Z ceho je svatebni bublifuk slozen???

Ahoj všem zajímalo by mne zda někdo z vas pátral po samotném složení svatebniho bublifuku. Je krásné ze mají hezky obal ale nikde jsem zatím nenašla čím je nahrazen "jar" aby bublifuk nedelal fleky. V mnoha příspěvcích jsem četla ze i některé svatební bublifuky fleky dělají. Ale jak poznat ten který fleky neudělá když snad u všech je akorát napsáno "nedělá fleky". Není to spíš jen o reklamním tahu a o tom jak opět vytáhnout peníze z nevěsty za něco co bylo vyrobeno z obyčejného bublifuku, jen cca pětkrát dražší? Pokud takový bublifuk neobsahuje "jar" ale jak pak dělá bubliny? Ps 1: omluvte diakritiku-psáno na mobilu Ps 2: Nabídky bublifuku tu nepotrebuji, ty si najít umím, uvítám spíš složení takového bublifuku.
Odpovědět
Máte někdo zkušenost stímto bublifukem dělá skvrny? http://www.nejkrasnejsi-svatba.cz/221...
Odpovědět
Jaké je složení těch svatebních, teda fakt netuším, ale podle mě je to jedna velká bublina :-) Když jsem vybírala bublifuky na naši svatbu, tak jsem nakoupila asi tři druhy těch obyčejných. Doma jsem si vyzkoušela, jestli to nechává fleky na různých materiálech včetně pánského obleku a bílého saténového bolerka a podle toho vybrala obyčejný bublifuk za 10 korun ze supermarketu. Žádný fleky nenechával a svatební rozhodně nebyl. Takže jsem ušetřila dost peněz a bylo to super, nikde žádné fleky.
Odpovědět
Nikdo nic?
Odpovědět
Profilova fotka
@berrusska nikto nič, lebo to na nich nie je uvedené, aspoň na tých mojich určite nie, takže ak chceš zloženie konkrétneho bublifuku, môžeš teoreticky skúsiť napísať predajcovi, ktorý ich má
Odpovědět
@trilien to jsem prave udelala ale zatim bez odpovedi tak uvidime dam jim cas do pondeli :)
Odpovědět
@berrusska Já jenom moc nechápu, k čemu by ti to složení bylo. Nějaké chemické názvy ti při výběru moc nepomůžou. Bude to asi tak jako se svatebními boty, snubními prstýnky, svatebními šaty apod. Všechno, co má nálepku svatební je automaticky dražší ;-) Boty si také nemusíš půjčovat přímo svatební a stačí nějaké koupit v obchodě, prstýnky, jakmile mají označení snubní, jsou také hned dražší ;-) Mně akorát přišlo, že bublifuky ze supermarketu jsou velké a vypadají dětsky. Jinak si myslím, že složení bude podobné :-) http://www.svatba-eshop.cz/svatebni-d... My měli tyhle, brala jsem jich deset :-) Dělali krásné bubliny a skvěle vypadali a vešlly se každému do kabelky :-) Je to čistě na tobě, jestli oželíš design a koupíš si bublifuk ze supermarketu nebo ze svatebního eshopu ;-) Pokud si tu tekutinu uvnitř předem vyzkoušíš, může si klidně koupit i ty větší bublifuky a pistole a nevím co ještě, aby bubliny byly větší a bylo jich hodně :-D
Odpovědět
@aknel1000 Právě proto by mě to zajímalo v čem je takovej bublifuk jinej, šaty budu mít vlastní ale to neznamená že je chci mít zničené hned po zhruba 20minutach po obřadu, když v nich chci být celý den (resp. Žádné populnocky nebudou) . Vím že vyblifuk muzu vyzkoušet na kousky látky ale zrovna tak bych to musela zkoušet na oblečení svatebcanu, nehodlám totiž poslouchat řeči od hostu že bublifuky jim zničili oblečení.... (I když by to neřekli hned ten den tak pak později určitě na to je znám ...). Proto mě zajímalo v čem je složení těchto bublifuku jiné než u normálních, když většina eshopu uvádí že fleky nedělají, bohužel jak je k tomuhle docíleno už nikde uvedeno není.
Odpovědět
Já měla na svatbě hodně lidí a kupovala jsem ve svatebním eshopu 70 bublifuků, takže bublin bylo opravdu hodně a nikdo neměl nikde ani flíček. Složení bublifuku ale nevím :-)
Odpovědět
Ahoj, z vlastní zkušenosti můžu potvrdit, že je opravdu rozdíl mezi dětským a svatebním bublifukem. Nevím, v čem je složení jiné, ale je. Zkusila jsem si koupit klasický dětský bublifuk (protože jsem taky byla přesvědčená o tom, že to bude stačit) a udělala s ním pár bublin. Všude to cákalo a na jedno fouknutí se vyfoukly asi jen 2 nebo 3 bubliny. Ta, která praskla ve vzduchu, se rozprskla všude okolo, ta, která dopadla na zem, po prasknutí zanechala na podlaze mokré kolečko...prostě po pár pokusech bylo nasviněno všude úplně dokonale :-D. Na to jsem si teda objednala pár svatebních (tubičky s motýlkem) a vyzkoušela. Konzistence je jakoby hustší, bublinky jsou malinkaté, je jich strašně moc (na jedno fouknutí desítky) a hlavně jsou takové "suché" - když všechny dopadaly na podlahu nebo jakýkoliv jiný povrch, prostě se ztratily a nezbyl po nich mokrý flíček. Z toho předpokládám, že to neudělá fleky ani na šatech...takže za mě ano ;-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?