Vínová svatba. Kdo ještě plánuje svatbu v téhle barvě?

ahoj, zdravím všechny, které plánují svatbičku ve vínové barvě, svatební šaty budou laděny do vínova, skrátka vše bude bordó.. ;-) :-)
Odpovědět
1
2
11
Profilova fotka
Ano ano, ahoj radost! Tak v tom případě sem patřím taky! ;-)
Odpovědět
to tedy patříš anoli, založila jsem tuto diskuzi, protože bych se ráda inspirovala od druhých, které plánují svatbičku ve vínovém jako my.. ;-) a nepřijde jim zvláštní to, že nevěsta nemá pouze bílé nebo šampaň šaty :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Mně se vínová nejdřív vůbec nelíbila, ale když jsem ji pak viděla na sobě, (teda jen tak decentně), tak mně to nepřišlo tak zlý, ba naopak se mi to moc líbilo. Pro do vínova laděnou svatbu jsem se rozhodla vlastně až po zkoušce šatů. Ale sukni mám teda bílou, i když vínovou jsem si taky zkoušela, ale to už na mě bylo moc. Připadala jsem si v tom jako červená karlulka - ještě čepičku a bábovku ... :-D :-D :-D Já budu mít jen vínové kytičky na korzetu, vínový náhrdelník s bílýma perličkama a na pompadurce budu mít taky malou vínovou kytičku. Jinak svatební tabule bude, jak jinak, než do vínova! ;-) :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky, hlásím se také k Vám. Vínová barva prostě nemá chybu, když se to všechno hezky sladí. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj Janni! A to si představ, že jsem tady někde v diskuzi četla názor jedné dívčiny, že vínová barva jí přijde babkovská ... :-S No, každý má jiný názor, no.
Odpovědět
to jsem četla taky, já si teda jako babka nepřipadám, vy jo? :-D :-D a myslím, že ani babičky nepřijdou ve vínovém... :-D
Odpovědět
Profilova fotka
přesně!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-D
Odpovědět
jinak já jsem se definitivně rozhodla pro vínovou taky až po zkoušce šatů, myslím, že vyniknou na fotkách lépe, než čistě bílé šatečky. Jsem zvědavá, jak to veme starší generace, myslím, že naopak budou z vínové překvapeni....
Odpovědět
Profilova fotka
Ajaj holky, tak já se přidávám též, i když té vínové budu mít skromně. Chtěli jsme do oranžova svatbu, ale všechny bílé šatičky na mě byly nudné, já jsem navíc bleďule, a když jsem si dala na sobě ty malinko vínové, teprve to bylo ono.
Odpovědět
zdravím a vítám tě mezi náma lenuli ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Holky a máte nějaké fotky ze zkoušek šatů ? Já ještě nebyla na žádné zkoušce. :-S
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, taky se přidávám, já zvolila vínovou barvu na šatech decentně. V albu se můžete podívat.
Odpovědět
Článek se načítá
vítám apfele ;-),určitě mrknu, já už mám zamluvené, jsou v albíku ty vpravo s dlouhým závojem, myslím, že je pod nimi napsáno jedny hezčí než druhé...
Odpovědět
Profilova fotka
Byla jsem jen v jednom salónu (plánujeme hned po svatbě stěhování do bytu, lítáme kolem toho, takže na víc nezbyl čas, škoda), a tam bylo zakázáno fotit. Hm... Takže fotky ze zkoušek nemám.
Odpovědět
tak my máme po stěhování, naštěstí ;-) holky, budete si dělat oznámení vy nebo si ho necháte dělat?
Odpovědět
Ahoj, taky asi budu mít vínovou svatbu ;-) Šaty s vínovou výšivkou mi slušely nejvíc, ale pořád zvažuji, jestli by sněhobílé nebyly lepší... Ale asi jsem v nich opravdu vypadala nejlíp, a když vidím, kolik vás takových je, asi u té vínové zůstanu :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Herminko: sněhobílé by nebyly určitě lepší, jdi do barvicek. Rozhodně vínová u mě vyhrála:-). U nás měla obrovský ohlas a myslím, že se mě podařilo vše docela sladit. Vínové jsme měli také decentně.
