Berete si všichni na svatbu kameramana?

Profilova fotka
Zdravím chtěla jsem se zeptat berete jsi všichni na svatbu videokameramana?i když to stojí kolik chce?
Odpovědět
Profilova fotka
@lenah7 ne, kameramana jsme neměli, přišlo nám to zbytečné :-)
Odpovědět
my teda urcite... fotky a video je, krome vzpominek, to jediny, co nam po svatbe zbyde:) takze radsi usetrim na blbostech, jako jsou limuziny apod. a investuju do kvalitniho fotografa a kameramana, ktery netoci stylem minuleho stoleti:-)
Odpovědět
My měli jen fotografa a video natáčel kamrád naprosto amatérky. A nevadí mi to. Když jsem tu viděla některá krásná svatební videa a pak to naše obyčejné s trošku rozklepaným obrazem, tak se mi to naše líbí víc. Protože zachytilo tu atmosféru, kdežto ty profi jsou občas jen sestřih na pohled krásných, leč prázdných záběrů...
Odpovědět
Profilova fotka
My kameru meli a jsem fakt moc rada.Uz jen na klipu jsem si vzpomnela na spoustu veci.Urcite se da sehnat i za slusnou cenu.A jak bude vypadat si urcis ty.My treba mimi klipu budeme mit i komplexni zabery obradu...
Odpovědět
Profilova fotka
My budeme mít 2 kameramany kamarády, natočí nám to zadarmo, a za to mají jídlo na svatbě :-) Umíme z amaterských kousků sestříhat krásné video..a jak psala @buldok, lepší je zachytit atmosféru a ne že to bude až moc profesionální,dokonalý a nehezký! Taky se mě mnohé videa nelíbí, je to moc hraný, není to přirozený, je to až moc precizní, nemá to to své kouzlo..pravá svatba přeci není videoklip do hudebního pořadu...my si uděláme video podle své libosti zadarmo, stačí umět pracovat s programy v PC :-)
Odpovědět
Profilova fotka
My kameramana mít nebudeme, protože nám to příjde zbytečný. Stačí nám fotky. Známým budeme ukazovat jen fotky, na dlouhé video nikdo není zvědavej a ty nejhezčí momenty budeme mít stejně neustále před očima ;-)
Odpovědět
My kameramana taky mít nebudeme...Kameru vezme někdo z rodiny a budou se natáčet takové momentky... profesionální kameraman mi přijde zbytečný.
Odpovědět
Profilova fotka
o kameramanovi neuvažuju, už tam jsem zbledla, když jsem si pro sebe sestavila celkem dost realistický rozpočet (na hostinu jsem si dala nějakou malinkou rezervu,protože předpokládám, že to bude největší položka)...takže svatba pro cca 45 lidí (předběžně) kolem 100 tisíc-!! to v případě, že se nechceme nijak úplně extra omezovat, ale ani moc rozhazovat, prostě standard. A to ani nebudeme platit nějaké nehorázné částky za obřad, ten bude zadarmo. Takže kameraman zde nemá místo, stejně bysme se na to super video za 10 tisíc, trvající hodinu, podívali jednou a řekli si, že zbytečně vyhozený prachy...pověřím strejdu, který natáčí amatérsky, sice to nebude nijak extra kvalita,ale hlavní momentky tam budou a nějaké ty rodinné hlášky do kamery budou super :-)
Odpovědět
My měli kameramana asi za 5 tisíc. Video se nám moc líbí a ještě rádi si na výročí pustíme náš obřad, protože z něj si člověk příliš nezapamatuje. A vyšlo i na limuzínu :-D
Odpovědět
Já jsem kameramana vůbec neřešila. Průběžně natáčel jeden kamarád. Kdybych se asi rozhodovala znova, kameramana bych vzala. Sice máme fotky, ale nejvíce mě mrzí, že tam nemáme zachycen zpěv, kázání a smích z kostela, který ten obřad dělal něčím netradičním, jak spoustu lidí pak říkalo. Takové to strojené pózování před kamerou také nemusím. Ale kvůli tomu obřadu mě to fakt mrzí.
Odpovědět
nemeli, natacal svagr a jeden kamarad, abychom to meli ze dvou uhlu - obrad, a pak kdyz se jim chtelo (ale musim rict, ze svagr se toho zhostil poctive a natacel fakt co se dalo...)
