Utajená nevěsta, drahý mě uvidí až u oltáře

Profilova fotka
Ahojky nevěsty =) Chtěla by jsem se zeptat, jak plánujete svatební obřad? Přála by jsem si být utajená nevěsta, tak aby mě viděl můj drahý až když mě tatínek povede k oltáři =) máte s tím prosím někdo zkušenosti? Děkuji M. 8-)
Odpovědět
1
2
5
Profilova fotka
ahojky,já chci taky být utajená nevěsta a zrovna v pondělí jsem to ladila s kastelánkou a ona,že s tím není problém, přijedeme zezadu do zámku a ona mě schová u sebe v kanceláři a pak pro mě přijde. Jinak to,že chci tajný příchod, si doladím s naším farářem a je to :-)
Odpovědět
To bych chtěla také, ale paní z matriky říkala, že se sejdeme v místnosti u kaple s ní a s našimi svědky a tím mi to všechno zkazila.... Kvůli občankám, prstýnkům a šampáňu.... Což by přece mohli vyřešit i beze mě, ne?
Odpovědět
Profilova fotka
@littlecharm jsem na tom stejně:-(
Odpovědět
všechno to záleží jen na domluvě, nejlépe je tím pověřit třeba jednu kamarádku, která zařídí ty formality jako občanka a pod., taky aby pohlídala, aby tě ženich opravdu neviděl... já to měla tak, že jsem přijela zezadu k zámku, vystoupila až když byly všichni už na druhé straně a pak prošla skrz zámek... měla jsem to ale dopředu domluvené s paní, která to tam trochu koordinovala a pouštěla hudbu.. ;-)
Odpovědět
Též chci být viděna až na obřadu. Prstýnky, šampaňské a občanky se pokusím, aby mohl dodat přítel se strejdou, který veškeré oraginační věci bude mít právě na starost...Doufám, že to bude možné. zarazilo mne, že při některých svatbách se třeba těsně před obřadem vybírá hudba na obřad atp...podle mě je to docela pozdě. Uvidíme, bratr se žení 14 dní před námi na stejném místě, tak vše zkoukneme a domluvíme...
Odpovědět
Když jsem byla na svatbě sestřenice na MÚ, tak nás všechny včetně nevěsty a ženicha nahrnuli do jedné místnosti a přišla si paní pro občanky, prsteny a přinesla papír (2 x A4) a dala ho nevěstě, ať si vybere, co má hrát. Byly tam fakt brutal hity...
Odpovědět
Profilova fotka
Všechno je na domluvě... My se domluvili s paní z matriky a neviděla v ničem problém. Akorát tam na naší svatbě bude jiná paní, protože tahle má dovolenou :-N tak jsem na to zvědavá, jak bude vstřícná. Ale já jsem pevně rohodnutá, že mě ženich do mého nástupu neuvidí. Budu u sebe mít svědkyni a ta bude prostředník, když mi někdo něco bude chtít. A ženicha budou hlídat družičky :-D
Odpovědět
já bych to taky takhle chtěla, jak se to udělá v místě obřadu si celkem umím představit, horší je, že bych a) chtěla místo obřadu poupravit podle svého přání a to za mě asi nikdo nezařídí, a b) nevím jak to udělat s oblékáním a tak, když spolu bydlíme :D
Odpovědět
Profilova fotka
@nevesta_29_9 No oblékání bude VELKÝ oříšek - taky spolu bydlíme a to v bytě, který má jen dvě místnosti a kevšemu průchozí. Jestli bude hezky, drahého pošleme hned po oblečení ven (zdobit auta a klevetit s příbuznými), abych se mohla dojít aspoň vyčůrat :-D Problém vidím s nalíčením a účesem - aby mě ráno neviděl. (snad se mi podaří domluvit s kadeřnicí, aby přišla k nám - nevíte jestli se za to něco platí navíc?) A jestli bude hnusně, tak fakt nevim - přítel mi rovnou řekl, že se v šatně teda schovávat nebude :-D Možná to jen vyřešíme tak, že kdykoliv budu opouštět ložnici, bude muset zavřít pevně oči (však oni ho horliví svatebčané ohlídají :-N )
Odpovědět
