Vývazky, květinové náramky atd. - co se komu dává?

Jak je to s vývazky, korzáží,myrtou? Jak to máte, jaké jsou zvyky,komu se co dává? :) Vím,že svědkyně by měla mít drobný květinový náramek udělaný podle kytice nevěsty, ženich korzáž a dál-rodiče, svědek, družičky -půjde naše malá a dcerka od mé svědkyně
Odpovědět
My budeme mít vývazky bez myrty. Svědkyně, rodiče, babička budou mít stejnou kytici jako já, ale v malé podobě :)
Odpovědět
Profilova fotka
já kytici - kaly, svědkyně květinový náramek, maminky malou kytičku - kaly, rodiče a svědci větší vývazky + myrty, ženich korsáž, ostatní malé vývazky + myrty. Jaký si to uděláš, takové to budeš mít :)
Odpovědět
no já mám představu, že všichni svatebčané budou mít malé vývazky s myrtou, svědkové a rodiče větší vývazky s myrtou. ženich bude mít korsáž a náš 3 letý syn v menším provedení. maminky budou mít menší kytičky, možná něco jako já a moje svědkyně bude mít náramek. družičkám kytičky asi jen nějaké malé, půjde moje (v té době) 10měs dcera, takže to je zbytečné a pak 2 menší holčičky, tak možná fakt jen maličké.
Odpovědět
Profilova fotka
Nemusí být klasická myrta s mašličkou. Záleží na vkusu. Jedné nevěstě se líbilo bílý sisal (tenké vlákno) smotaný do malého věnečku a uprostřed bílá perlička. Působilo to decentně, jednoduše, ale originálně, hezky. A svědek, tatínkové měli malý květ v klopě ozdobený. Svědkyně může mít náramek z květin, nebo klasicky jeden květ s přízdobou, nebo malou kytičku. Družičkám se také dává náramek z květin, jak se to každému líbí :-). I malý květ ve vlasech je hezký. ;-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?