Začnu cvičit, abych byla krásná nevěsta. Přidáte se?

Profilova fotka
svatba se kvapem blizi a ja jsem se na sebe koukla do zrcadla a lekla se... :-D ne, tak tragicky to nastesti neni, ale je na case se sebou zacit neco trochu delat! a protoze ma vydrz je "ohromujici", hledam podobne nadsence, abychom se vzajemne podporily a nevzdaly to... :-D doufam, ze je nas tady vic takovych a pripojite se :-)
Odpovědět
1
2
ahoj, já se s holkama scházím v http://www.beremese.cz/forum/show.php... Mělo to sice být původně o spinningu a tae-bo, ale teď se víc povzbuzujeme v nejrůznějších sportovních disciplínách a hlavně vydržet! Tak se k nám kdyžtak přidej ;-)
Odpovědět
matajob - ja ti samozrejme nechci brat pocatecni nadseni ale pokud mas tak "ohromujici" vydrz jak ja tak to cviceni nezvladnes...podle me by ses mela domluvit s nejakou kamoskou ze budete chodit spolu protoze jedine tak se aspon trochu budete vzajemne nutit ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
ale zvladnu! proste budu mit do svatebnich satu plochy brisko a vubec vsechno pevnejsi a hotovo :-D no ale pravda, ze ve dvou je mnohem snazsi to vydrzet.. :-)
Odpovědět
no prave ja to znam v lete sem to s kamoskama vydrzela jako brusle, kolo, cviceni atd.a tedka jak je brzo tma a jak maji vsichni furu prace a nejsme se schopni domluvit tak de cviceni do prcic :-S ja sem proste ten typ kterej vydrzi neco tak max.mesic ani to ne proste nemam vydrz a hrozne me to stve protoze bych taky potrebovala neco sundat ...tak ti preju at se to tobe podari ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
dik, bude to boj, ale zatim su odhodlana to nevzdat..tak uvidime.. :-D
Odpovědět
jé, tak to se můžu přidat :-) já chodim cca 2x tejdně do posilky a k tomu stepy a semtam aerobic a makám do šatů jak blázen...jenom se trochu bojim vánoc :-|
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky, tak já nemam problém s přibíváním,ale ke sportu mam kladný vztah.-) Nebaví mně však žádná dřina v tělocvičně,ale musím si to vysloveně užívat a mít z toho požitek! Proto doporučuji vyzkoušet různé styly sportu a pak zůstat u toho co vás nejvíc bude naplňovat. Já třeba ve všem musím mít taneční prvky, tak vyhledávám různé kurzy salsy,samby,moderny, taneční aerobic...... Čím víc si totiž budete sportu užívat a nebudete přemýšlet kolik jste schodila,tak budete mít krásnější tělo! Pravdou ale je, že mam kamarádky, který si právě to vydřené chválí.-) Jinak ještě jeden typ který vás přinutí pravidelně chodit je předplatit si právě takový kurz,nebo permice a nejlepší je chodit s kámoškou, protože pak si dáte sklenku bílého a jste v sedmém nebi.-))))
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj holky, já se bojim každého oběda, večeře...no prostě každého jídla, jen se na něj podívám, tak cítím, jak se na mě usazuje .o)
Odpovědět
Profilova fotka
elischka: A co se poradit s odborníkem pžez výživu? Ať si můžeš jídlo užívat a nepřibírat.-) Skladba jídelníčku děla opravdové divy a ještě budeš ráda, že se můžeš pořádně najíst.-)
Odpovědět
Profilova fotka
Tak já jsem holky před měsícem a půl začala svičit na gymballu kvůli tomu, že mě bolely záda. Každý den si dám půl hodinky a nestačím se divit. Nejen že mě bolí míň záda, ale i váha šla krapet dolů a jisté tukové polštářky na bocích nad hýždi jsou taky o polovic menší:-) I bříško a ruce mi připadají pevnější. Jen tak dál...
