Co mam delat kdyz jsem dostala osklive svatebni video

Profilova fotka
NEDOPURUCUJI Nastavajici nevesty, chtela bych vam rict jakou mame hodne spatnou zkusenost s nasim svatebnim videem a s jednanim s panem Ondrou Matousem z firmy Indigofilms z Liberce. Inzeruje tady na strance, odtud jsem mela jejich informace. Zaplatila jsem 10 tisic za svatebni video ktere mi pan slibil do dvou tydnu, dostala jsem ho az po uhaneni po 5 tydnech no ale coz dobra. Ale video neni hezke, jsou tam veci ktere by ve svatebnim videu byt nemali, jako nevesta s mobilem, hodne nelichotive zabery obou zenicha i nevesty (v dalsich zaberech co do videa nedal jsou hezke, mnohem lichotivejsi kousky), vubec tam nejsou tradice jako rozbiti talire, tanec s rodici, ani tam nema nevesty saty, prstynky proste hruza. V hodinovem sestrihu chybi konec zenichova proslovu, svedkuv proslov tam neni vubec protoze sli kourit misto aby nataceli, a dalsi se svatbou dulezite veci take chyby. Neposal nam video na schvaleni, dal nam ho ze je to hotove a odmita ho upravit pokud nezaplatim dalsi penize. Spoluprace hodne spatna. Jsme z toho ja i manzel hodne nestastni, prijde nam to ze ty spatne zabery tam dali naschval protoze maji hodne dobrych zaberu v tom hodinovem filmu, abychom mu zaplatili navic za upravy. Na strankach ma jedno svatebni video ktere je hezke a to se vubec neda srovnat. Uz nevim jak dal, dala jsem mu nekolik sanci to napravit, odmita takze ho nahlasim na COI a taky musim dat proste dalsim nevestam vedet abyste byli opatrny a take mu nenaleteli.
Odpovědět
Tohle je moc smutný, že se někdo snaží vydělat takovým způsobem. Navíc za takový nehorázný peníze. Doufám, že už pánovi žádná nevěsta nenalítne!
Odpovědět
Tak to je mi moc líto. Jediné co asi ještě můžeš udělat, je napsat jim špatné hodnocení, třeba i na FB, pak by možná mohli vrátit aspoň prachy?
Odpovědět
To je hrozný, takhle vám pokazit video :-/ Nahlásila bych ho na COI a jak tady, nebo na fb, kdekoliv na stránkách, kde se vyskytuje, bych napsala negativní recenze, at další snoubenci nenaletí.
Odpovědět
šup s ním na čoi - takový dodavatelé tu nemají co dělat
Odpovědět
kromě nahlášení bych předtím možná zkusila vyžádat si od něj všechen nesestříhaný materiál, a domluvila bych si někoho jiného, kdo by z toho třeba dokázal udělat alespon něco pěkného ke koukání..
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den nevěsty, to co se zde stalo je přímo neuvěřitelné a nepochopitelné a také bych viděl stejný postup jaký zde píšete, určitě si vyžádat celý natočený materiál a nechat si ho postříhat někde jinde. Já dělám svatební videa 17 let a nedovedu si představit že bych předal zákazníkovi takovou nedodělanou věc. Také si mi párkrát stalo že nevěsta chtěla ve videu něco málo opravit a rád jsem to opravil, protože vím, že si za video platí a že je to pro ně krásná památka na věky a video by vždycky mělo být podle jejich představ. Bohužel se najdou firmy, které jsou nespolehlivé ve všech směrech. Přeji Vám aby jste to nějakým způsobem vyřešili. Hodně štěstí přeje video Bajer
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, pokud chcete, pošlete mi nějaké info na mail. Zkusil bych se Vám na to mrknout :) Filip
Odpovědět
Profilova fotka
Je to smutné, ale obávám se že Vám asi nikdo nepomůže. ČOI neřeší jestli jste byla spokojená nebo ne, ale pouze jestli má dotyčný všechna potřebná oprávnění provozovat tuto živnost. Natáčení je bohužel volná živnost, může ji tedy provozovat každý. Dokonce i ten kdo to vůbec neumí. Musíte hledat reference, doporučení. Ideální je se s kameramanem sejít ještě před svatbou, aby Vám ukázal celou svoji práci. Tedy i delší video, nejen kraťučký klip. Měla byste vidět za co platíte a jak to celé bude zhruba vypadat. Nyní bude vše záležet jen na tom, co máte napsáno ve smlouvě s tím kameramanem, případně na jeho ochotě dotáhnout tuhle nepříjemnou věc k Vaší spokojenosti. Zkuste s ním aktivně komunikovat, navrhnout řešení a konkrétní změny v tom videu. Držím palce ať se to podaří vyřešit. Napište pak jak jste dopadla. Jirka
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, logicky bych rekla, ze vam COI nepomuze. Video jste dostali a nikde neni smluvne ujednane, co vse ma obsahovat a ze zabery nevesty s mobilem jsou zakazane. My mame video uplne uzasne! A dali jsme za nej 25tis. Takze... I kdyz darebakovi priplatite a budete mit, co chcete, porad vas to vyjde levneji jak jinde a budete mit, co chcete :-) Ja chapu, ze je to opruz a taky by mi to moc vadilo. Ale ta cena je docela nizka. Hlavni ted je, abyste meli video, na ktere se budete radi koukat.
