Dobrý kameraman na svatbu, Krkonoše. Máte tip?

Profilova fotka
Ahoj, sháníme dobrého kameramana, který by nám vytvořil hezkou vzpomínku na svatbu (a stylu strýčkových videí či létajícím nápisům alá 90. léta nefandíme ;-) )
Odpovědět
Profilova fotka
Dobry den, muzete se podivat i na nase stranky :) jezdime po cele CR a Krkonose jsou krasne a super prostredi pro svatebni foto i video :)
Odpovědět
Profilova fotka
Budu rád, když se ozvete :).
Odpovědět
Profilova fotka
@sedmikraska111 Dobrý den, natáčíme profesionální technikou ve Full HD kvalitě 16:9, jezdíme po celé ČR, také mohu zajistit profesionálního fotografa, můžeme přijet jedním autem, vše v přijatelných cenách. Prosím koukněte na náš web, kde najdete i ukázky svateb. V případě zájmu se prosím ozvěte.
Odpovědět
Profilova fotka
Krásný den, rádi Vás uvítáme i na našich stránkách.Pokud se rozhodnete nás oslovit nabízíme možnost zůčastnit se soutěže o focení a video Vaší svatby.Nebo nabízíme zajímavé ceny pro snoubence kteří se přihlásí do konce roku 2013.O jaká ceny se jedná Vám rádi zašleme emailem v případě Vašeho zájmu. Přejeme Vám krásný zbytek dne Irena a Zdeněk Brelovi
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Profilova fotka
Dobrý den, chcete-li originální a jedinečné svatební video, budu rád, když mě budete kontaktovat emailem nebo telefonicky. Pro rok 2014 jsem připravil nějaké novinky za příznivé ceny. Jsem z Valašského Meziříčí, ale natáčím po celé ČR i SR. Kontakty a ukázky najdete na mých www stránkách (na "beremku" jsem se ještě nezabydlel ;-) )
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, podívejte se na naše webové stránky nebo profil zde a pokud Vás zaujmeme, kontaktujte nás a domluvíme se na podrobnostech. Děkuji Zdeněk Krejcar za AP FOTOSTUDIO
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?