Cukrárna Le Sucre (Brno) vs Cukrářství Hladůvková (Morkůvky)

Profilova fotka
Dobrý den, jaké máte prosím zkušenosti s těmito dvěma cukrárnami? Byli jste s jejich curkovím/zákusky/dorty spokojení? Rozmýšlím, kde nechat udělat dort. Paní Hladůvková tady plno holek doporučuje... Co se týče cukrárny Le Sucre, narazila jsem na ni na svatebním veletrhu ve Futuru a nadchly mě; mají krásně nazdobené cukroví, výborná chuť a ani nebyly moc sladké... Jaké vy máte zkušenosti?
Odpovědět
Profilova fotka
Žádná zkušenosti s Le Sucre?
Odpovědět
Profilova fotka
Tak já mohu říct, že jsem zkoušela dort od paní Ondrové z Troubska - má famózní ceny. Měla jsem od ní ochutnávku, ale byla jsem trochu zklamaná. Všichni sice říkali, že dorty byly dobré - trochu lepší průměr, ale já už jsem prostě měla lepší, tak jsem byla zklamaná. Každopádně jsme si řekli, že pokud neobjevíme něco u čeho bychom si řekli, že toto opravdu stojí za to, tak si u ní dort necháme udělat - s ohledem na to, že my (s partnerem) jsme byli jediní, komu nepřišel tak dobrý. A 4 patrový dort u ní by přišel na 2000 Kč!!! Le Sucre jsme ochutnávali zrovna minulý týden a prozatím jsou horkými adepty. Ne že by to bylo tak grandiozně odlišné, ale dort od nich mi opravdu přišel o třídu lepší. Chuťově vyvážený a téměr podle představ. Ještě si případně řeknu o nějaké úpravy, ale věřím, že to bude dobré a "ono". Rozhodnutí závisí na poslední ochutnávce tento čtvrtek právě od paní Hladůvkové :-D Takže uvidím a pak ti sem klidně napíšu. A ty jsi někde chutnala?
Odpovědět
Profilova fotka
@krobinka Ta famózní cena byla nejspíš vykoupena kvalitou. Nejvíc se prodává to co je levné, bohužel většina nevěst hledá jen to nejlevnější. @rendlik86 Le Sucre neznám, ale mohu vřele doporučit paní Hladůvkovou. Zákusky má výborné a je poznat že se to snaží dělat poctivě. Spousta mých nevěst měla od ní cukroví a i tady jich najdete minimálně 50. Pokud se pro ni rozhodnete, doporučuji se s ní domluvit co nejdříve. Bývá hodně vytížená ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@video_majek máte pravdu, bývá to tak, ale ten dort nebyl špatný.. dávali jsme ho ochutnat asi 12 lidem a všem moc chutnal, takže bych neřekla, že to byl vyloženě tento případ. Vím, že od ní bere hodně nevěst a jsou spokojené. Přesto hledáme něco lepšího. Když tak chválíte, už se těším na zítra :)
Odpovědět
Profilova fotka
@krobinka Jak se říká sto lidí, sto chutí. Paní Hladůvkovou registruji už asi 5 let a hodně nevěstám jsem ji doporučil, byť jí osobně vůbec neznám. Možná je to i tím, že moje mamka dřív také pekla na svatby a když jsem přivezl nějakou tu výslužku, hned byla zvědavá jak to dělají ostatní. A možná i proto snadno rozpoznám, jestli je krém opravdu z másla a nebo nadstavený levným Smetolem :-) Přeji šťastnou ruku při výběru ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@krobinka Na paní Ondrovou jsem taky teď narazila a říkala jsem si, že od le Sucre bych si vzala cukroví a od paní Ondrové dort. Ještě jsem ho nechutnala, ale vím, že ji tady všichni chválí a hlavně, soudě podle fotek na jejich stránkách, zvládne udělat na oko naprosto famózní dorty, což je, co si budeme říkat, hodně důležité... Určitě napiš, jak jste se rozhodli... Co se týče paní Hladůvkové, na tu slyším také jenom chválu. Přemýšlela jsem o ní hned na začátku, ale trochu mě odradilo její cukroví, které se mi moc nelíbilo...