Odpovědět
Petro, Tvoje šaty (i originální účes) měly ohlas i u mě ;-) Sice pořád váhám, ale myslím, že své rozhodnutí nezměním a mé šaty budou tyto: http://www.romantica.cz/saty.php?pg=7... (ve skutečnosti je ta barva tmavší). Nechci to pak ale s vínovou už moc přehánět - kytici chci bílou jen s nějakým vínovým akcentem (např. bílé růže+pár vínových), stejně tak bižuterie. Vida, jak to mám rozmyšlené, a přitom tu vykládám, že nad vínovou váhám :-D
Odpovědět
správné rozhodnutí herminko ;-) vyděli maminky vaše šaty? Moje z nich nadšená nebyla, přece jenom je zvyklá na tu bílou, ale ono to bude asi jiné, když mě v nich uvidí...a Zlatíčkovi se líbit budou, to je hlavní ;-)
Odpovědět
Radost, chci překavpit úplně všechny (nejen ženicha, ale i rodinu, kámošky...), takže šaty viděly jen kamarádky z netu (kozultovala jsem to na soukromém fóru, zatím nemám odvahu dávat své fotky na veřejný internet), které potvrdily můj "vínový výběr" :-D Přítel mamku nemá, ale tu moji asi klepne Josefínka, jenže co jí zbude ;-) Příteli se líbí takové to řasení v pase i barvičky, snad tedy bude taky nadšen ;-)
Odpovědět
a budeš mít albíčko, ne? Co už máš doma připravené... ;-) :-) jo jo, kamarádky byly taky nadšené, jen prostě ta starší generace to bere trošku jinak x-)
Odpovědět
No, připravené nemám zatím nic (a třeba výzdobu restaurace řešit nebudu, to udělají oni - do vínova ;-) ), jen ty šaty předvybrané :-D Měla jsem album s inspirací, ale to jsem teď smazala. Máš pravdu, starší generace je starší generace, mamce se nezdají odhalená ramena, ale je to moje svatba, ne?
Odpovědět
určitě, já si do mé svatby taky nenechám od nikoho mluvit, chci, aby byla podle našich představ, protože z ní musíme mít dobrý pocit především já a můj milovaný ;-)
Odpovědět
Taky se k vam hlasim. Je vinova jinymi slovy bordo? Asi jo, co. Takze v tom pripade budu mit sampan bordo kombinaci. Saty bych chtela pouze bordo, v tomhle smeru jsem tradicni, ale jinak se barve nebranim. Jeste jsem tedy zadne saty nezkousela, na to se chystam az po Vanocich, ale myslim, ze mi sampan bude sluset, vypada pry i na fotkach lip. A bordo barvu docela casto nosim a mam ji rada, takze pro me byl vyber jednoduchy. (Prvni napad teda byla ruzova, ale pak jsem si uvedomila, ze na priteli by jakekoliv ruzove doplnky nevypadaly dobre, tak jsem zvolila bordo).
Odpovědět
ahoj libussko, ano, vínová je bordó, už víš, do jakého salónu zajdeš?Na fotkách vypadáají vínové šatečky moc krásně ;-)
Odpovědět
to jeste moc nevim, zkusim adinu, andelske studio... moc jsem po tom na internetu nepatrala, protoze stejne je nejlepsi tam zajit a vse videt na vlastni oci
Odpovědět
určitě, já taky navštěvovala Pražské salony, bydlíme v Praze a všude mi říkali, ať počkám na leden, že přijde nová kolekce, ale ty co jsem si rezervovala mě moc zaujaly, tak jsem si je raději zamluvila hned ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Herminko, opravdu máš podle mě už rozhodnuto, že vínová :-D . Ale ty šaty, VŠECHNY, co jsou na tom odkazu jsou krásné, bezkonkurenční !!! To musí být super moderní salón. Opravdu bych nevěděla, co si vybrat. Takové šaty jsem neviděla. Takže šťastnou ruku při volbě doplňků, budeš určitě moc krásná ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Herminko, ještě ke kytce. Já jsem měla bílé růže uprostřed a okolo měly být vínově červené hortenzie. Jenomže, co čert nehce. V pátek před svatbou mě volali z květinářství, že hortenzie nejsou, ale že něco vymysleli, ať se přijdu podívat. Dorazila jsem tam ve 21 hod, celá hotová, protože celý pátek pršela a vypadalo, že pršet bude i v sobotu. Takže tato zpráva už byla na mě moc. Nicméně paní v květinářství obarvila bílé hortenzie barvou na kytky. Podívej do alba. Já myslím, že barvičku trefili dokonale. Originální vínové hortenzie by byly možná moc tmavé. PS: po skončení obřadu pršelo až do rána. Bylo to ale jedinečné...
Odpovědět
Profilova fotka
Holky, budete také schánět některá vínový papír na oznamko? Uvítala bych nějaké typy kam se pro něj vydat. Oznamko si budu dělat totiž určitě sama. ;-)
Odpovědět
1
2
11
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?