Fotograf a kameraman 22.05.2021 Dolni Lomna

Profilova fotka
Dobry den, shanim nekoho kdo natoci a nafoti nasi svatbu, ktera se kona 22.05.2021 v Dolni Lomna? :-) Diky za jakekoliv info!
Odpovědět
Dobrá den, termín mám volný (stejně jako kameraman) a tak pokud se Vám bude naše práce líbit a Vaši svatbu nafotíme a natočíme. Více informací zasílám do zpráv a přeji hezký den.
Odpovědět
Profilova fotka
Krásný den, gratulujeme k zasnoubení a přejeme vám ať máte svatbu přesně podle vašich představ. Dostanete od nás krásné dřevěné balení s tištěnými fotkami, dřevěný USB disk se všemi upravenými fotkami a videoslideshow z nejlepších fotek. Máme rádi přírodu a tak v ní také nejčastěji fotíme, určitě se ale podívejte na náš web, kde najdete naši nejnovější práci. Rádi vás poznáme na osobní schůzce a moc se těšíme vaši odpověď. Monika & Tomáš
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, já mám termín volný a moc ráda Vám svatbu nafotím. Více informací zasílám v soukromé zprávě! Pěkný den Gabriela Jochcová
Odpovědět
Profilova fotka
@ela0807 Dobrý den, rezervace pro příští rok již přijímáme. Do soukromé zprávy jsem si dovolil přiložit naši nabídku. Spolupracujeme i s místními fotografy Lukáš Szlaur, Lukáš Zabystrzan nebo DJ Jirkou Halákem a spousty dalšími. Třeba by Vás naše práce oslovila. S pozdravem Martin Lysek :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, rád Vaší svatbu natočím, podrobnosti zasílám do interní zprávy :-) Fürst production
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
Krásný den. Svatbu pro Vás velice rád natočím. Ve soukromé zprávě naleznete nabídku.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?