Večer po svatbě, budete mít připravený program?

ahoj všichni. jak moc budete mít připravený program na večer? a co třeba - podělíte se o nějaké zajímavé tipy nebo rady? my (asi) budeme mít tombolu, dál nevíme. zvažujeme, jak moc to máme řešit, jestli mít něco připraveného do zálohy a pak se uvidí podle situace, zda se to použije. kamarádka měla vtipnou prezentaci na complu, fotky rodičů za mlada, a nevěsty a ženicha jako mimina atd., ale můj nastávající moc fotek nemá, taky se nechci úplně opičit a další komplikace je, že partnerovi rodiče jsou rozvedení, takže budeme muset být velmi opatrní, aby se někoho něco nedotklo. ani nevím, jak to máme udělat s tancem pro rodiče.... tak předem díky za rady!
Odpovědět
Jak říkáš, prezentace fotografií- svatební noviny- nějaké svatební hry- karaoke- fotobudka- tombola.... ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
ahojky, tak my budeme mít svatební noviny, potom budeme mít svatební hry jako např. boj o židli, jablkový tanec, smeták a kolíčky, potom budeme mít hádání nevěsty a ženicha a potom takové překvapení večera - travestu :-)
Odpovědět
Profilova fotka
a ještě bude srandovní tombola :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, my jsme měli připravenou na dobu čekání (když jsme se fotili) lektorovanou exkurzi nedalekého Anthroposu, ovšem hosti si chtěli spíš posedět a popovídat, tak jsme zajistili dostatek jídla a pití, i alkoholického ;-) Večer jsme počítali hlavně s tancem, ženich připravil seznam víc než šedesáti ( :-D ) skladeb, tak aby se líbily všem a předal je našemu DJi (naštěstí nám hráli kamarádi a chápali to), taky jsme měli na zahradě před hotelem připravený fotokoutek a ještě jsme vytiskli kvíz týkající se našeho vztahu a svatby, ten jsme nakonec rozesílali až po svatbě poštou. Takže na organizovanou zábavu jsme nikoho nelámali, ale pro klid duše není špatné připravit něco do zálohy a případně použít :-)
Odpovědět
@mariti Ten fotokoutek je fajn věc - svatebčani se zabaví. Přemýšlím, že ho narychlo ještě nějak dám do kupy. My jinak nebudeme mít zhola nic, od čtyř hodin je volná zábava, jen na tři hoďky od šesti kapelu a na paření CD. Jen máme plonkové dvě hodiny mezi čtvrtou a šestou:-) Zbytek vyplyne dle situace - ale když se naši kamarádi "zboří" tak je veselo samo o sobě, někdy tyhle svatební hry jen odvedou od zábavy. //Pokud to v rodině skřípe tak fotky rodičů asi nejsou úplně to pravé. Ale mohla by se udělat projekce typu "Když se Jan narodil, Jana byla ještě na houbách (fotka hub;-) ), když Jan v šesti letech šel do školy, Jana byla ještě v plenkách" a u toho fota:-) Přítel určitě pár fotek z dětství má-minimálbě z různých časových období jednu-na tom by se dalo stavět. (pokud ovšem to samé neměla ta kamarádka:-) ). A jinak myslím, že tombola bohatě stačí:-)
Odpovědět
@parajan Díky za rady. Jasně že partner má nějaké fotky z dětství, tak asi zkusíme něco vtipného vymyslet. Jinak to nebudem hrotit, myslím, že zábava vyplyne sama, navíc bude hudba, tanec, tak se nudit snad nikdo nebude.
Odpovědět
Profilova fotka
@monikachrastova Ahoj co je to hra fotobudka?
Odpovědět
Profilova fotka
@spygy a co je smetak a kolicky? Diky :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@mariti Můj přítel má taky rozvedený rodiče a mamka má nového manžela už několik let (od přítelových asi 10let)...takže tanec s rodiči budem řešit tak, že žádný nebude... :-) Nedojde s trapným chvilkám, nedorozuměním a můj táta je nadšenej, protože nerad je středem pozornosti :-)
Odpovědět
@wopickova21 fotobudka není hra, ale je to taková zábava, kterou se svatebčané mohou zabavit. Vytvořiší "budku", do ní dáš různé rekvizity (brýle, paruky, vousy atd.) a buďto je fotí v různých pózách fotograf, nebo jim tam necháš foťák aby se fotili sami. Taková sranda. Vygoogluj si ji pro lepší představu :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@wopickova21 no, mělo to být na svatební zábavu a to smeták = udělá se kruh a někdo si stoupne doprostřed se smetákem, potom vysloví něčí jméno a uteče a ten s tím jménem musí rychle bežet doprostřed a smeták chytit, dokud nespadne na zem. Kolíčky = je to v párech, jednomu z páru se po těle připnou kolíčky a druhému se zavážou oči, ten potom po slepu musí najít všechny kolíčky co má partner na těle dříve, než druhý pár. Ale bohužel se to nějak nestihlo, měli jsme toho hodě :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?