V jakém pořadí plánovat vzhled nevěsty?

Ahoj holky, svatební přípravy dospěly do bodu že začínám shánět šaty, plánovat účes, vybírat kytku a nevím jaké pořadí je nejlepší. Asi bych začala šatama, protože podle nich se pak prý ladí kytice i účes, ozdoby do vlasů, šperky atd. Jak je to s líčením? Mám už mít jasnou představu o účesu až půjdu na zkoušku líčení? Budu si všechno fotit, šaty, účes i líčení, aby se případně doladil celkový vzhled, ale nevím v jakém pořadí začít ať neběhám zbytečně sem a tam... Jak dlouho před svatbou nejlíp na zkoušku účesu a líčení? Předem díky za rady.
Odpovědět
Profilova fotka
Kadeřnici ukázat šaty a kosmetičce pak šaty a účes. Ale já měla kadeřnici a kosmetičku v jedné osobě, takže tam nebyl problém. Ohledně ozdob, některé půjčovny půjčí ozdoby na zkoušku účesu zdarma, takže nejlépe je vzít s sebou.
Odpovědět
Já teda nevím, jak přesně to má být, ale svatbu máme v květnu, šaty jsem si zařidila jako první, v říjnu. V unoru jdu na zkoušku líčení, představu zatím nemám. A nějak v březnu jdu na zkoušku účesu to představu mám... šperky budu řešit jako poslední...
Odpovědět
Profilova fotka
já myslím že to příjde tak nějak samo. určitě začněte šatama. já je změnila asi 3x. pak nějak vlasy, sem tam nějaká zkouška. svatba byla v září, takže od června jsem byla 3x na zkoušce. líčení bylo 2x, ale vše tak nějak na pohodu. uvidíte sama, jak to do sebe bude zapadat. půl roku je tak akorát.
Odpovědět
Šaty se mi ještě šijí, ale začala jsem je řešit už v září, tj. nejdříve. Příští týden přijde budu řešit účes a líčení. Šperky jsem řešila po šatech, ale bude to nakonec věc půjčená (dle tradice), takže to řešit nemusím.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, přidám koment i za nás profesionály ;). Je dobré si včas zamluvit líčení i účes, spousta z nás vizážistek už jsme 2v1, tedy líčíme a češeme. Zkoušku já osobně doporučuji měsíc až dva před svatbou, ale je to na Vás jak hodně dopředu jí uskutečníte. Jen musíte brát vpotaz to, že vlasy za určitou dobu povyrostou, obarvíte je ... a pleť se s roční dobou také mění, navíc přes léto se opálíte, takže líčení zkoušené v dubnu, může v srpnu vypadat trošku jinak ;). Než však půjdete na zkoušku účesu, je dobré vědět, jaké budete mít šaty, účes by je měl vyzdvihnout, ne potlačit, s tím by Vám měla šikovná kadeřnice, nebo vizážistka také poradit, ale je dobré, pokud máte již alespoň nějakou představu. Na zkoušku líčení konkrétní šaty ještě vybrané mít nemusíte, ani účes, jen je dobré znát barevnost šatů, šperků a kytice ;) a mít představu o intenzitě líčení. Tak to jsou mé poznatky a doporučení, která vždy dávám nevěstě, která mě osloví ohledně líčení a účesu ;)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?