Zařizování svatby a dodavatelé Plzeň. Pomůžete mi?

Ahoj nevěsty, manželky, maminky ;-) z Plzně nepocházím, žiju tu nějaký čas a cítím se tu doma. Proto jsme se se snoubencem rozhodli, že svatba bude tady. Menší zádrhel je, že nemám potřebné reference k dodavatelům z okolí. Jedná se o: Půjčení vozů Květiny Dorty Restaurace na hostinu Svatební doplňky, botky Kadeřnici a vizážistku Budu moc ráda za Vaše zkušenosti a rady! Předem všem děkuji!!!!
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj, ja my planujeme svatbu v Plzni na pristi rok...Takze ti muzu trosku poradit. zkus se podivat na pujceni vozu prepravaosobplzen. Ja od nich budu mit minibusy, auto pro nevestu a zenicha. Komunikace s nimi je super...Jinak na hostinu jsme zvolili Primavera hotel. Jednani s nimi si nemuzu vynachvalit a opravdu te poslouchaji a jednani na urovni. Jinak jsme byli i v Gondole a Marriottu... ty me opravdu zklamali. Svatebni saty a boty mam z noveho salonu v Kaznejove..Maji uplne nove saticky a velky vyber. Na kvetiny zkus Adriana Rampichova nebo Milt... Kadernici a vizazistku ti neporadim. Nikoho v Plzni neznam..Ja ziji v zahranici, takze k nikomu nechodim. A dorty jsem jeste nehanela... Na kdy to planujete? a kde budete mit obrad?
Odpovědět
Profilova fotka
Svatbu jsme měli v srpnu na Kozlu u Plzně a co (koho) moho doporučit: květiny- Květiny Milt na Doubravce - krásné čerstvé květiny přesně podle mých instrukcí, cena více než dobrá. dort-domácí výroba p. Pěkná - chtěli jsme netradiční dort - opět dle přání, poctivý, výtečný a levný. hostina- Starobolevecká hospůdka-krásné prostředí, fajnová domluva (akorát jim moc nefachala klimatizace). kadeřnice a vizážistka v jedné osobě- p. Dita Nosková, studio Designblock - účes byl famozní a líčení také perfektní. Ev. zašlu foto... :-)
Odpovědět
@nejluciana Podle mého jsou nejlepší květiny od Milta z Doubravky.
Odpovědět
@kris88 Děkuji za odpověď a skvělé typy. :-) Svatba bude v srpnu 2012, datum až podle hostiny. Obřad bude v Katedrále sv. Bartoloněje na náměstí. A kde budete mít obřad vy?
Odpovědět
@jitca Děkuji za skvělé rady, a ty dorty paní Pěkná, má nějaké stránky? Za foto účesu budu moc ráda, pokud ti to nevadí nejluciana@seznam.cz @cherokee86 Tak tam se musím podívat, když to doporučujete. :-) Děkuji!
Odpovědět
Profilova fotka
nejluciana - fota a odkaz na web máš v mailu :-)
Odpovědět
Ahojky, my taky svatbu budem teprve mit a to v cervnu. Hostinu budeme mit v restauraci Ve vilach. Maji tam krasne dva salonky a uzasnou zahradku, kde je moznost umisteni kapely a tancovani. Moc se mi zatim libi jednani provozniho. Zatim jsme na zacatku domlouvani, ale prvni dojem nezklamal. Jelikoz neziju v cr,jedname po mailu. Uces,makeup atd atd v tom mi pomohou zensky z rodiny :) To same i foto, odvoz svatebcanu..vse znami a rodina..Ubytovani hostu ze zahranici v pensionu City v centru Plzne. Taky bych chtela poradit s ucesem, nejaky asi polorozpusteny,uz jsem toho projela na netu furu..:) Dekujiii
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Diskuse pokračuje po 9 měsících
Obnovuji tema, abych se s vami podelila o zkusenost v restauraci v Plzni, kde jsme meli na konci cervna svatebni hostinu. Jmenuje se Ve vilach a je na Lochotine. Krasna zahradka plna zakouti, super na zahradni party, protoze ma svatba byla presne takova, kazdy si sel kam chtel, nebyl zadny dlouhy stul a zadna svickova :) Ale pokud byste to tak chteli, maji i vevnitr krasny salonek, ale jak rikam, na te zahrade, plne svicek, vodopadku, kvetin..no nadhera..a super jidlo, raut - gril, obsluha rychla a sympaticka :-) Mejte se fajn!
Odpovědět
Profilova fotka
Já bych navrhovala hostinu včetně možného přenocování hostů v hotelu Best western Panorama u Košutského jezírka - je tam moc krásné prostředí i venku i v hotelu, a strááášně milá paní. Květiny souhlasím jsou nejlepší v květinářství Milt, fotograf rozhodně Libor Váša s chotí (to jsem já) :-) a sladké pečivo jana.sudova@email.cz a dort určitě dobře udělá PrettyLucie@seznam.cz., Kadeřnici mám Martu Šanotorovou - zatím ale nemám osobní zkušenost...
Odpovědět
Profilova fotka
Svatební koláčky dělají určitě nejlepší U Marka na Roudné. Bezkonkurenčně nejlepší restaurace v Plzni je Indigo , jediná jejich nevýhoda je, že nemají zahrádku, takže jen posezení uvnitř, ale tak dobře vám neuvaří nikde jinde , i obsluha je dost na úrovni. Nejlepší výběr svatebních šatů - svatební salon Nikkol , ne nadarmo k nim jezdí nevěsty z celé republiky. Nejdobřejsí dorty - jedině Isis mňam :-)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Článek se načítá
Diskuse pokračuje po 2 letech
Rozhodně nedoporučuji objednávat si dort z cukrárny SiCaffe Isis v Plzni. Byl sice moc dobrý, nicméně jednání bylo o dost horší. Paní majitelka Kůsová nám stále nechtěla poslat přesnou cenu e-mailem předem, že ji spočítá až ten den dle surovin, nicméně jsem za ní byla osobně a celkovou cenu spočítala na maximálně 6 300 Kč včetně dopravy s tím, že mně raději řekne cenu vyšší, abychom nebyli následně nepříjemně překvapeni. Což jsme tedy opravdu byli, dort přebírala moje mami a paní si za něj naúčtovala nakonec cenu téměř dvojnásobnou – 11 200 Kč. Za mne opravdu nehoráznost. Prapodivné bylo i jednání paní majitelky druhý den, které připomínalo spíše řeznického psa a za její vyjadřování by se nemusel stydět ani ten nejsprostší dlaždič. O omluvě opravdu nemohla být řeč a argumenty, že ona přeci nemohla vědět, kolik ten dort bude stát a že jela pro ovoce až do Prahy, abychom to měli dobré a jestli jsme chtěli raději dort hnusný a malý.. Předpokládala bych, že cukrárna Isis v centru Plzně má zkušenosti s výrobou svatebních dortů a minimálně přibližně zná ceny surovin a náklady na výrobu. Tedy pokud chcete dobrý dort, ano, pokud korektní jednání, rozhodně ne.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?