@cobaltino My budeme noc před svatbou přespávat v hotýlku v místě svatby, takže to taky bude sranda - oblékat se v jedné místnosti, doufám, že seženu kadeřnici a kosmetičku (také ideálně na pokoj do hotelu)... Holt ženich bude muset ráno máknout a jít vítat hosty hezky ven :)
Odpovědět
@cobaltino no já to zatím vidím tak, že se rozdělíme už ráno poté co předá kytici mně a mámě a tak, protože má budoucí tchýně bydlí o 2 ulice vedle, takže pokud s tím bude souhlasit, tak se hned ráno buď já, nebo přítel nakýblujem k ní :D ale zase nevím no, svatebčani se mají scházet v bytě nevěsty nebo co, tak to zas nevim jak to udělat :D
Odpovědět
@nevesta_29_9 My spolu též bydlíme..obřad je v mém trvalém bydlišti 50 km od bydliště ženicha...a nevěsta se vyvádí od rodičů (tedy tady na vesnici to tak je)...takže já budu už u rodičů den předem, ráno mě odvezou ke kadeřnici...a někde v patře se tu vždycky poschovám, budu oblékat ... Přítel přijede ráno ze svého bydliště s jeho rodiči a ostatními z jeho strany ...Všechny organizační věci (zdobení aut, předání kytiček, vývazků....pořadí odjezdu aut atp.)bude mít na starost strejda, dle mého seznamu...co a jak, když nebudu moci já :-)
Odpovědět
Článek se načítá
no a kytice, pro ty jedu den předem taky já...já si vše objednala, zařídila...jen na ně dostanu peníze a budou čekat na maminky a svědkyni tady...
Odpovědět
ja budu den predem uz se svedkyni spat na hotelu,takze partnera uvidim az asi fakt u toho oltare,protoze hned rano vyjizdim s brachou ke kosmeticce a kadernici a do salonu se oblect :) tudiz muj drahy bude muset mit vse na starost pred obradem
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, no já budu také utajená nevěsta...:-D Každý host přijde rovnou na obřad, až začne, tak půjdou družičky a ženich uličkou a nakonec až já s tátou :-) My máme vše na jednom místě, jde o hotel, takže tam budu spát už den před svatbou a ráno se tam prostě nachystáme, ženich se bude chystat u nás doma (bydlíme ve stejném městě, kde je svatba) nebo doma u rodičů. Fotit se budeme až po obřadu. Jinak kytky nám přiveze floristka na místo, nikdo je nebude vyzvedávat. Ještě jsme nějak neřešili, jak to budes tím, abych věděla, kdy mám jít..ale asi pro mě dojde paní koordinátorka z hotelu. Kde není, tak třebas kamarádka, to je podle mě fuk.
Odpovědět
Profilova fotka
Mě také paní Matrikářka říkala, že jde zařídit utajená nevěsta. Občanku a šáňo za mě odnese svědkyně. Ale pořád nevím jak to mám uspořádat v obřadní síni, budeme to mít na Libeňském zámečku v Praze. Takže to doopravdy udělám tak, že nejdříve půjde snoubenec a pak družičky a pak já =)) Musím paní matrikářce ještě zavolat, a domluvit se s ní po telefonu =)) ale snad to vše dobře dopadně x-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já to tak budu mít...máme obřad na jednom místě jako oslavu, tzn. žádné chystání na odjezd, žádné přejezdy kamkoli...prostě si zalezu do pokoje, kde mě kamarádka učeše a nalíčí, družičky pomohou obléci a ženich s kamarády se postará o to, aby bylo všechno připraveno a já se mohla objevit tak, že mě většina lidí, včetně ženicha uvidí až když půjdu k oltáři...oba se na to moc tešíme :)
Odpovědět
Profilova fotka
Holky a nebude vám líto že přijdete o to první opusinkování, zamilovaný a nadšený slůvka,tulení? U obřadu se na vás může tak maximálně jen obdivně dívat, ale určo ne vám vyseknout poklonu a zlíbat vás....