Odpovědět
Profilova fotka
vcelaranka: super.-) Mě na záda zase hodně pomohla jóga.-) V práci sedim u PC .-( A to nemluvim o tom jak mi hezky vyrýsovala tělo.-) další suprová věc,ale chce to hodně soustředění a začít od dýchání (ze začátku dost velká nuda) .-(
Odpovědět
no ja sem prave ten typ kterej pokud se u toho vylozene nesedre tak si nepripadam ze bych cvicila :-D ale ja mam k pohybu ne tak kladny vztahy takze je to znat :-( jinak kaci me nedonutila ani predplacena permice :-D dycky si proste najdu duvod proc zrovna nemuzu jit
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
No právě, taky dřepím u PC. Navíc jsme v létě začali z rekonstrukcí domu, takže makám ještě doma. A jógu cvičíš někde ve skupině, nebo jsi začala sama?
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj holky,s pravidelností cvičení je to fakt těžký,když člověk přijde z práce, tak je unavenej,navíc v zimě je to o to horší...souhlasím s názorem najít si proto typ cvičení,který vás bude alespoň trošku bavit..já chodila na aerobik,pak do posilovny,ale nikdy se mi do toho cvičení moc nechtělo.Pak jsem zkusila power jogu a jsem z toho fakt nadšená! :-) párkrát jsem byla s kamarádkou,ale když nám to přestalo časově vycházet,tak jsem si koupila domů DVD a cvičím teď pravidelně 1-2x týdně. Opravdu můžu doporučit,pěkně se mi zpevňuje celý tělíčko ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
kata, tak jedině s tou kámoškou, ať tě má co táhnout.-) vcelaranka, o jógu jsem se nejdříve začala zajímat sama,ale když jsem to začala cvičit doma, tak se mi to zdálo hrozně jednoduchý a to mi připadalo divný,tak jsem zašla normálně na kurz a tam jsem zjistila, že to doma dělám špatně! Po kurzu si ale dopřávám jógu každé ráno 10 minut a super na ranní protažení. Moc, moc doporučuju. Jinak nedávno jsem zase zkoušela pilatese,tak taky bezvadná věc na posilování a protažení.-) Chce to ale výdrž.
Odpovědět
Profilova fotka
Jinak já pracuju hnedka kousek od baráčku,tak vztávám až na půl sedmou a doma jsem v půl čtvrtý, tak na to abych se hejbala mám čas. Věřím, že když holčiny končí v práci v osm a třeba celý den stojí,tak už nemají energii jít cvičit a jsou rádi když si mohou jít lehnout. Ale zase pravdou je, že jsme ještě před rokem stavěli svépomocí domek a docela to byla makačka!!! No a jediné co mně vždycky srovnalo byli právě ty večerní kurzy a procházky.
Odpovědět
Profilova fotka
Jo já taky toho času moc nemám. Domů přijedu nejdřív ve čtyři, něco podělat, napsát s dcerou úkoly- je v první třídě a ejhle je večer. Takže na to abych chodila do kurzu mi nezbýval čas. Doma cvičím až večer. Před půl rokem jsem konečně dokončila studium na výšce, takže do té doby jsem na tom z časem byla úplně blbě. Takže jsem teď ráda aspoň za tu půlhoďku doma:-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já děti zatím nemam,ale i tak doufám, že babičky budou fungovat, protože sport je můj nabíječ.-)
Odpovědět
Profilova fotka
Když ne babičky, tak tatínek ;-) U nás je to trošičku jinak.
Odpovědět
tak já můžu doporučit squash...chodím nějaký ten měsíc a musím říct, že mě to nesmírně baví. Je to makačka a přitom mi to nepřijde. x-)
Odpovědět
Dievčatá, len Vás chcem varovať, aby ste nedopadli ako ja: pri menštruácii keď žena cvičí panvou nahor /dole hlavou/, tak sa menštruačná krv s bunkami z maternice môže dostať k vaječníkom, bunky maternice sa tam uchytia a môžu vytvoriť endometriálnu cystu. Takže v čase menštruácie nezdvíhajte panvu tak, aby krv tiekla smerom k vajíčkovodom.
