Vývazky - pro koho jsou zdobenější?

Ahojky holky, prosím Vás, vidím, že vývazky jsou jak jednoduché pro svatebčany tak i zdobenější, ale ty jsou pro koho? Svědci? A kdo ještě? Má vývazek i ženich s nevěstou?? Děkuji a mějte krásný den.
Odpovědět
Pro svědky a rodiče bývají ty zdobenější. Nevěstu jsem s výazkem neviděla a ženich mívá svůj speciální - kytičku například ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já budu dávat ty "jednodušší" všem, i rodičům, ačkoliv vím že se jim dávají zdobenější, jelikož nemám ráda přezdobenost ale jednoduchost... Ale já ještě před týdnem měla v plánu všem dávat myrtu a jen udělanou mašličku od květinářství takovou obyč zprasenou... myrtu jsem nakonec vyhodila a vývazky si udělám já sama podle sebe :) Nevěsta má svou svatební kytici a ženich udělanou květinu na způsob nevěstiny kytice (já mám kytici jen ze samých růží bez zeleně, tak snoubenec dostane 1 růži do klopy :) )
Odpovědět
Profilova fotka
ženich má objemnější korsáž, svědkové mají menší korsáž, ozdobnější vývazky mají rodiče a ostatní obyčejné.alespon u nás
Odpovědět
Profilova fotka
@nufas Ahoj, mela jsem trosku atypicke vyvazky a pro svedky jsem mela zdovnejso verzi. Zenich mel korsaz, ktera ladola s moji kytkou. V albu mam fotky.
Odpovědět
Ahojky dějvčata, strašně moc děkuji. Jsem už tak nervózní, jak se to blíží, že mi vůbec nedošlo, že já mám vlastně kytici a můj partner kytičku v klopě, nezlobte se prosím, jsem já to hlava děravá ... :-) Ale pro rodiče a svědky tím pádem určitě udělám zdobenější, ať je mohu rozlišit, díky moc.
Odpovědět
@ marketaaj Koukala jsem na fotky a koukám, že jste měli krásný nápad, opravdu originální. A mimochodem, moc Vám to spolu slušelo ;-)
Odpovědět
@nufas ženich má korsáž, nevěsta vývazek nemá - má svatební kytici. Hosté mají jemné vývazky a svědci a rodiče mají honosnější. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@nufas Dekuji :-) zatim mas jeste spoustu casu, takze zatim klid:-)na webu najdes spoustu alternativ ke klasickym maslickovym/myrtovym vyvazkum, takze komukoli muzu jenom doporucit trosku odlisnosti, ja si pri jejich vyrobe uzasne odpocinula a poradne si to uzila.
Odpovědět
@ marketaaj Někdy mi to tak nepřipadá, hlavně když pomyslím, kolik mi toho ještě chybí :-) Děláme si vše sami. Oznámení, výzdobu, prostírání a máme hlavu plnou nápadů, tak doufám, že budou všichni svatebčané spokojení ;-) Malovat se budu také sama, bohužel mě návštěva u kosmetičky akorát zklamala a byla jsem o pár stovek chudší ... Právě vážu mašle na židle, nebudeme mít klasické, mám je dvoubarevné a takové veselé, tak doufám, že tak i budou působit na židlích v sále ;-) Máme rádi jednoduchost, eleganci a dravou živost, tak snad se nám vše povede ke spokojenosti všech. Ubrousky jsem se už taky naučila vázat, budu z nich dělat kytky, takže hromada úkolů ještě přede mnou 8-) A do toho chodit normálně do práce, vracet se unavená večer a zvažovat, budu to dělat dnes večer anebo i zítra je den :-D
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?