Fotograf a kameraman na svatbu v Klatovech, 15.6.

Profilova fotka
Ahojda kolegáčkové :) Hledáme šikovného fotografa a kameramana na svatbu 15.6., poradíte mi někdo? :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Zdravím Vás! Tento termín mám prozatím volný, stačí mě případně kontaktovat. Pracuji po celé ČR, v případě celodenní svatby nabízím zvýhodněné cestovné. Mé svatební fotografické portfolio naleznete v odkazu hned pod tímto textem. S pozdravem, Honza.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobry den muzete se podivat i na nase stranky ... Nevidim sice presny datum, protoze cerven je jiz hodne obsazeny ale jezdime po cele CR a neuctujeme cestovne podle nejakych tarifu ale jenom podle realne spotreby .... :-) S pozdravem ... ZZ Production
Odpovědět
Profilova fotka
Zkus Popfoto
Odpovědět
My meli na video pana Vojtu z Klatov, dela i foto. Na fotky Bastyana z Plzne, cestovny ma v cene. Spokojenost s obema. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
Pěkný den, jsme zkušení kameramani z Brna. Doprava kamkoliv po republice není problém. 15.6. máme zatím volno. Pokud hledáte elegantní a vkusné video, naše tvorba vás určitě zaujme. Podívejte se na naše stránky nebo Facebook. K zákazníkům přistupujeme individuálně a dá se s námi domluvit na řešení, které vám bude nejlépe vyhovovat. The Moments
Odpovědět
Profilova fotka
Zdravím budoucí svatebčany. Pokud někdo stále tápete po atraktivním svatebním videu, rád nabídnu svoje služby. Ukázky mojí práce naleznete pod kartou nebo na webu. Děkuji.
Odpovědět
Ahoj, v Klatovech vím akorát o Foto Vojta, jsou to myslím dva pánové, fotograf i kameraman. Nevím jak svatby, kdysi nám točili a fotili maturák :D
Odpovědět
Profilova fotka
Hezký den, rádi Vám nabídneme naše služby a to jak foto tak video. Prosím podívejte se na naši prezentaci, věřím že se vám zalíbí. Pokud budete mít jakékoliv dotazy, jsme vám k dispozici... ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, natáčíme profesionální technikou ve FULL HD kvalitě 16:9, jezdíme po celé ČR a ceny máme přijatelné, mohu také zajistit za dobré peníze i fotografa a na větší vzdálenosti jezdíme jedním autem. Prosím koukněte na naše ukázky a informace na našem webu. Pokud budete mít zájem, prosím kontaktujte Nás co nejdříve, data se rychle plní ! s pozdravem Mirosav Bajer, Videotvorba BAJER Pardubice PS: Váš datum máme zatím volný!
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?