Hledáme kameramana na 7.7.2018 Opavsko

Dobrý den, hledáme kameramana, který by 7.7.2018 natočil náš svatební den od rána až do večera :-) Chtěli bychom potom ve výstupu minimálně krátky 3-5 minutový klip + celý hrubý materiál z našeho dne. Prosím posílejte mi nabídky do zpráv :) Moc děkuji Lucie
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, rádi přijedeme. Nabídku posíláme do SZ. S pozdravem Iva a Luboš
Odpovědět
Profilova fotka
Zdravím, termín mám volný. Zaslal jsem Vám soukromou nabídku do zpráv. S pozdravem Ťažký
Odpovědět
Profilova fotka
@budouciwife Hezký den, rád Vaší svatbu natočím. Více informací a cenovou nabídku posílám do SZ. S pozdravem Jan Syrový.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, @budouciwife Rádi pro Vás zařídíme vše okolo: - FOTOGRAFIÍ - zdarma fotoobraz! - VIDEA - styl Cinema, 4K rozlišení! Poslední ukázka: https://www.youtube.com/watch?v=eNbfY... - FOTOKOUTKU - s okamžitým tiskem fotografií na místě svatby včetně plátna, světel, obrazovky a rekvizit (skvělá zábava pro svatebčany). - v letošním roce profesionální FOTOKOUTEK ZDARMA při objednání fotografa i kameramana na celý den! Na naší práci a reference se můžete podívat na našem facebooku, webových stránkách a Youtube kanálu: www.youtube.com/channel/UC38S_SVP0wRK... Odkazy a více o nás najdete také zde na Beremese v našem profilu. V případě zájmu nás neváhejte kontaktovat. S přáním krásné svatby, Váš tým ZachyťTo.cz - Foto a Video :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?