Hledá se schopný kameraman na svatbu z Ostravy a okolí

Hledame sikovneho kameramana/kameramanku z ostravy a okoli, primerena cena/kvalita, chceme zachytit to nejlepsi ze dne, prirozene, zadne specialni efekty, hrane sceny apod. Za kazde doporuceni predem dekuji ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@mishalenkaa Dobrý den, jsme kousek od Ostravy, pokud by se Vám líbila naše tvorba, těšíme se na setkání s Vámi. Více informací naleznete na našich webových stránkách.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, Rádi Vám nabídneme naše služby.Jezdíme všude, kde nás zákazníci chtějí. Navštivte prosím můj profil, nebo náš nový web, kde naleznete kontakt a další informace ale také třeba reference našich zákazníků. Hezký večer.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, můžete se podívat i na naše stránky ... :)
Odpovědět
Profilova fotka
Já moc moc doporučuji kameramana pana Pavla Husníka z Ostravy-Bělského lesa. Nám udělal nádhernou vzpomínku na náš velký den, žádná umělina, dokázal být vždycky v pravou chvíli na pravém místě, zachytit to co být zachyceno má a přitom jsme o něm skoro nevěděli :-) Na svatby už ho postupně vystřídala celá naše rodina a příbuzní a všichni byli moc spokojení! Posílám odkaz na webovky a přeji hodně štěstí :-) Lenka Moravcová
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, chcete-li originální a jedinečné svatební video, budu rád, když mě budete kontaktovat emailem nebo telefonicky. Pro rok 2014 jsem připravil nějaké novinky za příznivé ceny. Jsem z Valašského Meziříčí, ale natáčím po celé ČR i SR. Kontakty a ukázky najdete na mých www stránkách (na "beremku" jsem se ještě nezabydlel ;-) )
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?