Vezl se někdo na svatbu kočárem?

Má prosím někdo zkušenost s kočárem??
Odpovědět
nasla som jednu starsiu temu, skus ci nepomoze http://www.beremese.cz/forum/show.php...
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, taky sháním informace o kočáru a pořád nic. Něco z okolí Židlochovic. Vypadá to, že jízdu kočárem dělají jen ve velkých městech či co :-(
Odpovědět
Profilova fotka
mary_rose zrovna v zidlochovicich nekdo je kdo vozi kocarem nevim kdo presne ale poptam se vim ze o tom otec mluvil:-)
Odpovědět
Profilova fotka
tulikiss, díky moc :-). My pořád tápeme. Kde jsme se ptali tak v Židlochovicích ani okolí nikdo nic neví. Takže každá zpráva vítána :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky, nejezdí se kočárem jen ve velkých městech, ale i na dědinách :-D :-D :-D a je to nádhera. Akorát v Brně teda nevím, zkuste se zeptat na radnici třeba
Odpovědět
Profilova fotka
Je pravda jak píše popellka, že se jezdí kočárm spíš na dědinách, stačí se jen poptat. My jsme měli na svatbě kočárů šest a z toho byly jen dvě spřežení "profíci", ostatní byli staří koňáci, co mají doma koníky a vozí chasu na hody a svatby, spíš jen pro radost ;-) .
Odpovědět
Tak třeba my jezdíme svatby s kočárem :-) . Převážně v okolí Liberce, ale můžeme dojet i někam dál....
Odpovědět
Profilova fotka
Nám jízdu kočárem nabídl přímo hotel, kde máme hostinu... A to je docela malé městečko ;-)
Odpovědět
lajka2002 • 23. leden 2009 ve 13:58 Přemýšlíte někdo, že byste jel na svatbu kočárem?? :-) rozalie7 • 23. leden 2009 v 17:42 Tak myšlenka je to pěkná proč ne jaký si to uděláš takové to máš nevidím na tom nic špatného ale mě stačí že přijedu a odjedu na obřad v pohodě s nazdobeným autem. brumdinka • 23. leden 2009 v 17:53 taky mě to napadlo a bylo by to krásné ted´jde o to zda je reálné to zorganizovat, tj.jestli v okolí nějakej kočár a koně jsou :-) a za kolik? jinak proč ne ;-)
Odpovědět
My budeme mít svatbu na chalupě,tak jsem si říkala,že by se mi to tam moc líbylo..kočárem jsem ještě nejela a tohle je skvělá příležitost.... :-) ....ale nevím,jestli se taky nějak zdobí....??
Odpovědět
Profilova fotka
V mnoha městech také jezdí kočár. Máme svatbu v Kutné Hoře a je to nádhera se svézt kočárem :-D Moooc bych chtěla ;-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Profilova fotka
Ahoj, my jsme měli jízdu kočárem jako překvapení. Jsou z toho nádherné fotky. Jen doporučuji to nemít hned po obřadu. Těch emocí je tolik, že si to nevychutnáte tak,jak byste mohli třeba o chvíli později. My jsme vyšli z altánku a hned přijel kočár, těch emocí bylo strašně moc. Ale jinak to bylo nádherné! Koukněte do alba na fotky :)
Odpovědět
Článek se načítá
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?