Odpovědět
Já to mám podobně, vyřešili jsme to tak, že přítel bude spát na hotelu, mě bude doma pomáhat mamka se ségrou, pak přijede auto s řidičem, přiveze tátu a další auto odveze mámu se ségrou a já s tátou přijedeme na místo, kde se napojíme do kolony a přijedeme na obřad. Přítel mě teda před obřadem uvidí, ale až na místě a to kvůli tomu, aby nám naši stihli dát požehnání. Ale i tak si myslím, že to bude mocnej zážitek :D Prstýnky dostane na starost svědek a občanky asi taky. Všechno záleží, jak si domluvíš ;)
Odpovědět
Profilova fotka
@phuskova A proč by mě u obřadu nemohl vyseknout poklonu a políbit mě? Mně přijde, že je v tom obřadu potom víc emocí, že je prostě hezčí, významnější. Pokud bych ho už předtím viděla, tak by se vlastně to hezké setkání ženicha a nevěsty událo před obřadem a ten by byl o to ochuzený. Možná i v tom je to kouzlo, že se na sebe hned nevrhnete, jen to máte v sobě a v očích, co cítíte a myslíte :-)
Odpovědět
@phuskova taky chci být utajená až do poslední chvíle. Já se právě nejvíc těším na to, že mě uvidí až na tom místě protože to bude něco úplně jiného, než doma, bude to mít jinou atmosféru a to mi přijde krásné. Je otázka, jestli to skutečně bude tak kouzelné :-D na poklony a tulení bude dost času potom :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@barbora_b No víš jak, maximálně ti řekné, jé tobě to ale sluší (teda jasně že něco mnohem hezčího), ale pochybuju že vás oddávájící nechá vykecávat se a líbat půl hoďiny:-) já se právě těším,až mě uvidí doma, atmosféra bude jiná tak jako tak...a bude mě hladit po tváři a šeptat krásný věci tak jak to umí jen on...jediný co budu mít jako překvápko bude dlouhý závoj, ten mi svědkyně připevní až těsně před obřadem...mě právě přijde to kouzlo okamžiku v tý intimní chvilce nás dvou doma, než veřejný při obřadu...ale nic proti, jen mě to zajímalo ..:-)
Odpovědět
Profilova fotka
@katka865 mě právě by bylo líto toho, že si v tu chvíli nebudem moct říct to co bysme chtěli, viz co jsem psala barboře...mě právě kouzelnější přijde ta atmosféra doma o samotě, než pak se na sebe jen rozpačitě koukat... :-) ale jen jsem to chtěla vědět ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@phuskova tak furt je to ale svatební obřad, nejdůležitější část toho dne :-) Myslím si, že na hlazení apod. budeme mít ještě dost času i poté, takže o to ochuzená nebudu, ale nechci se ochudit o jeho pohled, až půjdu uličkou :-) Vy se uvidíte doma jakože oba úplně sami, nebo tam také bude příbuzenstvo?
Odpovědět
@phuskova 100 lidí 100 názorů, to je fajn :-D nejdůležitější je, aby se shodli ti dva, co chtějí a můj milý to chce taky tak, takže budeme spokojení oba.
Odpovědět
já se taky těším jak mě uvidí až u obřadu, na druhou stranu mi přijde líto že přijdu o ten ranní frmol, zdobení aut atd, na to se těším.. takže nevím jak to zařídit :D
Odpovědět
Profilova fotka
@phuskova a proč by nemohl?taky si myslím,že na objetí a tak bude spousta času,ale mám to stejně jako @barbora_b, taky se nechci ochudit o jeho pohled,až půjdu uličkou :-) mně by právě přišlo,že když by mě viděl doma, připravil by se o to překvapení a nemělo by to pro mě to správné kouzlo :-)
Odpovědět
@nevesta_29_9 to mě taky mrzí, že přijdu o tu ranní zábavu a zdobení aut a podobně, ale to by bylo tak jako tak, takže s tím se nedá nic dělat
Odpovědět
Profilova fotka
@barbora_b no nejdůležitější, v zásadě jde jen o ty dvě slova :-D Když to zlehčím :-D A já se o to neochudím, vím že můj přítel na mě bude koukat stejně obdivně až půjdu uličkou, jako kdyby mě viděl poprvé... :-) ale hlavně, nerada bývám středem pozornosti, takže budu ráda když si na mě "zvyknou" všichni lidi už předem a nebudou hloupě civět :-D No uplně sami doma nebudem, ale chtěla bych aby za mnou přišel do pokoje, kde se budu oblíkat, takže tam bude jen svědkyně a tu vyženu na chvíli :-)
Odpovědět
@katka865 jakto že by to bylo tak jako tak? já myslela, že normálně se nevěsta načančá, jde před dům a tam se teprve zdobí... jinak já ještě zvažuju variantu 2, a to, že přítele, až se oblíkne, vyšlu do města zařizovat (vyzvednout kytky, zařídit věci na obřadním místě atd. a já mezitím zařídím co chci :-D ale tak to budu ještě muset nějak domyslet až budu mít konkrétnější časový harmonogram
Odpovědět
1
2
5
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?