Zvláštní svatba ... :)

Profilova fotka
Zdravím, tak už i já se řadím mezi nastávající nevěsty. Termín máme předběžně určený na 6.6.2015 . Řeším ale zásadní otázku :) Oba jsme s přítelem nadšení členové clubu jedné automobilové značky (přítel je předsedou) . Rozhodli jsme se proto pro netradiční svatbu v sídle této automobilky, které je jen tak mimochodem v Nošovicích :) Bude se tam konat exkurze pro náš klub a my ji chceme zakončit svatbou. Nechceme ale aby o tom kdokoliv do poslední chvíle věděl ... Není tudíž trošku smutné , že lidi kteří tam budou nebudou nijak společensky oblečení ... ? Bojím se, že mi to později bude líto a budu si říkat: proč jsem to neudělala jinak .. :-|
Odpovědět
@certice85 Nejde tedy nejak zaridit, aby bylo do pozvanek napsano, ze si lide s sebou maji vzit spolecenske obleceni na prevleceni, protoze se bude konat 'prekvapeni na zaver'? :)
Odpovědět
Tak jim řekněte, že to je slavnostní událost, kde se otevře nová expozice a oni mají jedinečnou příležitost u toho být. Mimochodem, Hyundai snad není zakázané slovo :)
Odpovědět
Profilova fotka
@karlajasmine To by jistě šlo , ale bojíme se, že to naši hosté prokouknou .. :)
Odpovědět
Profilova fotka
@puhelin : nn, to je pravda .. Vážně není .. :)) A jako nápad to není špatné ... ;-) Díky za inspiraci ..
Odpovědět
@certice85 Asi dost záleží. Mně by to třeba vůbec nedošlo, že z překvapení bude svatba :-D
Odpovědět
Me by to taky nedoslo.. predstavovala bych si, ze tam bude nejaka ''celebrita'' nebo tak neco :)
Odpovědět
Profilova fotka
@simone5 : :) To, že jsme se zasnoubili všichni vědí, tak si myslíme, že by to bylo to první co by je napadlo ..:)
Odpovědět
@certice85 Jo tak pokud vi, ze jste zasnoubeni, tak to potom jo no :)
Odpovědět
Profilova fotka
@karlajasmine : Znáte to .. Dnešní doba sociálních sítí .. :))
Odpovědět
Jedni známí se brali u sebe v obýváku, nikdo o tom neměl tušení, a své kamarády pozvali takto: Naši drazí přátelé, chceme Vás pozvat na akci s překvapením, která se bude konat dne ... v 17.00 hod. u nás doma.... atd jako buďte dochvilní... Chceme vás poprosit, ať přijdete ve společenském oblečení včetně obuvi. No prostě jsem to zkrátila, ale prý to byl obecně šok a neopakovatelný zážitek ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
V teplakach tam nikdo určitě nepůjde a jinak to na vašem dni určitě mráčky neudělá, že nebude mít nikdo róbu. My měli také svatbu v jiném stylu a nelitujeme, i když neměli hosté kvádra ;-), naopak se všichni cítili příjemně a jinou svatbou byli nadšeni :-).
Odpovědět
Profilova fotka
Holky tak nakonec to vypadá na klasickou svatbu se svědky a hostinu pro pár lidi. Celé odpoledne jsme to rozebírali a dohodli jsme se na klasice. Takže ostravská radnice to jistí .. :) Sice to nebude na efekt jako v Hyundai, ale nevadí . Hlavní bude snad to naše ANO :)
Odpovědět
Článek se načítá
@certice85 vykašli se, co by na to kdo řekl! znám pár, který se bral na Bouzevě v dubnu okolo 7h. večer (stmívalo se, nebyla tma) a jelikož nechtěli aby o tom kamarádi věděli (nechtěli dary), tak to řekli jen rodině (syn a dcera byli svědci) a kamarádům oznámili, že vyhráli slavnostní večeři s prohlídkou pro 20 lidí, takže slavnostní oblečení bylo trochu podmínkou ..... prohlídka byla i se strašidly a bylo to ohromné, když do sálu přišla čarodejnice se slovy "Povstaň tě, přichází král a královna tohoto hradu!" .... a vkročili snoubenci se svědky :-D bylo to něco úžasného!!! řvala jsem dojetím :-o s tou prohlídkou by to nebylo marném, kdyby o vašich zásnubách vědělo méně lidí.
Odpovědět
Profilova fotka
@packaf Mně při čtení úplně vhrkly slzy do očí...
Odpovědět
Je to perfektní nápad. My měli tak trošku VW svatbu, ale vzít to do detailu jako VW nás napadlo až po svatbě. Ale vzít je na exkurzi je naprosto dokonalý a ďábelský plán. Udělala bych to tak, jak píše Puhelin. Řekla jim, že jde slavnostní otevření třeba nového pavilonu ukončené rautem a tím je prosíš aby si vzali společenské oblečení. Oni budou o to víc natěšení a myslím, že to může být fakt boží :)
Odpovědět
uveďte, že dress code je takový a takový, a že je to z důvodu vstupu do VIP salonku a následného rautu:-))
Odpovědět
Profilova fotka
i když už jste se nakonec rozhodli jinak, musím říct, že původní nápad byl opravdu perfektní! Mně se svatba jako překvápko velice líbí. A jak píše viki83, můžete říct, že dress code je takový a makový, kvůli vstupu do VIP salonku na raut, který máte k dispozici.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?