Vzdálenost obřadní síně od restaurace. Hraje roli?

Moc bych se chtěla vdávat v maličkém kostelíčku v Horšově u Horšovského Týna a zároveň bych velice chtěla hostinu u Purkmistra. Je to ale asi hodinový přejezd po rušné silnici I. třídy. Nenaruší to příliš svatební veselí? Případně budu moc ráda za doporučení jiných, zajímavých restaurací s dostatkem prostoru k tancování v okolí Horšovského Týna a nebo i neobvyklá místa, hlavně jiné kostelíky vhodné ke konání civilní svatby v okolí Plzně. Byli jsme se podívat i na Kozlu, ale jejich jednání se mi nelíbilo, jeli jsme tam hodinu a oni nám pak řekli, že se kaple otevírá jen některé soboty...
Odpovědět
Profilova fotka
@maya24 Když to nebude víc než hodinu, nemuselo by to vadit. Pro jistotu však doporučuju zajistit před přesunem drobné občerstvení a hlavně pití (stačí svatebčany upozornit, aby počítali s delším přejezdem, každý má snad dostatek rozumu, aby si vzal láhev s vodou a nezkolaboval). Jestli je to po rušné silnici, tak se vám asi nepodaří udržet kolona, na druhou stranu pokud se budete brát o víkendu, nemusel by být takový provoz. Každopádně doporučuju nazdobit auta, ostatní řidiči pro ně mají větší pochopení a často nechávají kolonu pohromadě :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Hodina se mi zdá docela dost, svatebčané třeba pojedou delší cestu už na samotný obřad a pak ještě další dlouhý přesun... Všichni tady píšou, jak svatební den rychle uteče a ještě hodinu zaplácnout jen přesunem... Být tebou, pokusila bych se najít restauraci blíže místu obřadu. ;-)
Odpovědět
Naprostá většina hostů bude z naší nebo vedlejší vesnice, těch pár, co ne, přijedou nejméně den dopředu. Pak by to bylo půl hodiny na obřad a pak zpět, přes naší vesnici tu hodinu na jídlo. Ani malé občerstvení v Horšově mi ale nepřipadá reálné, není tam na to zázemí. Je ale otázka, zda zkazí zábavu víc, když se nebudu vdávat tam kde chci, nebo když budou hosté unavení z přejezdů.
Odpovědět
Profilova fotka
udělej si to podle svého!!!!!!!!!!!!TVŮJ DEN!!!! pokud hosté budou "unaveni" z přejezdu, věř, že je to po chvíli na hostině přejde. hodina v autě pro dospělého není nic. Já bych možná ale vymyslela (aby si se nemusela bát že budou nějak otráveni nebo podobně) objednala bych jim autobus který bych nechala nazdobit, svatebčanům v buse cesta uteče jak nic(seznámí se mezi sebou a poklábosí) :) známá taky vymýšlela přepravu mnoha hostů a skončila u autobusu a bylo to super ;)
Odpovědět
@vbrisudova To se mi moc líbí. Taky mi to napadlo, ale bojím se, aby to nebylo moc drahé. Líbí se mi takový ti autobusoví děděčkové z minulého režimu, kulaté kapoty, vzdušní uvnitř....vídám je občas na výlukách ČD :-) tak si říkám, že asi ještě nepatří k veteránům. Nevíš kolik to známou stálo? Spousta firem, ale cenu nikde neuvádějí...Taky by se mi líbila lokálka, ale tu už bychom asi nezaplatili...
Odpovědět
Profilova fotka
jejda nebylo to ani extra drahe snad 2000,-. stačí když si na netu najdeš email. a napíšeš jim oni ti odpoví. zajišťovala jsem takovéto služby, vždy se dá rozumně domluvit. stačí napsat trosu na jak dlouho apod. oni ti to vypočítají ;) anebo pokud znáš nějakého řidiče autobu(i jen od vidění) zkus přímo za ním jestli by si nemohl přivydělat (bokem ;) ) :)
Odpovědět
tak tohle řeším taky, teda už neřeším, máme taky cca hodinový přejezd a prostě se to tak všem oznámilo a nikoho k ničemu nenutíme, když to zvládneme my a prcek, tak to snad zvládnou i ostatní;-) Já bych to zas tak neprožívala:-)
Odpovědět
a přesně jak píšeš, je to TVŮJ DEN - udělej si to tak, abys byla spokojená hlavně ty, ostatní to fakt zmáknou;-) my jsme to tak udělali a nikdo neřekl ani půl slova, že by to bylo daleko nebo něco, jen se někteří ptali kudy se tam jede, kdyby se kolona rozpojila, jinak v pohodě.
Odpovědět
Profilova fotka
přesně tak,udělej si to jak ty chceš,my máme přejezd taky asi třičtvrtě hodiny
Odpovědět
@maya24 Jako hodinová cesta bude otrava, to si piš... A nejlépe ve vedru v autě bez klimatizace :D Ale zase pokud není nic bližšího lepší, tak nebude jiné řešení... Já osobně vím, že svatba bude můj den, jak píšou všechny nevěsty, ale díky tomu nemusím otrávit většinu hostů. Takže já bych se mrkla po něčem bližším, ale pokud to nebude na stejné úrovni a stejně hezké jako tvoje vybrané, tak radši hodinový přesun než zkažené odpoledne a večer :)
Odpovědět
O víkendu se asi pojedeme podívat na další vytipovaná místa. Jsou už dál a cesta tam by trvala hodinu, ale ten přejezd na hostinu by byl pak jen velmi krátký, max půl hodiny, ale spíš méně. Cena autobusu mi velice mile překvapila, určitě to zvážím, jen si pak říkám, že by se hostům nemuselo líbit nechávat auta u nás a nemít pak svobodu si odjet kam se jim chce...
Odpovědět
Kdyz se mi vdavala kamaradka, taky mela skoro hodinovy prejezd a nemyslim si, ze to nekomu vadilo. Takze jestli se chces vdavat na jednom uzasnem miste a hostinu na jinem uzasnem miste, tak se podle toho zarid. Podle me jestli budou lide brblat a ofrnovat nos nad dlouhym prejezdem, tak na tu svatbu taky vubec nemusi. Ty si svuj den udelej podle sebe tak, abys byla stastna a vyberu mista nelitovala
Odpovědět
Článek se načítá
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?