GoPro svatební video

Měli jste někdo nebo uvažovali jste, že byste si video natočili sami s pomocí hostů a GoPro kamer? Ženich zrovna neskáče z představy, že by se kolem nás motal někdo cizí a taky jsme nenašli v naší cenové relaci kameramana, jehož video by nás uchvátilo. Napadlo mě dát dohromady třeba 4 GoPro kamery, abych jednu mela ja(+svědkyně, druzicky atd), jedna by byla s zenichem, jednu bychom nechali v místě obřadu a jedna(naše) by kolovala po hostech... Pak bychom si to jen nechali sestříhat a upravit :) navíc by to nebylo takovéto tuctové video(nic proti nim), mohli bychom natáčet i den předem přípravy a den po... V US tuhle službu nabízí několik firem(napřed http://www.storymixmedia.com/weddingmix), ale pochybuju ze posílají i u nás a cenová relace je sice pro us levná, ale pro nás moc ne:D Jsem jedina koho to napadlo nebo už to někdo zkusil?:D
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, my jsme na svatbě taky neměli kameramana, ale GoPro. Nevím jak je to s kvalitou GoPro, nám pršelo a tudíž je to video dost nekvalitní takové ponuré, neostré, když se se stejným točilo za pěkného počasí byly videa super. Nám se akorát stalo, že máme videa ze zábavy, z rána, ale obřad jaksik nikdo nenatočil :-D, takže na to pozor, ale je to jenom o domluvě. Jinak je to super řešení :-))
Odpovědět
Profilova fotka
Mě vždycky přijde, že připevněné GoPro "na někom" akorát háže roztřesený obraz (když to není třeba na helmě, tam to bývá ok). Navíc je potřeba vymyslet, kam GoPro přidělat, na hlavě ani na hrudníku to nejspíš mít nebudete nikdo :) pohlídejte si taky generaci, ty starší kamery nemají dobrý obraz a ani toho z něj moc nevytáhnete (šel bych minimálně do GoPro3, nejlíp 4). Je potřeba počítat taky s tím, že se třeba všechno nepovede, přecijen kameraman/fotograf jsou důležití kvůli té zodpovědnosti, co mají a můžou si to pohlídat, což není váš případ ;) Navíc to široké ohnisko je potřeba něčím "naplnit", takže musí být objekty v záběru buď zblízka, anebo toho tam musí být hodně (skupina lidí před selfie tyčí třeba), jinak bude záběr dost prázdný ;) dobrý střihač ale takové záběry vybere a když s tím budou svatebčani počítat anebo se párty dobře rozjede, tak mi to přijde jako fajn nápad ;)
Odpovědět
@sadamka90 a nemáte video někde na zkouknutí?:)
Odpovědět
@petrnoxnovak budeme mít 100 akčních lidí, nebála bych se, že by byly záběry prázdné:) asi to nebudeme pripevnovat na nikoho, lidé budou natáčet, respektive s tyči, ale připevníme obcas( třeba během obřadu) na pevný povrch:)
Odpovědět
Profilova fotka
@princesi posílám sz :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Tak to zní perfektně a s dobrým střihem ještě líp ;) ať vám všecko vyjde! :)
Odpovědět
Snad by to mohlo vyjít:) ještě najít střihače a sehnat GoPro :)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
@princesi Jestli ještě nemáte fotografa, tak GoPro umí i fotit :-)
Odpovědět
Profilova fotka
My to tak planujeme uz od zacatku :) chceme ji pak vzit i na svatebni cestu a natocit si videoklip :)
Odpovědět
V čem je lepší GoPro proti slušnému mobilu? Budete se na svatbě potápět?
Odpovědět
Profilova fotka
mno tak to přeji hodně štěstí :-) Materiálu budete mít hodne, ale než to dáte do kupy, tak budete pomalu slavit zlatou svatbu :-)) Vdávám se jednou za život... raději si tuto vzpomínku nechám uchovanou od profíka ;-)
Odpovědět
Článek se načítá
@liskam přijde mi lepsi, snaze se s nim manipuluje a navic budeme mit formatove/kvalitou etc jednotný výstup:) @kissrose uděláme hrubý vyber zajímavých zaberu, pak to předáme profikovi na zpracovani:) navic, kdyz to nevyjde, nevadí;) vzpomínky nám zustanou:)
Odpovědět
@princesi Také plánujeme točit s GoPro a přítel pak udělá sestřih z těch nejlepších záběrů.
Odpovědět
Profilova fotka
Původně jsem myslel že je tahle diskuze jen vtip :-) GoPro je sportovní kamera na kolo, potápění, seskoky padákem a pod.. A jako taková je konstruovaná na velmi šikoký záběr, který velmi zkresluje. Kvalitní obraz má pouze venku ve dne a to píšu jen o té nejvyšší modelové řadě která nemá ani display, takže stejně nevíte co natáčíte. I ta nejlevnější amatérská kamerka bude mít mnohem kvalitnější obraz. Nejdřív si to raději zkuste ať potom nelitujete. Myslím že tohle vám ani žádný profík nesestříhá.
Odpovědět
@video_majek profika na střih uz mame, a par klipu tocenych na GoPro jsem videla a byly fajn;) porad lepsi nez video porad na jedno brdo za x tisic...:) a kdyz to nevyjde, tak to neni žádná tragédie:) povedlo se zařídit zalozni variantu
Odpovědět
My teda s GoPro natáčíme hodně. Máme tak na videu sestřih z dovolené, z různých akcí, hlavně s ním tedy natáčíme našeho syna. Šoupneme kamerku do kapsy a nikomu nepřekáží. Měli jsme i klasickou kameru, ale vůbec jsme jí nevyužívali. Kvalita nám stačí, v tomto jsou pro mě důležitější fotky a ty nám zajistí profík.
Odpovědět
v deň svadby sme poverili nič netušiaceho kamaráta že nás bude natáčat go pro, manžel to zostrihal a tu je výsledok :-) https://www.youtube.com/watch?v=hZfXE.... Celá svadba je točená len s gopro :-).
Odpovědět
My taky nebudeme mít kameramana. A důvody stejné: a) všichni jsou strašně drazí. b) nemůžu uplně říct, že by mě nějaké video zcela okouzlilo. Většina mi přijde hodně podobná, neosobní, nevím... a vlastně třetí důvod asi je, že já bych si klidně kameramana najala, ale pak bych si to prostě chtěla sestříhat sama. Dělala jsem to tak u kamarádky, na svatbě, natáčela je (ani o tom nevěděli) a pak nastříhala. Ano, není to super profi video z lítajících vrtulníků, ale je to osobní, je tam vidět všechno, jsou tam čisté emoce a ne žádné nahrané, je tam celý obřad atp. Kamarádka byla nadšená. Takže na své svatbě jsem se domluvila, náhodou s manželem této mojí kamarádky, že mu dám svůj foťák a on nás natočí. Mám poměrně kvalitní zrcadlovku, takže videa na ní jsou krásná. Bude natáčet co bude moct a já si to potom doma sestříhám. :-) myslím, že to je ideální.
Odpovědět
@mirka_gutt vypadá to skvěle. Ani nejsou moc otřesy a tak, čehož bych se bála. Udělali jste to skvěle a nemusíte platit předraženého kameramana, který to neudělá podle vás :-))
Odpovědět
@mirka_gutt presne takhle si to predstavuju:)
Odpovědět
Vďaka, len pre upresnenie, použili sme go pro 4 a go pro 2, otrasom sme zabránili pomocou Gopro Gimbal (http://www.profimodel.cz/cz-detail-55...)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?