Odpovědět
tady ČOI nepůmůže ani náhodou, oni ti zboží nedodali a asi jste si předem do smlouvy nespecifikovali, co tam chcete mít. Nejprve bych se zkusila rozumě domluvit, aby to předělali a přesně bych jim písemně napsala, co tam chceš mít. Pokud by nebyli ochotni, vyžádala bych si celý nesestříhaný materiál - což bych asi udělala každopádně a nechala si to udělat od někoho jiného. Čím tě utěším je, že vzpomínky ti nikdo nevezme ;-) my třeba video nemáme vůbec a i bez něj říkám narovinu, že ta moje satba byla nejlepší :-D
Odpovědět
Mně teda přijde poměrně ošklivé i to, kterým se pán prezentuje... :-| Nicméně bohužel za 10.000 asi člověk nemůže čekat zázrak. Jak už bylo řečeno, ČOI s tím asi nic nezmůže, produkt Vám byl dodán a to, v jaké je kvalitě může být věc názoru. Pokuste se získat celý natočený materiál (na ten máte doufám právo) a zkuste si to nechat sestříhat u někoho jiného.
Odpovědět
Určitě službu reklamuj u dodavatele, a to ideálně doložitelným způsobem, například mailem. Pokud by reklamaci odmítal řešit, můžeš se zkusit obrátit na ČOI, ale pozor, ne s podnětem na porušení zákona, ale v rámci relativně nového institutu - alternativního řešení sporu. Nebo něco podobného provozuje i dtest, kde to navíc probíhá veřejně, takže má dodavatel ostudu.
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Na internetu se nabízí spoustu "profesionálů" proto je dobré si je pořádně ověřit předem. Já mám ve smlouvě zakotveno že má objednávající právo vidět výsledné video předem a vyjádřit se k němu . . .
Odpovědět
Profilova fotka
skusila jsem to resit ale pan to odmitnul, tak jsem to dala na facebook a pan se do me pustil a jakym zpusobem. No to male hudebni video mi nejak upravil, i kdyz tam jsou treba usekle hlavy, a hodne veci proste chyby, ale s tim uz nic neudelam, stejne jako s tim ze i priznal ze nenatocil dulezite veci jako treba tanec s rodici, manzelova otec je nemocny ma demenci a bohuzel uz si s nim nikdy nezatancuji, nebo proslovy tam chybi a dalsi veci. Bohuzel jsem byla naivni a duverovala, kdyz jsem se ptala na smlouvu tam mi bylo receno ze nedala ze neni treba ze to vse sepiseme na emailu, a to same kdyz jsem chtela osobni schuzku ze neni treba. No uz s tim nic neudelam. Mam emails a vse co o me pote psal kdyz jsem na nej varovala na facebooku. Pan se mi snazil i rict ze me nahlasi za ocernovani a pomlouvani! Fakturu jsem dostala az vcera, 2 mesice po svatbe a to jenom proto ze jsem ho ja husa upozornila ze mi do dnes zadnou nedal. Jenom jsem chtela upozornit dalsi aby takto nenaleteli. Je to smutne a jeste me urazel a emailech. A cely natoceny den mi odmita dat. Jinak bych si videu nechala udelat jinde. Dostala jsem jeste hodinove video, nesestrihane jen nejake veci, a tam jsou veci zbytecne a veci dulezite jako proslovi a tanec s rodici tam vubec nejsou. A to chovani vuci me ted, no je mi z toho smutno ze jsou takovy lidi
Odpovědět
Profilova fotka
Tak tohle je síla :( Je dobře že o tom mluvíte a aspoň varujete ostatní. Ty smlouvy a osobní schůzky jsou u fotek a videa opravdu nutnost! Kdyby vám alespoň poslal všechen materiál...
Odpovědět
To je tedy hodně smutné. Podle čeho sis je vybrala ? Vždyť mají na webu jen jedno svatební video, na FCB jen 45 fanoušků, to budou asi jen jejich kamarádi a nikde vůbec žádné reference. Je vidět, že teprve začínají a nemají žádné zkušenosti. Tomu odpovídá i jejich cena a přístup. Nevím co bych v této situaci poradila. Udělali jste chybu hned na začátku, když jste nehledali reference a netrvali jste na smlouvě.
Odpovědět
Profilova fotka
@evzena1 ale trvala jsem na smlouve ale rozhodli jsme se 10 dni pred svatbou a uz bylo tezke nekoho hledat. Pred tim jejich pristup byl dobry, komunikace dobra a to jedno video se nam libilo. No hold jsem se poucila, ale spis to je aby jim dalsi lidi nenaleteli.
Odpovědět
Profilova fotka
@malinaphoto material mi odmitnul poslat
Odpovědět
Profilova fotka
To je mi líto, každopádně děkuji za upozornění. Vyhrožovat vám může jak chce, ale udělat nemůže nic (stejně jako vy bohužel). Jediná cesta je podat trestní oznámení a soudit se, což samozřejmě ani jedné straně nestojí za to a navíc kdo ví, zda by takové trestní oznámení nesmetla policie ze stolu. Ale špatnou reklamu mu dělejte, nic jiného si nezaslouží :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?