Fotky a video na Trinecku

Ahojky, chtela bych se poptat, jestli nevite o nekom na Trinecku a okoli, kdo dela fotky, video a svatebni klip.. Moc se nam nechce jit zvlast do fotografa a zvlast do kameramana, jednu partu lidi zname, ale nejak se nemuzeme rozhodnout, nepadli nam uplne do nasich predstav.. Dekuji za tipy.. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Krásný den! Termín Vaší svatby máme volný a rádi Vám tak nabídneme balíček s celodenním fotografováním, natáčením a dle přání i fotokoutkem. Do interní zprávy zasílám všechny detaily a v každém případě přeji příjemné přípravy svatby. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, pokud byste se nakonec rozhodli rozdělit výběr na 2 týmy, tak se hlásíme na pozici fotografa :) Fotíme ve dvou společně s manželkou. Budeme rádi, když se podíváte na naše internetové stránky, kde zároveň naleznete veškeré detaily. Hezký den Martin Hnátek | MarLin Photography
Odpovědět
Profilova fotka
@domajsek Dobrý den, dovolím si jen malou poznámku, doporučuji se podívat vždy po člověku co se zabývá pouze fotografií nebo videem, pokud najdete pár, kde jeden fotí a druhý točí a každý má to své, je to asi nejlepší řešení. Jinak si myslím, že by se měl každý zabývat jednou věcí a dělat ji pořádně, nejen u fotografie či videa. Třinecko nemáme daleko, dalo by se říci, že je to pro nás za kopcem. Zabýváme se videem a třeba by Vás naše tvorba zaujala. Naleznete ji v odkaze pod tímto textem. Zároveň můžeme doporučit pár dobrých fotografů, se kterými spolupracujeme. S pozdravem Martin Lysek :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Mohu doporučit p. Martina Lyska - Yourlifevideo :) hezký den
Odpovědět
Profilova fotka
@domajsek Ahoj, doporučuju Roman Cieslar je i na FB jako RCvideo. My ho měli a paráda...:-) Je to fajn týpek a video bylo super..:.)
Odpovědět
Dekuji za info, pana Romana jsem uz kontaktovala.. Muzu se zeptat, kolik Vam vzal za video a klip??
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?