Udělat i svatební oběd nebo jen hostinu? Co myslíte?

Tak mám další dotaz..jak se blíží svatba, tak jsem čím dál tím více nervozní, nic není zařízeno úplně, všechno jen tak na půl, ani to možná ne..mám proto otázku..my budeme mít obřad venku, klasický oblouk s květinami a příroda..hostina bude taky venku, budeme grilovat, měla to být původně taková after párty s tím,že po obřadu a focení se půjde na svatební oběd, ale jenom rodiče a svědci, zbytek půjde na hostinu grilovat a my bychom se tam pak přesunuli..ale teď si zase nejsem jistá, jestli to není zbytečný..jestli prostě neudělat jenom tu hostinu se všema svatebčnama..co myslíte vy??
Profilova fotka
nu, mě osobně to přijde zvláštní rozdělení hostů:) my máme pro všechny oběd v 1400 a navozující after party večer s rautem:)
Profilova fotka
my měli po obřadu oběd pro rodinu... a ostatní jsme pozvali na 4 hodinu na raut.... Udělejte si to tak, abyste měla na den D hezké vzpomínky...
Profilova fotka
Ahoj, tak my máme obřad taky venku a protože jsem se nechtěla nikam přesouvat, máme přímo v místě obřadu následně raut pro všechny pozvané. Nemusíme řešit zasedací pořádek, ani posílat někoho domů, bude to takové volnější, méně formální.... Možná nestandardní řešení, ale mě to takhle vyhovuje.
My máme obřad venku u penzionu (svatební oblouk) a venku u toho penzionku (nebo vevnitř dle počasí) bude pak oběd (přípitek, polévka, kuřecí a hranolky) a pak budeme sedět, popíjet a další jídlo teprve řešíme, protože nás bude jen 15 a nemáme moc peněz, takže řešíme, abychom to nepřehnali....
Ahoj, my zveme po obradu cca 20lidi na hostinu a dalsich asi 15lidi -sestrenice a kamaradi jsou zvani na vecerni party na 17hodinu,to mi prijde v pohode,protoze nejsou tak blizci jako rodina takova... ale at si to udela kazdy jak chce :)
duplicitna tema poprosim pouzi vyhledavac
1

Téma bylo zamčeno adminem. Nelze přidávat další odpovědi.


Nenašli jste co jste hledali?