Zábava na svatbě/překvapení

Ahoj nevěsty, mám otázku, měla, nebo bude mít nějaká z Vás nějaké překvapení na svatbě? Chtěla bych, aby se lidé celý den bavili, mám trošku obavu, až bude po obědě a než se rozproudí večerní zábava. Mám DJ, který bude pořádat i nějaké hry. Dále pak určitě i svatební strom, fotokoutek, rady do manželství, knihu hostů, budou fotky - naše, z rodinných svateb...Ale říkám si, jestli by nebyla dobré pozvat aspoň na chvíli živou hudbu, nebo nějaké překvapení..nevím co....(až bude tma tak mám ještě prskavky a chtěla bych ohňostroj). Děkuji za rady a tipy :)
Odpovědět
Myslím, že to máte vymyšlené moc hezky už takhle ,) Podle mě záleží na tom, jak moc se hosté znají. Třeba u nás budeme mít většinu kamarádů a ti se znají a budou se společně bavit, takže máme po obědě v plánu spíš volnější aktivity jako petanque, badminton, diabolo, kroket, slackline, polaroid. Mezi obědem a krájením dortu bude koktejl bar. Jestli máte různé skupinky, které se neznají, mohla by být fajn nějaká seznamovací hra, třeba že by každy dostal kartičku s úkolem najít konkrétního člověka, třeba "najdi hosta, který byl loni v Nepálu" nebo něco takového :) Co se týká živé hudby, zažila jsem na dvou svatbách cimbálovku a na jedné jsem si skoro ani nevšimla, že tam byla (byla to letní svatba venku), zatímco na svatbě v lednu to bylo vítané zpestření hostiny v uzavřené restauraci...takže tady těžko radit :) Klíčem k úspěchu je myslím i dobrý zasedací pořádek, tzn. posadit k sobě lidi, kteří se znají nebo si myslíte, že by mohli mít společná témata.
Odpovědět
@empoli Děkuji za radu, ten koktejl bar je také super nápad - to máte nějakého barmana, který Vám tam přijede, nebo v rámci obsluhy ?
Odpovědět
Nabízí to přímo místo hostiny, bud` na pronájem, nebo to celé zajistí restaurace, což asi využijeme. Plánujeme to tak na 2 hodiny s výběrem asi tří koktejlů. Ale samozřejmě není jistota dobrého počasí, takže snad o ně bude zájem i když by nebylo úplné teplo :) V některých albech se objevuje třeba i koutek s whisky a doutníky, chill zona s dekami a lehátky, nebo na chvíli přijde sommeliér nebo karikaturista (třeba když se jdou novomanželé fotit).
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?