Jak dlouho jste čekali na svatební video?

Holky jak dlouho jste čekali na svatební video? Nejdříve nám kameraman řekl měsíc, ale teď řekl minimálně ještě další měsíc, ach jo :-(
Odpovědět
Profilova fotka
Já už nevím, jak dlouho, ale taky to bylo takhle déle. Myslím ale, že jestli za to stojí a měli jste dobrého kameramana, radši bych počkala klidně 3měsíce i více na vypiplané video než nekvalitní šmejd do týdne. Tak neboj :-) Samozřejmě se můžeš ozvat kameramanovi, jak to vypadá a uvidíš, na čem jsi.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, mianna to řekla úplně přesně . Je lepší si radši o chvíli déle počkat, jak naléhat na kameramana a ten potom video ošidí jen proto, aby vám výsledný produkt dodal co nejdříve. Je to taky o tom, že pokud je kameraman dobrý, a natáčí třeba každý týden, tak záznamy čekající na zpracování se rychle množí. Každé video pokud má být hezké a kvalitně udělané si vyžaduje určitý čas,a je proto jasné, že potom bude asi docházet k časovému skluzu. Toto je v současnosti i můj případ, kdy točíme svatby každý týden a záznamy se rychle množí. Na každé svatbě už proto upozorňuji nevěstu s ženichem, jaká je situace a že dojde asi k časovému zpoždění jejich videa. Nechci videa dělat na úkor kvality jen proto, abych dodržel termín. Většinou to nevěsta s ženichem pochopí a souhlasí s tím, že dojde ke zpoždění dodávky. Je třeba jim ale zavčasu vysvětlit proč, aby poté nedocházelo k nějakým dohadům a nejasnostem.Vždy jim řeknu, že jakmile bude jejich video hotové a připravené k předání, tak je budu o tomto informovat. Samozřejmě, pokud se Vám zdá tato doba dlouhá, není nic jednoduššího dotázat se kameramana v jaké fázi se nachází Vaše video.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?