Odpovědět
Profilova fotka
@rendlik86 JEDNOZNAČNĚ PANÍ HLADŮVKOVÁ... záměrně to píšu velkým písmem, protože paní Hladůvoková mi dokázala, že to co chci, někdo vytvořit umí, a že to není žádný nereálný úkol. Le Sucre jsou také vyhlášení a dort nám chutnal, ale pnaí Hladůvková ho překonala o třídu. Ochutnávkové dortíky byly famózní!! A tak jak jsem řekla, tak ho udělala. Takže my už mám rezervaci a já se velice těším. Mohu jen doporučit :)
Odpovědět
My si dort i cukroví objednáváme u Le Sucre, protože jsme od nich měli ochutnávku na veletrhu ve Vaňkovce a ze všech vystavovaných nám přišli nejlepší v poměru cena/kvalita. Paní Hladůvkovou neznám, tak nemůžu porovnat.
Odpovědět
Profilova fotka
@krobinka Myslíš dort i cukroví? Dneska máme domluvenou ochutnávku u paní Ondrové a příští týden právě u paní Hladůvkové. Jde mi o dort, cukroví jsem (zatím) rozhodnutá objednat u Le Sucre..
Odpovědět
Profilova fotka
@vakomysha na kolik vás to vyšlo cenově, jestli se můžu zeptat? Le Sucre nám na veletrhu řekli, že dort je za 350 Kč za kg a cukroví od cca 250 - 350 Kč? A jaké druhy curkoví jste brali?
Odpovědět
@rendlik86 My jsme ještě u Le Sucre nic neobjednávali, protože svatbu teprve budeme mít. Jen jsme si nechali udělat minidortíky na ochutnávku a také jsme chutnali koláčky a cukroví a bylo to moc dobré (zkoušeli jsme různá těsta a náplně dortů a nechutnaly nám akorát ty pomerančové a jahodové, ty byly strašně umělé - chce to fakt vyzkoušet více náplní a těst a pak vybrat). Ty minidortíky vypadají úžasně, určitě je budeme chtít do výslužek. Cena je taková, jaká píšeš. K tomu ještě mají minizákusky, 1 ks za 8 kč a při odběru víc jak 60 Kč stojí 1 ks 5-7 Kč a koláčky 1 ks 6 Kč, ale při odběru od 300 ks to stojí 5 Kč a při odběru víc jak 600 ks stojí 1 koláček 4 Kč. Ale jedním z důležitých faktorů bylo také to, že nám ten dori i curkoví přivezou na místo svatby ve Křtinách (nemáme auto, takže toto pro nás bylo také důležité). Tu konečnou objednávku teprve budeme dělat.
Odpovědět
Profilova fotka
@rendlik86 Myslím jen dort. Koláčky právě řeším. Cukroví (to klasické) mít nebudeme. Maximálně nějaké zákusky nebo dezerty. Koláčky jsme teda už zamluvili u paní Babičové ve Velkých Bílovicích. Je vyhlášená v celém kraji, jen u ní vdoleček/koláček (každý tomu říká jinak) vychází na 5,30 Kč, což je poměrně oproti konkurenci drahé. Kamarádka našla i za 3-4 Kč. Na druhou stranu kamarád mi říkal, že jeho babička peče a výrobní cena jsou 4 Kč - nešidí to, tak si říkám, že když už to někdo prodává za 3 nebo 4 Kč, asi to nebude úplně poctivé...
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Moooc prosím o radu jestli se mezi Vámi nenajde nějaká co nechce klasické cukroví, ale jen kelímkové dezerty a cupcakes...kolik si jich necháváte/nechávali dělat na osobu??? Mooooc děkuji
Odpovědět
Profilova fotka
@rendlik86 ahoj, já jsem slavkovačka a dortové zákusky mi z Le Surce moc nechutnají. Přeslazené a umělá chuť. Zákusky na svatbu neřeším, budou pouze koláčky. Svatební dort jsem dnes řešila a po doporučení jsem se obrátila na paní Hladůvkovou. Příští sobotu s ní máme "rande" :-).
Odpovědět
Profilova fotka
Kolik stojí kilo cukroví u paní Hladůvkové, nevíte někdo, sím?
Odpovědět
My budeme mit dort z Le Surce v podobě minidortiku. Paní je moc ochotna a ochutnavka proběhla na jedničku,ale 100 lidi, 100 chuti :-)
Odpovědět
My také budeme mít dort z Le Sucre v podobě minidortíků a jednoho hlavního dortu na vrchu, akorát necháme dovézt na pobočku Lavande do Krpole. Nechali jsme si udělat na zkoušku dort pro tchýni k narozeninám a schválně z krémů a piškotů, které jsme objednali na dort a nemůžeme si to vynachválit. Tenká vrstva marcipánu, vláčný piškot a krémy taky nebyly špatné. Pro mě cena, na to, že to je v Brně, je celkem slušná :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?