Odpovědět
Profilova fotka
jo je to tezky :-))). Ja mam ke sportu desne pozitivni vztah a cim vic se sedru tim vic me to bavi .... takze Taichi nebo joga me moc nechytly - resp. joga ano, ale nemam z ni ten kyzeny adrenalin, takze kdyz mam malo casu, tak dam prednost posilce nebo behani pred jogou. Jinak za sebe musim rict, ze jidlo je pro me zaklad a cviceni je doplnek pro zpevneni svalu a samozrejme pozitivniho vlivu na psychiku a jatra :-)). Mam predplacenou posilku, ale z casovych duvodu uz jsem tam tri mesice nebyla, ale nepribiram, protoze mam velice vyvazeny jidelnicek. Naprosto se neomezuju v jidle, ale jim spravne veci .... takze pro nekoho, kdo se nemuze donutit cvicit pravielne by to mohl byt napad. nerikam ale, ze cvicit by se nemelo, je hodne duvodu pro to, aby se pravidelny pohyb zaradil do zivota. Ja pravda, ze me osobne nestaci to, ze nepribiram, protoze jak pise kaci, sport me take nabiji a rada bych chodila cvicit 4 -5x tydne jako driv, ale muj zivotni styl mi to bohuzel nedovoli a jsem stastna, kdyz se dostanu cvicit 2x tydne :-(, ale snad se to zase zmeni.
Odpovědět
jsem si rikala, ze vas musim pobavit: http://www.stream.cz/video/110/27418-... :-)
Odpovědět
josefka - a jaks prisla na spravnej a vyvazenej jidelnicek?? ja totiz opravdu neumim jist zdrave :-(
Odpovědět
Profilova fotka
ahojte :-) koukam, ze se nam to tu prece jen rozrostlo :-) :-) za jak dlouho se vdavate? jinak...dnes jsem se opet dokopala k tomu se hybat, jupii, uz dva dny ;-) :-D
Odpovědět
Profilova fotka
kata, ja jsem to zacala primo studovat .... jeste ho nemam dokonalej a porad na nem pracuju, ale myslim, ze uz mu chybi jenom dopilovat ;-)
Odpovědět
josefka - aha tak to jo ;-) me totiz strasne nebavi furt premyslet co bych tak uvarila nebo co bych si tak dala takze to konci vetsinou nejakyma nezdravyma vecma se kteryma se nemusi nic delat ]-(
Odpovědět
Ahojte holky ;-) zkoušeli jste někdo cvičit jumping? Je to strašná prdel i když makačka a to kort pro mě která se strašně dlouho nehejbala ne proto že by se mi nechtěla ole nešlo to škola, domáctnost atak vždyt to určo znáte.... ;-) kaci1: a myslíš , že na to tancování můžou chodit i začátečníci? Přemejšlela sem i o těch břišních tancích, tam by nevadilo že sem trošku oplácaná ale nevím .....papa všem
Odpovědět
Profilova fotka
calistto: jasně že jo.-) stačí se přihlásit do začátečníků.-) pak pokračuješ jako mírně pokročilá,pokročilá a pak už seš vlastně skoro profík.-) a můžeš navštěvovat různé workshopy,semináře.... pro pokročilé.-) Jen dotoho! Jo a nikde nevadí, že máš nějaký to kilčo navíc.Kurzy jsou od toho aby ses to naučila a taky uvidíš jak ti to zvedne sebevědomí a začneš na svoje tělíčko koukat úúúplně z jinýho úhlu.-) Navíc je to super i pro milostný život a uvidíš jak přítel bude juchat blahem až se před ním zavrtíš.-)))) Bys koukala jaky typy ženských takový kurzy navštěvují na konci bys je ani nepoznala.-)
Odpovědět
kaci: teda si mi uplně zvedal náladu, děkuju
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?