Odpovědět
Profilova fotka
my jsme nemeli a dneska toho silene lituju ;-( takze pokud muzu doporucit urcite si vemte je to sice vetsi polozka,ale urcite budete mit krasnou vzpominku ;-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
My jsme měli kameramana a jsem moc ráda. Z obřadu jsem si nic nepamatovala. Chtěla jsem i všechny proslovy (tatínci, svědeke, oddávající). Z videa i klipu jsme nadšení. Měli jsme profesionála za 7 000,- Kč.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, chci upozornit, že jediné co Vám po svatbě zůstane jsou prstýnky, foto a video. ;-) Nevěsty mi dost často říkají, že jim svatební den utekl jako voda. Je to pochopitelné, protože se neustále něco děje a prostoje nejsou skoro žádné. Pokud je to hodinové video dobře natočeno střihnuto tak se u něj nudit nikdo nebude, doba kdy ve videu byly nudné minutové záběry bez střihu jsou pryč. 8-) Nemluvě o 3min videoklipech, který můžete mít v mobilu a kdykoliv komukoliv ukázat či poslat youtube link. Ted je otázka jestli kvůli kameramana nevzít spíše fotografa. :-D (platí jen v případě, že je kameraman na výborné úrovni)
Odpovědět
Profilova fotka
@svatebnikameraman a manžel.... :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@kitinka76 :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Ano, budeme mít .. na fotografovi a kameramanovi jsme se rozhodli nešetřit ... raději pak "ošidím" tabuli a blbůstky kolem :)
Odpovědět
Profilova fotka
@lenah7 Manzel moc nechtel, aby se nam kameraman nepletl. Rekla jsem, ze o nem ani nebude vedet..prosadila jsem ho a dnes jsme za to oba radi. Svatebni den mi dodnes spliva v jednu velkou krasnou euforii a nevybavuji si detaily...takze jsem rada, ze to mame zdokumentovane. Za 9tis jsme dostali 3x DVD a jedno Blue-Ray :-)
Odpovědět
Profilova fotka
ne :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Kdyz to tady tak ctu, tak byt na miste @lenah7, tak bych z toho byla asi jeste vic nerozhodnuta, nez pred vznesenim otazky.... :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@marketajuppova to je prokletí fór ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@lenah7 Dobrý den, rada je prostá, musíte se rozhodnout sama za sebe. Tato otázka se řeší v mnoha vláknech a názory nevěst se taky liší. Sama musíte zhodnotit svou situaci a rozhodnout se, jestli chcete na svatbě mít kameramana, který dokáže zachytit Vaše nejkrásnější chvíle v životě. Ano fotky jsou velmi krásnou vzpomínkou, ale je to zachycení pouze jednoho daného okamžiku. Při shlédnutí svatebního videa si můžete kdykoli připomenout tu krásnou a mnohdy dojemnou atmosféru, kterou si podle vyprávění nevěst mnohé vůbec nepamatují.Svatební den uteče rychle jako voda a zůstanou Vám jen vzpomínky v podobě prstýnků, fotografií, a u těch kteří se pro video rozhodnou také vzpomínky v podobě videa.
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
Stejně jako @allykou sme si řekli,že fotografové a kameramani budou položky,na kterých šetřit nebudeme... :-)
Odpovědět
@lenah7 My kameramana nebereme. Budeme mít nádherné fotečky od fotografky. Nepotřebuji mít doma DVD, na které se mi bude prášit, protože na něj kouknu jednou za uherský rok. :-)
Odpovědět
@lenah7 my nejspíš jen fotografa a kámoš nám něco natočí a snoubenec z toho sestříhá nějaký videoklip :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Na návštěvě u našich známých jsem se opět přesvědčila, že mít kameramana je dobrá volba ... na jejich svatbě jsem nebyla, protože jsem je v té době neznala .. jako první jsem shlédla fotky v jejich svatební albu, řekla si, krása! ... a pak mi pustili video a mně šly slzy do očí ... prostě fotky Vám takový pocit nevyvolají ... :)
Odpovědět
ahoj my kameramana zaplaceného nemáme. Točit nás budu ženichův strýc a my si to pak sestříháme a uděláme video. Připadá mi to zbytečně vyhazování peněz:(
Odpovědět
@lenah7 my nemáme kameramana, máme dobrého fotografa a stačí nám to :)
Odpovědět
Profilova fotka
Kameramana nechci, fotograf stačí :-)
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?