Vecerni odvoz domi

Resite jak se hoste dostanou domu? V nasem blizkem okoli neni poradne misto na svatbu ,tak nevime jestli to udelat dal ,ale jak se potom dostanou hoste domu .Nevim kolik muze stat svatba i s ubytovanim
Odpovědět
My jsme meli svatbu ve meste, odkud je vetsina svatebcanu, ostatni do 20 km. Zajistovali jsme vsem odvoz, najali jsme dva ridice. Auta byla nase, kazdy ridic dostal asi 1000,- Kc, byli dva a odvazeli hosty i s auty.
Odpovědět
No přítelova rodina je ze Zlina svatbu máme v Havířově, část kamarádů je taky z daleka - takže pro ty jsme zařídili ubytování a zbytek máme podobně jako kacenkakaca - dva řidiče, kteří budou odvážet lidi aj s autama. Jinak my teda ubytování platíme, ale nepříjde mi blbé ani když si ho hosté zařídí sami.
Odpovědět
Profilova fotka
@jenny1708 Měli jsme domluvené známé, kteří nebyli jako svatební hosté (samozřejmě když čekali, až bude chtít někdo odvést, tak se účastnili...) a ti nám to poodváželi. Jeden měl i auto pro 7 lidí, tak to bylo super. Chtěli jsme jim dát za to peníze, ale nikdo nic od nás nechtěl, tak dostali alespoň flašu slivovice, vína a výslužku :) Rodině jsme narovinu řekli, že je možnost přespání v místě oslavy, ale že to už neplatíme anebo je rozvezeme... Nikdo se nedivil, kdo chtěl zůstal, kdo ne, tak byl odvezen. :)
Odpovědět
Profilova fotka
@jenny1708 My meli zenichovi hosty a ubytovany na penzionu, protoze 250 km je dost :-D A ostatni, cca 15 km jsme meli dva ridice (znamy), kterym jsme dali 500 kc odmenu kazdymu a plus projety benzin. Oni tam s nama normalka byli uz od obradu, takze jsme je i samozrejme hostili...v podstatě jen nepili alkohol, jinak se bavili s nama :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Meli jsme to podobne,ridic byl uz od obradu,takze mohl jist,pit nealko,bavit se,pak odvazel hosty domu,projezdil asi 1200,-, dali jsme mu 2000,- Trem hostum z daleka jsme zaplatili nocleh.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?