrý večer, velice záleží na stylu daného tvůrce. Někdo jen svatební den dokumentuje a snaží se zachytit reálné okamžiky a emoce. Bez větších zásahů do průběhu svatebního dne a jiní tvůrci rádi vstupují do toho dne mnohdy chtějí něco sehrát. Samotný svatební den je obrovským scénářem sám o sobě. Alespoň je to můj názor. Na Vaši otázku Vám nejlépe odpoví Váš kameraman. Myslím si, že pokud je to jen možné sám toto zodpoví při osobní komunikaci či jiné. A pak se postačí pouze dotázat na nejasnosti. S pozdravem Martin Lysek :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@yourlifevideo urcite prodilutuju. Jen me zajímali ostatní, jak to měli- zda si říkali představy ci ne. Abych nebyla moc urypana...:)
Odpovědět
Profilova fotka
@veraa111 Pokud máte vybraného kameramana, určitě tam je vždy vzájemná empatie, já si troufnu říci, že je to nutné a tedy když se zmíníte o částěch svatebního dne, které jsou pro Vás důležité a neměly by chybět. Určitě tím nic nezkazíte. To samé platí pro představy. Ten svatební den točí přeci pro Vás. :) S pozdravem Martin Lysek ;-)
Odpovědět
My bychom chtěli mít zachyceny ty reálné situace, vypíchnout pak ve videu hezké momenty a tak :) V žádném případě nebudu sehrávat žádné "scény", takové video měla kamarádka a musím říct, když jsem se na to koukala, tak mi to přišlo moc nahrané a až trapné :-| Ale je to na každém, jí se to zase moc líbilo, každý máme jiný vkus, toť jen můj názor (a jí jsem svýmy dojmy radost nekazila) :)
Odpovědět
Profilova fotka
@brambleberry ja taky nechci nic hraného, jak se nekde potkáme, bezime ( spis spontánní veci)...
Odpovědět
Profilova fotka
@veraa111 Vero, jestli mate nejaka sva prani ci predstavy, urcite je s kamaremanem proberte dopredu, pak jde vse snaz.
Odpovědět
Profilova fotka
@veraa111 Zapomeňte na nějaké hrané scénky a buďte tím, kým jste. Jen tak totiž zůstanete přirození ;-) Netočíme žádný film, ale svatbu která je sama o sobě plná zajímavých momentů a i vy nejste žádní herci. Šikovný a zkušený kameraman Vám udělá krásné video i bez nějakých hraných scének. ;-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 letech
Profilova fotka
Dobrý den, už pár let se věnuji svatebnímu videu a tak jsem dal dohromady pár tipů (celkem 9) podle čeho kameramana vybírat. Některé tipy platí také pro výběr fotografa, kapely a dalších dodavatelů. Třeba se to někomu z Vás bude hodit :-) Najdete je na našem webu hned na titulní straně. Luboš Konečný ...
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?