Utajená svatba versus oslava společných narozenin

Ahoj holky. S přítelem jsme se rozhodli, že se příští rok vezmeme. V tu dobu spolu budeme 10let, tak asi nastal ten správný okamžik :-D Jenže nechceme svatbu jako takovou... Přítel bude slavit 30 a já 31. Chceme to ve stylu, že hosté dostanou pozvánky na oslavu našich společných narozenin a až tam se dozví, že to je vlastně i svatba. Obřad bude venku (ideálně kolem 16hod.) a hned poté bude raut a oslava. Budeme mít zajištěný prostor včetně ubytování, to vše hned u lesa. Takže celá svatba by se měla nést v přírodním duchu. Máme spolu dvě děti, takže u nás to bude spíš už jen o tom papíře... Měl někdo také podobnou svatbu? :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Zrovna tento víkend jsem podobnou svatbu fotil v Jeseníkách :) Nebylo to teda úplně takto utajený, ale bylo asi jen 30 lidí a kromě obřadu to byl prostě fajn víkend s přáteli na horách. Byli jsme na normální horské chatě kde jen bylo několik pokojů a velký obývák s kuchyní, venku terasa a párty stan, žádný prostor extra budovaný pro svatby. Nevěsta ráno nebyla nijak extra utajená, viděla se i s ženichem, lidi postupně přijížděli, někdo byl od pátku. Obřad byl jednoduchý klasický na trávě a pak začal raut. Až do večera se v podstatě jen sedělo a povídalo. Naprostá pohodička a musím řict, že to pro mě byla jedna z úplně nejlepších svateb :) Takže bych řekl, že ten váš nápad je super! O podobně utajené svatbě kde to taky maskovali jako oslavu narozenin jsem slyšel z doslechu a prý to bylo fajn, celý den se lidi dobře bavili, odpoledne je nevěsta poprosila jestli můžou jít ven, že má pro ně překvapení (někdo už asi tušil), pak začla hrát hudba, přišla matrikářka a hned po ní nevěsta s ženichem. Muselo to být hodně dojemný :)
Odpovědět
Ani nevíte, jak ráda Váš příspěvek čtu :-) My o tom právě řekli jen rodičům a ještě obeznamime svědky... Právě nechceme klasickou svatbu, chceme předejít stresu u všech. Takto to bude uvolněné, jako ,,běžná,, oslava... Jen navíc s tím obřadem. Svatební výzdoba bude, ale jen decentně, dort, cukroví, raut, hudba, vše, jako na klasické svatbě, tím, že je to hned u lesa, v přírodě, tak to chceme odlehčit... Ať si každý přijede oblečený v čem chce. Děti si prohrají, my pojíme, popijeme, nic tlačeného... Věřím, že se nám náš den vydaří...
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?