Zkušenosti se svatebním eshopem

Ahoj :-) chtěla bych se Vás zeptat, jaké máte zkušenosti se svatebními eshopy? Navštívila jsem mnoho stránek a nechci mít každou drobnost odjinud. Jde o věci jako bublifuky, stuhy, organzy, vývazky, atd... Děkuju moc za Vaše názory, jak jste to řešily vy :-)
Odpovědět
Svatbadekor.cz a svatba-eshop.cz za me super oba dva. Rychle dodani :-)
Odpovědět
Děkuju moc. Ceny jsou taky příznivější oproti ostatním nebo to jsi neporovnávala? :-)
Odpovědět
Organzy a perličky na vlasci jsem objednala odsud http://www.svatebni-doplnky.cz/, přišlo mi, že ceny jsou nejlevnější. Ze stránky mojeparty jsem měla konfety, bublifuky a nějaké drobnosti. Stuhy, cedulky na focení a jiné ze stranky http://www.svatebni-raj.cz/ ale ze stránky svatební ráj jsme cekali celkem dlouho...po zaplacení objednávky asi 15 dní...ale vse v klidu...
Odpovědět
@karolika s jinymi jsem to neporovnavala. Neco jsem objednala tady a neco tam. Podle ceny. Ale spokojena jsem byla s obema weby.
Odpovědět
My objednávali ze Svatebního ráje - http://www.svatebni-raj.cz/ Je supr, že si tam zadáš barvu svatby a najde se ti věci v dané barvě a nemusíš nikde dlouho hledat. I ceny jsou příznivé ;o)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, Mám v Mělníku svatební ateliér LA DEKOR a prodáváme i vyrábíme téměř veškerou svatební dekoraci a doplňky. V případě zájmu Vám mohu poslat nezávaznou cenovou nabídku toho, co sháníte ☺️. Hezký den, Alice LA DEKOR
Odpovědět
@mangou supr, děkuju moc za skvělý popis, já právě tak nějak bloudím mezi eshopy a už ani nevim kde co bylo, kde mě co přišlo lepší :-)
Odpovědět
@sarka2017 děkuju, mrknu na to :-) výběr podle barvy svatby je super
Odpovědět
My jsme hodně věcí pořídili tady, ale byli jsme si to vybrat osobně. http://www.salonparis.cz/e-shop/
Odpovědět
@cigaro díky :-) a co jsem koukala, tak i pěkný nápady tam jsou. Akorát pro nás trochu z ruky, taky bych se na některé věci ráda podívala fyzicky :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?